Unimmmm seni çok özledimmm a.s.
Missss kokulunla nasıl gidiyor inşl görürebilirsin yazdığımı cnm..AZ gelebiliyorum biliyosun az gelince kaynıyor arada yazdıklarımız
kızlar çok özledim hepinizi yaa... ooff bi türlü fırsat bulup giremiyorum..
benim minnoş memeyi çok zor alıyo... alamayınca sinirlenip ağlamaya başlıyo onla beraber ben de tabiki... sinirlenince hiç almıyobu kısır döngü gece gündüz böyle devam ediyo... üzüntüden de sütüm azaldı sanki.. dün pompa aldım sağıp veriyim diye... dr. da mamaya başlayalım dedi.. daha verdiği kiloları bile alamadı geri... ayy bunları yazarken bile ağlıyorum sinirlerim çok bozuldu annem de üzülüyo ona belli etmiyim diyorum ama olmuyo işte...
bi taraftan kaynanam yiyip bitiriyo beni... mama vermicekmişim mama ver diyen dr. a bi daha gitmicekmişim .. vs vs... sanki benden çok düşünüyo... çocuk açlıktan uyuyamıyo bile... deli olmazsam iyidir... buraya da giremiyorum gene sizle konuşunca rahatlıyodum ooff((
bu arada geçmişe baktım biraz herkes korse kullanıyo... benim dr asla kullanma dedi...40 ı çıkınca jimnastik vericem dedi...korse kasları zayıflatıyomuş... bi de bi arkadaşım eylülde doğum yaptı korse kullandı korsenin dışında kalan yerlerde acaip selülitler oluştu dikkat edin...
bi de benim dr. eve hemşire gönderdi demiştim ya unutmuşum yazmayı buhar mak. da kullanmayın dedi...çok zararlıymış ciğerleri için... sırf bu yüzden hastaneye kaldırılan dünya kadar bebek var dedi...
benden başka mama veren var mı ?? günde kaç kere veriyosunuz... ve kaç cc ???
benim minnoş memeyi çok zor alıyo... alamayınca sinirlenip ağlamaya başlıyo onla beraber ben de tabiki... sinirlenince hiç almıyobu kısır döngü gece gündüz böyle devam ediyo... üzüntüden de sütüm azaldı sanki.. dün pompa aldım sağıp veriyim diye... dr. da mamaya başlayalım dedi.. daha verdiği kiloları bile alamadı geri... ayy bunları yazarken bile ağlıyorum sinirlerim çok bozuldu annem de üzülüyo ona belli etmiyim diyorum ama olmuyo işte...
bi taraftan kaynanam yiyip bitiriyo beni... mama vermicekmişim mama ver diyen dr. a bi daha gitmicekmişim .. vs vs... sanki benden çok düşünüyo... çocuk açlıktan uyuyamıyo bile... deli olmazsam iyidir... buraya da giremiyorum gene sizle konuşunca rahatlıyodum ooff((
bu arada geçmişe baktım biraz herkes korse kullanıyo... benim dr asla kullanma dedi...40 ı çıkınca jimnastik vericem dedi...korse kasları zayıflatıyomuş... bi de bi arkadaşım eylülde doğum yaptı korse kullandı korsenin dışında kalan yerlerde acaip selülitler oluştu dikkat edin...
bi de benim dr. eve hemşire gönderdi demiştim ya unutmuşum yazmayı buhar mak. da kullanmayın dedi...çok zararlıymış ciğerleri için... sırf bu yüzden hastaneye kaldırılan dünya kadar bebek var dedi...
Hoşbuldum Zerencim ya hepinizi çoközlüyorum selam yazıyorum hadiii ağlıyor sayfa açık bırakıyorum birdaha ben bakana kadar herkes gitmiş oluyor:
Aynen cnm bayılacak gibi nasıl susuzluk hissi anlatamam hemen içiyorum bardak oda süt yapıyo zaten iide oluyor..Nasılsınız bebekle cnm iyisiniz inşlopuyorumnanaktan
hepimiz aynıyız nazlıcım..rahat rahat oturup konuşmayı ve birbirimizi özlüyoruz.... eskisi gibi sohbet etmek uzun bi süre mümkün görünmüyor..
bizde iyiyiz canım kızımla başbaşayız evde..klava:herşeyi deneyip öğreniyoruz.. şimdi emdi koynumda uyuyo
ayy canlarım saolun yaa şuraya 5 dk girmek bile terapi gibi geliyo ...hepinizi çoook ama çoookk seviyorummmm....şimdi çıkmam lazım...azıcık uzanayım gece uyumadık gene hiç... beni unutmayın emi...
Biz evde puseti taktık arabasına abimiz evde olduğunda gezdiyor ev içinde mıkmık ederken bende ya kahvaltıyı hazırlıyorum yada başka bir işimi yapıyorum bugün bütün tatil onun sayesinde bakıyorum şimdi buraya cnm oda uyuyor mışıl mışıl azcık kıpırdansa abimiz eeeee deyip arabada gezdiriyor:))
ooo sen yardımcıyı bulmuşsun nazlıcım..abimize kocaman bi alkışalkisalkisalkisopuyorumnanaktan
suremcim gaz ortak dert sabahtan beri uyumuyo benimki de şimdi koynumda uyuyo ya yaatırınca uyancak kesin
bebeğine mama veren arkadaşlar hangi mamadan veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?