2009 Kasm Anneleri

aynı sorun bendede var kaynanam yanımda bebek ağlayınca sütün az doymuyo açlıktan ağlıyo deyip duruyo benimde sinirlerim bozuluyo korkuyorum gerçekten sütüm kesilecek diye.klava:

oo fatoom hoşgeldiiin
beray yeni uyudu ben de fırsattan istifade yemek yiyoomm

oyy suremcim işin zor valla kaynana bi de kayınpeder hiç rahat olmaz
ben ilk hafta bebelac verdiydim artık vermiyoz

hg canım,sen de ne haberler
hoşbulduk canım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
gerçi dün gece çok uykusuz kaldım kerata uyunmadı bi türlü hapishane kaçkınları gibi olta attık koridorlarda ppppööööfffffffffffff:çok üzgünüm:
oo fatoom hoşgeldiiin
beray yeni uyudu ben de fırsattan istifade yemek yiyoomm

oyy suremcim işin zor valla kaynana bi de kayınpeder hiç rahat olmaz
ben ilk hafta bebelac verdiydim artık vermiyoz

benimkinide uyumaya çalışii hacı kendini sıka sıka uyuyacak herhal bakalım bi dalarsa
uykuya epey uyuyo emme dalması çok zor olii hacı

bu arada ben çok zor girebilim ve yazabilim benim pc demi bi arıza var annamadım:uhm:

neden 4 güne kadar doğuramazsan çaresine bakacaklarmış...Bende belirti olmadan gitmek istemiyorum.Ayrıca doktorumda izne gitti.Ama bayramdan sonrasını beklersem tam 42.hafta olacak....Gerçi bi hafta önce bi hafta sonra olması normalmiş.Bayram hediyesi yapacak kızım kendini bize galiba...En güzel bayram hediyesi....

canısı oğluş saat 8 den beri kök söktürdü gıı en sonunda yapmak istemediim bişi yaptım aldım ayaamda salladım

ebişim kııı vallah bende dün gece ayağımda salladım buseyi salladım diye buna tövbe etmiştim emme olmii kııı vallaha öldürü adamı bunnar sallamadan olmi hacı gerçi benimki 10 dakika felan sustu sonra sallamakta fayda etmedi hacı allah yardımcımız olsun sabırsızlıkla bekledi bekledik ahan işte al da salla büyüt :roflol::roflol::roflol:

slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl...benimde bebişim gazlı çok ben eczaneden colinox die bi damla aldım tamamen doğal ama etkili bide ayaklarının altına adaçayı yağı sürüyorum rezene içiriyorum birazda olsa i geliyo ama damla baya gaz çıkartıyo bilginize...dr çok zor durumda kalırsan fitil verdi onu at dedi fitili atıyorum 10 dk sonra sancı mancı kalmıo uyutuyoda onunla rahatlıyo...

rezene tabi çay derken..
bende dün öğrendim ayaklarının altına adaçayı yağı sürmeye başladım..

adaçayı yağını eklem yerlerine sür ayak altı göbek diz arkaları baya rahatlatıyo ama doğal damlayı önerebilirim hiç bir yan etkisi yok dr bana toz bi ilaç vermişti o hiç i gelmemişti onu bıraktım bu damlaya başladım...

çatı muayenesi olanların çoğunda hafif kanamalar oluyomuş
herkese günaydn
gecede doğurmadım
benim kızın gelmeye niyeti yooooook
benimkininde laelaelaelaelae
dün dr bana çatı muaynesi yaptı
kanamam oldu sabaha kadar
bu nişanmı oluo şimdi
nişanda olabülüü çatı muayenesindende olabülüü kafamçokkarıştı
slm millet nasılsınız bakalııım
doğurmayanlar hadi sizde doğurunda rahatlayın artık
:dilcikar: sankim biz istemiyos doğurmayı :mymeka:
neyse canım çok az kaldı sabret
bazen gazdan dolayı sanırım karnımda kıpırtılar oluyor birden bebişimin karnımdaki hareket edişi geliyor aklımakaydirigubbakcemile3
anam sen yine hamile olmayasın :roflol:
walla senden beklenir :roflol: malum sabıkan war :roflol:
selam loshusa karilar ve hala doguramayanlar
nasilsinizzzz
tubis dogurdu mu haberiniz varmi
doğurmadım bacım sositososito

yuhhh yaniii tubis daha mi dogurmadiakannehir onun sat benimleydi bizim ikinci haftamiz bitti bugün o tursu kurucak karninin icinde bu gidisle...
baska ki kaldi ki sen varsin canliz var bekleyen benim bildigim
siz acele ettiniz ben ne edem düdükler lülülülülülü
ayy canlarım saolun yaa şuraya 5 dk girmek bile terapi gibi geliyo ...hepinizi çoook ama çoookk seviyorummmm....şimdi çıkmam lazım...azıcık uzanayım gece uyumadık gene hiç... beni unutmayın emi...
ayy unimm unuturmuyuk kız seni opuyorumnanaktan kendine dikkat et olur mu :teselli:

ayy hem kaynana hem kayınpeder mi war akannehir abowww akannehir
suremcim gaz ortak dert sabahtan beri uyumuyo benimki de şimdi koynumda uyuyo ya yaatırınca uyancak kesin
koynunda mııı mafoldumben
selaaaamm kızlar nasılsınız
çatırtım hoşgeldin bacımmm Şeniz

son haftalarda 2-3 günde bi gitmek gerekiyoo sen gitmiyo musun yoksa :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…