2009 Kasm Anneleri

kenyacım hadi canım güle güle bende açık bırakıp bakıyom benimkine buradayken uyandı iki üç kez valla

selam kızlar. bende kızdan fırsat bulup giremiyorum. çok gaz sancısı çekiyo. ıkına ıkına içi dışına çıktı doktora götürdüm bi kaç ilaç verdi. içirdim inşallah faydası olur. dün gece resmen nöbetteydim ya...

saol canım normal doğum yaptım ama dikişlerim çok var bu yüzden rahat değilim

allah kolaylık versin canım

ayyy canım bizdede gaz sancısı çok yaaa
ıkına ıkına bi hal oluyo yavru kuşum
ama doktora götürmedim ben yaaaa rezene falan aldım içmeye başaladım bugün inşallah faydası olur
faydalı olursa söylerim sizde alın
biz her gece nöbetteyiz sancı oluyo olmasa bile uyumuyo oğlum yaa

dilmuhcum bizim kızda 1 haftayı geçkindir çekiyo bu sancıyı. ben rezenede içtim, pek bi değişiklik göremedim. uykudan feryatlarla uyanıyo kuzum. ıkındıkça kıpkırmızı oluyo dayanamıyorum yaa. uykuya dalıyo 10 dk sonra vuruyo gaz sancısı yine uyanıyo dün gece resmen mememden inmedi. sancısı geldikçe mememe saldırıyo teselli mi arıyo bilemiyorum. sonra bilinçsizce emdiğini kusuyo. bu ara çok sıkıntıdayız yani (

ah cqanım yaaa seni anlıyorum valla bizde öyleyiz
insan kusuncada çok üzülüyo offff gerçi ben artrık gaz sancısı olduğunda meme vermiyom sonrasında kusuyo yazık
ben emzik veriyom eğer tok olduğundan eminsem sende öyle yap canım yaaa
kıyamam minicikler bide gazla kusmayla uğraşıyolar yazık yaaaa

evet canım o ağladıkça bende oturup ağlamak istiyorum. zaten loğusa psikolojisi sulugöz bi hatun yaptı beni bizimki o durumda emzik almıyo katiyen. yatırıyorum yanıma emziriyorum ancak öyle susuyo. inşallah düzelir bebişlerimiz ya.

iyi geceler Allah bağışlasın yavrularınızı
bizde ablamın bebeğini bekliyoruz. bu Pazartesi geliyor inşallah.
dualarınızı eksik etmeyin.
size çok kolaylıklar..

gunaydın herkeseee
bugun saat 1 de dr gıdıcem
kesın lesecek oglumun ne zman gelecegı
cok heyecanlıyım kalbım pır pır atıyor
bana dua edın ne olur
gelınce haber werıcem a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…