ay ben de senin gibiim edoşş emziriyom 2-3 saat daha hala aranıyo ben de günde 1 ya da 2 kez mama veriom aptamill ya acaba o mu gaz yapii bebeeme gıı ben de mi senin mamadan versemm nan dr. öle bi öneride bulunii de neen bana da sölemion :mymeka: anam ben en ufak bişi için bile arıom sizi gıı ben yıllar önce bebek maması distribitörü olan bi firmada çalıştım o zaman aldığımız eğitime göre en iyi bebek maması milupa idi özel bir arazii de hiçbir şekilde ilaç kimyasal vs. kullanılmadan organik tarımla üretilen mahsullerden yapilıyodu mamalarr o yüzden milupa tercih etmeye çalışıyom hep bebelac milupanın mı?ben mama veriyorum cnm günde 1 yada 2 kez.oğluşum emmeye başladımı 4-5 saat emiyodu.halada ağlıyodu ee memeyi bırakmadığı için süt birikmesine vakit olmuyodu tabi.
dr.a gittik dr.muhtemelen doymadığını söyledi mama verdi önce emziriyorum 2 gögsümüde süt bitene kadar emziriyorum hala aranıyosa mama yapıyorum.özellikle gece ihtiyac oluyo ve mama yerse eger uyku saati uzun oluyo.bence yağızda doymuyodur.Aptamil 1 annesütü almıştım ben mamayı çok ağır geldi gaz yaptı.dr.değiştirdi mamayı bebelac Almiron verdi.bu özel bi mamaymış gaz yapmıyor.
amiinn :Saruboceq: darısı benim de başıma aha şinci yürüyüşe çıktım geldim dünya varmış nann kaydirigubbakcemile2dur bakalım canım senin dediğin mamadan vereyim olmazsa sağol
kız maşallahın var valla vermişin kilo darısı başıma
hadi hayırlısı cnm çok heyecanlı oluyo evet hele doğduğu zaman kucağına verdiklerinde o kadar garip bi duygu ki.... anlatılmaz yaşanırrgunaydın herkeseee
bugun saat 1 de dr gıdıcem
kesın lesecek oglumun ne zman gelecegı
cok heyecanlıyım kalbım pır pır atıyor
bana dua edın ne olur
gelınce haber werıcem a.s.
nan daha 1 günün var bekle kızım senin zilli çok dakik tam zamanında gelecek annesiihepiciğinize günaydın a.s.
ben yine doğurmadım laelaelaelaelae
olur cnm böyle şeyler sıkma canını :) amaan eskiden ankastre mi vardı teselli ediim seni dedim eccükk laelaelaelaelaeherkese günydıııııın
ben dün doğurmadıysam artık daha doğurmam
sevgili annem ankastre ocağımı bi güzel boydan boya
çizmiş telli süngerle geçen geldiğindede süpürgemin tekerini kırmıştı kötükedihüso
dubaaam iimmm gıı
nedem berayı yıkadık uyuyo şimdii
ecük gazı var sanırım arada uyanıyo gibi olii karnını pışpışlyom geri uyuyoooo
sen nediyooonn doğurmamışın daaa kaydirigubbakcemile2
ay iiki burası var hee
herkes de aynı dertler olunca normalmiş diyom yosam ay bebişe bişey oldu heralde deyüü panik oluyom
bizim de dün gece eccük sancılı geçtidi dru aradık zinco deyu bitkisel bişey önerdi içinde bin tane yağ varmış ondan verdik rahatladı yavrukuşumm
yanakları isilik içinde yalnız yaa çok moralim bozuliiii
ayy dubaam varyaa doğurduktan sonra insan sanki heç hamile olmamış gibi hissediyooo
çook uzun zaman önceydi sanki o koca karınlı halim
halbusi daa 15 gün önce top kimindim kaydirigubbakcemile3
bu arada az önce tartıldım
doğurmadan önceki kilomdayımm
emme göbek var gııı nerden zayıfladıysam
amaan gene kimse yok :sinifsinif:
neyse ben bi tecrübe daa yazem baarii
unibaby ıslak mendilden kullanıyodukk
sonra kızımın altı pişik olur gibi oldu
cerenimoynan konuştum dr sakın onnardan kullanmayın
pamukla silin demiş
pamukla silmeye başladım bi de sebamed pişik kremi sürdüm hemen geçti
hee ben de anca çok zorda kalırsam vercem gıı zincoyuuanam bacım daha doğurmadım yaa :sinifsinif: heç sancı mancıda yok :sinifsinif: her akşam bi ümitle yatıyom sabah kalkıyom yine doğurmamışım :sinifsinif:
o zinco denen şeyi benim eltim kullanıyodu. çok ağlıyo uyumuyo diyee sonra onu bi veriyodu çocuk saatlerce uyuyodu. çok mecbur kalmadıkça verme bence. ne bilem bitkisel ama olsun yinede çok zorda kalınca verirsin.
bu arada ben hala top gibiyim kaydirigubbakcemile3 sanki senelerdir hamile gibiyim kaydirigubbakcemile3 şu son zamanlar heç geçmiyi :sinifsinif:
bu arada benim herif bebeke isim buldu.BEYZA olsun dedi zemuszemus ama ben daha karar vermedim :umursamaz:
kız beni adamdan saymıyon mu :mymeka: düdük
berayın yanakları isilik mi oldu gıı çok öpüyoo milletlmaz: gerçi onun o yanaklarını görüpte öpmemek mümkün mü opuyorumnanaktan
6 kasımda canım 15 günlük olduk bugün
senin?
nazar değiyodur kız o zamanhee ben de anca çok zorda kalırsam vercem gıı zincoyuu
beyza çok güzeell ben dedimdi eşime onu da
nan kimse yokkii öpen
bi ben öpüom herüf de kızıyo öpme dii
emiyo ya yanaklar terliyo memeye dayadıından ondan mı olii nedir
siliyom hep ama geçmedi yaa mafoldumben
slm özlem hoşgeldinselam kızlar, neler yapıyorsunuz
bebişimi emziriyom
benimki de kucağımda :))
senin doğum ne zaman oldu
6 kasımda canım 15 günlük olduk bugün
senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?