sağol canım, darısı başına bişe kalmamış çizelgene görenazar değiyodur kız o zaman
slm özlem hoşgeldin
bebekine kavuşmuşsun gözün aydın canım
darısı başıma :Saruboceq:
lohusa muhabbeti başladı yineklava:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:kaydirigubbakcemile3
nedek nan göbüşümüzden mi bahsedelim tubaamm
nan zaten kociş kaldırdı facedeki fotoları
nazar deydi deyüü akannehir
ewet bişey kalmadı ama bendede sabır kalmadı :sinifsinif:sağol canım, darısı başına bişe kalmamış çizelgene göre
yaa bi de hani hamişken kahverengi çizgi oluşuyo ya göbekte o geçmedi benim yaa
ama heç çatlak yok çok şükür
nan 3400 az mı delüü :mymeka: 4 kilo mu bekliidinbiz geldık oglumlaaaaaaaa
doktor amcadann
carsamba saat 8 de hastanede olucam
bebegım hala ters o sebepten erken almaya karar werdı bayramda burada dr yok
sancın tutarsa ebeler bıse yapamaz dedı
3.400 olmuş oglum kılosu az ama ıdare edecez gayrı
heyecanlıyım korkuyom fenalardayım yaaaaaaaa
ayyy evet netten okudum ben öle yaziidiiiselamlar kızlar. benim kuzumda güzellik uykusunda. tabi beni ayağa dikince o çok rahat uyuyo. sersem tavuk gibiyim walla. şu gazdan çektiğimizi hiç bişiden çekmedik walla. bu arad benim kızımın yanaklarıda kırmızı ve pütür pütür oldu, hiç öpmüyoruz yanaklarını ama. dün doktora sordum benim sütümden geçen hormonlar yüzünden oluyomuş prensesimin yanakları öle. umarım en kısa zamanda geçer yaa
ya bende hiç bi değişiklik yok .Sadece bazen karnımın altı hafif ağrıyor ama sancı gibi değil üşütüp karnın şişmesi gibi acaba sancı da ben mi anlamıyom ya.Bebek te olmayınca valla saracam ben kim gelirse önüme....Kaynanam bi şey yapmasa da yapıyo gibi gelmeye başladı.Benim lohusalığım da berbat olacak ....
burdayım selocanımm opuyorumnanaktan
kız ben sana dimedimmiydi benşm dr.zinco verdi bize veryoz egeye bizde onu.hiçbi yan etkisi yokmuş onun gerekirse günde 4 kez sekiz damla verebilirsin.hatta düzenli olarak hergün 2 kez 4 er damla ver dedi.içeriği tamamen bitkilerin yağı ben veriyorum.
demedin tabii :mymeka: düzenli olarak verionmu gııı
ben rahatsız olunca verem diyomm
gebeş duubaaa bak yaz bunnarı ilerde lazım olur :roflol:
demedin tabii :mymeka: düzenli olarak verionmu gııı
ben rahatsız olunca verem diyomm
gebeş duubaaa bak yaz bunnarı ilerde lazım olur :roflol:
ne yazcam nan baanee :dilcikar:
sonra lazım olursa yeniden anlatırsınız bana işiniz ne lülülülülülü
:mymeka: ozmana bizim başka dertlerimiz olcak nan :mymeka:
bebelerin ödevleriydi,dershaneleriydii :roflol: ziraaa sen doğurana kadar biz ilkokullu olcazz :roflol:
:mymeka: ne dalga geçiyon nan düdük :mymeka:
bu akşam beşiktaş-fenerbahçe maçında bi atak yapmayı düşünüyom hacıı :jeyyar:
bakalım bizim herif fenerbahçeyi mi seçicek yoksam bizi mi :uhm:
bide dermiş dur karı şu maç bitsin ölee doğurr :roflol: der mi? du bakıyim?... walla der :roflol:
selam kizlar, Naz'in bi bildigi var dunden beri. ne uyuyo, ne uyutuyo. dun gece sabaha kadar emdi. simdi de teyzesinin kucaginda uyuyor. saglikli olsunlarda gerisi bos.
ay ben de senin gibiim edoşş emziriyom 2-3 saat daha hala aranıyo ben de günde 1 ya da 2 kez mama veriom aptamill ya acaba o mu gaz yapii bebeeme gıı ben de mi senin mamadan versemm nan dr. öle bi öneride bulunii de neen bana da sölemion :mymeka: anam ben en ufak bişi için bile arıom sizi gıı ben yıllar önce bebek maması distribitörü olan bi firmada çalıştım o zaman aldığımız eğitime göre en iyi bebek maması milupa idi özel bir arazii de hiçbir şekilde ilaç kimyasal vs. kullanılmadan organik tarımla üretilen mahsullerden yapilıyodu mamalarr o yüzden milupa tercih etmeye çalışıyom hep bebelac milupanın mı?
selam lohusa gacilar.. ve gebes tuubayla fundaa:) siz duruyonuzmu daha..
kizi uyuttum bi bakayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?