benimde 1cm açılmam var
umarım dahada çoğalır bizim drde normal doğumcu
sezeryan en son dio hayırlısı bakalım
a.s canım valla dogurabilsek rahatlayacagız ama gelmiyooorrr veletler....beklemek çoookk zorrrrrr.............:gitme:kafamçokkarıştı:Saruboceq:
canım benim b,i arkadaşım 42 hafta bekledi hiç açılma yoktu ve sancısı felanda yoktu o bile ssuni sancıyla normal dogum yaptı....tabiii suni sancıda çook kolay değil....ama senin açılman varmış bolbol yürü açılır inşallah daha....hayırlısıyla gelir bebeğin..........
selam kızlar..
selam loshusa karilar ve hala doguramayanlar
nasilsinizzzz
tubis dogurdu mu haberiniz varmi
ay kıslar ben acaip uyuyorum yaaa
gece 2de yattım 12de uyandım
yuhhh yaniii tubis daha mi dogurmadiakannehir onun sat benimleydi bizim ikinci haftamiz bitti bugün o tursu kurucak karninin icinde bu gidisle...selam canım
malesef doğrmadı tuba ve diğerleri kaydirigubbakcemile3
uyu anacim uyu keske su suyku stok edilebilen bisey olsaydi da bizde simde deprdan kullansaydik..bebek dogunca gözüne kürdan takma ihtiyaci doguyo insanda yorgunluk bir yandan uykusuzluk öbür yandan canina okuyo onun icin simdi daha dogurmamisken uyu uyuyabildigin kadar
lohusa karilar bisey soracimmm size benim canim deli gibi tatli istiyo hamileyken yemedigim tatliyi simdi cok istiyorum..yememek icin zor tutuyorum kendimi sizde de aynisi oluyomu???niyeki bukadar cok tatali istegi anlamadim gitti:uhm:
4 kilo kalmis eski formuma kavusmama gitsin su kilolar geride gelmesin eger tatli yersem kesinlikle geri geliceklerakannehir
baane işte baane :dilcikar: siz lohusa karılar bebeleriniz kucağınızda bana nispet yapıyonus yaa :dilcikar: gebeş gebeş diye beni ezikliyonus yaa :dilcikar:
hoşgeldin zerennnopuyorumnanaktan
ay kıslar ben acaip uyuyorum yaaa
gece 2de yattım 12de uyandım
uyu anacim uyu keske su suyku stok edilebilen bisey olsaydi da bizde simde deprdan kullansaydik..bebek dogunca gözüne kürdan takma ihtiyaci doguyo insanda yorgunluk bir yandan uykusuzluk öbür yandan canina okuyo onun icin simdi daha dogurmamisken uyu uyuyabildigin kadar
lohusa karilar bisey soracimmm size benim canim deli gibi tatli istiyo hamileyken yemedigim tatliyi simdi cok istiyorum..yememek icin zor tutuyorum kendimi sizde de aynisi oluyomu???niyeki bukadar cok tatali istegi anlamadim gitti:uhm:
4 kilo kalmis eski formuma kavusmama gitsin su kilolar geride gelmesin eger tatli yersem kesinlikle geri geliceklerakannehir
kızlar ya benim belim çoook agrıyo ve geçmiyorr agrılarım
doktor pazartesi günü muayeneyapmıştı alttan ve kanatmıştı 3 gündür az az oluyodu kanama akıntılarım artıyo ve bel agrım geçmiyoorrrr sizce dogum sancıları olabilir mii....
suyumda gelmiyo ki doktora gidem...... erkende gitmek istemiyorum....
yoksa suni sancı verecek....dua edin lütfenn.....
Selamlarrrr dün yine ben yazdım Yağmur uyandı:)
Şimdide uyanık bakınıyor arada meme emiyo..Ayy biri tatlımı dedi dayanamıyorum kilolar umrumdışı:)))
Birde su su daha emzirmeye başlıyorum hadi bakalım su ..
canım sancı geldikçe saate bak... düzenli aralıklarla geliyorsa doğum olailir.
selam nazlı hoşgeldin canım
benim eşimin de dikkatini çekmiş emzirmeye başlayınca niye bu kadar su içiyon diyo.. demekki tek ben değilmişim bu durumdaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?