ya canım bende benimkindemi bi problem var diye korkuyodum..sabahtan beri yeni 1 saattir uyuyo benimkide..
bide kaynana kayınbaba başımda biraz ağlasa niye ağlıyo,onu verelim bunu verelim diye başımdalar..delirmek üzereyimklava:
ben rezene çayımı içiyorum hergün..kaynana tutturmuş sürekli bebeğe de verelim diyo..ben çok küçük vermeyelim diyorum hergün aynı şey..verilebilir belki ama bu kadar küçükken vermem yaa..ablamlar yeğenlerime veriyodu ama onlar daha büyüktü ya..
selaaaamm kızlar nasılsınız
hoşbulduk canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsınhg canım,sen de ne haberler
oo fatoom hoşgeldiiin
beray yeni uyudu ben de fırsattan istifade yemek yiyoomm
oyy suremcim işin zor valla kaynana bi de kayınpeder hiç rahat olmaz
ben ilk hafta bebelac verdiydim artık vermiyoz
canısı oğluş saat 8 den beri kök söktürdü gıı en sonunda yapmak istemediim bişi yaptım aldım ayaamda salladımunuturmuyuz delüüü
ebişimmm nedion gıı
ben zabah doktora gittim kuyruğumu kıstırdım yine geri döndüm
2 gün sonra yine gel dedi kafamçokkarıştı
4 güne kadar mutlaka doğurmam lazımmış doğuramazsam artık mecbur hastaneye yatıcam bi çaresine bakıcaklarmış -tatlicadiarzu-
canısı oğluş saat 8 den beri kök söktürdü gıı en sonunda yapmak istemediim bişi yaptım aldım ayaamda salladım
hoşbulduk canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
gerçi dün gece çok uykusuz kaldım kerata uyunmadı bi türlü hapishane kaçkınları gibi olta attık koridorlarda ppppööööfffffffffffff:çok üzgünüm:
/QUOTE]
canım aynı işte uykusuz hergecemafoldumben
canım bu kasım beebelerinin hepsi aynı gaz gaz..napcaz:bbo:yavvv niye bana hep gazlı bebeler denk geliii annamadım haaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl...benimde bebişim gazlı çok ben eczaneden colinox die bi damla aldım tamamen doğal ama etkili bide ayaklarının altına adaçayı yağı sürüyorum rezene içiriyorum birazda olsa i geliyo ama damla baya gaz çıkartıyo bilginize...dr çok zor durumda kalırsan fitil verdi onu at dedi fitili atıyorum 10 dk sonra sancı mancı kalmıo uyutuyoda onunla rahatlıyo...
canım bende doktora sorcam haftaya..çay vermek istemiyorum pek..kendim içiyorum bakalım..
slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl...benimde bebişim gazlı çok ben eczaneden colinox die bi damla aldım tamamen doğal ama etkili bide ayaklarının altına adaçayı yağı sürüyorum rezene içiriyorum birazda olsa i geliyo ama damla baya gaz çıkartıyo bilginize...dr çok zor durumda kalırsan fitil verdi onu at dedi fitili atıyorum 10 dk sonra sancı mancı kalmıo uyutuyoda onunla rahatlıyo...
çatı muayenesi olanların çoğunda hafif kanamalar oluyomuşselamlarrrr........ bende bu gün 40+3 oldum pazartesi doktora gittim doktor %40 açılma var dedi bide alttan muayene yaptı... kanattımafoldumben 2 gündür az az kanamam oluyo ve agrılarım iyice arrtı belimden dogrulamıyorum... perşembeye eşyalarınla gel dedi galiba suni sancı verip dogurtturacak beniii...çooookkk korkuyorum suni sancıdan.....Rabbim bütün doguramayanların yardımcısı olsun..... bana dua edin......
benimkininde laelaelaelaelaeherkese günaydn
gecede doğurmadım
benim kızın gelmeye niyeti yooooook
nişanda olabülüü çatı muayenesindende olabülüü kafamçokkarıştıdün dr bana çatı muaynesi yaptı
kanamam oldu sabaha kadar
bu nişanmı oluo şimdi
:dilcikar: sankim biz istemiyos doğurmayı :mymeka:slm millet nasılsınız bakalııım
doğurmayanlar hadi sizde doğurunda rahatlayın artık
anam sen yine hamile olmayasın :roflol:neyse canım çok az kaldı sabret
bazen gazdan dolayı sanırım karnımda kıpırtılar oluyor birden bebişimin karnımdaki hareket edişi geliyor aklımakaydirigubbakcemile3
doğurmadım bacım sositosositoselam loshusa karilar ve hala doguramayanlar
nasilsinizzzz
tubis dogurdu mu haberiniz varmi
siz acele ettiniz ben ne edem düdükler lülülülülülüyuhhh yaniii tubis daha mi dogurmadiakannehir onun sat benimleydi bizim ikinci haftamiz bitti bugün o tursu kurucak karninin icinde bu gidisle...
baska ki kaldi ki sen varsin canliz var bekleyen benim bildigim
ayy unimm unuturmuyuk kız seni opuyorumnanaktan kendine dikkat et olur mu :teselli:ayy canlarım saolun yaa şuraya 5 dk girmek bile terapi gibi geliyo ...hepinizi çoook ama çoookk seviyorummmm....şimdi çıkmam lazım...azıcık uzanayım gece uyumadık gene hiç... beni unutmayın emi...
ayy hem kaynana hem kayınpeder mi war akannehir abowww akannehircanım sıkma hiç canını,sağlıklı olsun yeter..sütü almıyorsa ve azsa tabi mama vericeksin başka çare yok..benim ilk günler sütüm hiç gelmemişti,sancılarım çoktu ondandı heralde,mama verdik..şimdi geliyo ama azalırsa tabi mama vermek zorundayız..
kaynana meselesi benimde başımda,annem 1 hafta kalabildi birarada dayanamadı rahat edemedi kadın kaçtı..çok üzüldüm gittiğine..kaynana herşeye karışıyo,sinirden sütüm kaçacak diye korkuyorum,1 aydır bende..bide kayınbaba da var(bayramdan sonra giderler inşallah..
koynunda mııı mafoldumbensuremcim gaz ortak dert sabahtan beri uyumuyo benimki de şimdi koynumda uyuyo ya yaatırınca uyancak kesin
çatırtım hoşgeldin bacımmm Şenizselaaaamm kızlar nasılsınız
neden 4 güne kadar doğuramazsan çaresine bakacaklarmış...Bende belirti olmadan gitmek istemiyorum.Ayrıca doktorumda izne gitti.Ama bayramdan sonrasını beklersem tam 42.hafta olacak....Gerçi bi hafta önce bi hafta sonra olması normalmiş.Bayram hediyesi yapacak kızım kendini bize galiba...En güzel bayram hediyesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?