2009 Kasm Anneleri

uniimm mama veren çok tatlım kasma kendini
nehir hala verio mesela çocuk aç mı kalsın
biz de verdik ilk hafta süt yoktu çünkü
memeyi ememiyosa sağ şırıngayla veya kaşıkla ver tatlım
yetmezse 30 cc mama verilio günde
ama sen önce sütünü vermeye çalış yeter belki

canım benim yaaaa.. unicim sen stres oldukça bebeğin bunu hissedip daha da huysuzlanıyo biliyosun dimi canım..zor olsada sakin olmaya çalış lütfen.. benim kızım da halen memeyi almakta zorlanıyo sinirleniyo.. ağzını açınca ben memeyi ağzına itiyorum bazen.. ama hiç bi şekilde almıyorsa mama vereceksin tabi.. aç mı kalacak çocuk yani .. amaaaan bu büyüklerde bezdiriyolar bazen haaaaklava:

ama memeye alıştırmaya çalışırım yine diyorsan mamayı kaşıkla vermeyi tavsiye ediyolar memeyi hepten terketmesin diye

Kıyamam okuduğumca kızlar birkaç öğünü hep mama veriyorlar ama ne kadar bilemiyorum doktorunuz söylerdi cnm yaa ne kadar vereceksin ...Sütte emdikçe gelirbirtanem yoksa azalır..Ben hala yememe içmeme dikkat ediyorum ama kilo almamak yada istemediğimden değil tam tersi daha çok yemek yiyorum daha çok su içiyorum meyva suları vs süt artsın olsun diye sürekli
Korseyi henüz kullanmadım az bi göbek var oda tatlıdan dır dediğim gibi umrum bile değil önce Yağmur doysun annesi sonra verecek o kiloları oğluşumdada öyle yapmıştım yılda toparladım oda doyasıya emdi büyüdü çokşükür darısı Yağmura..
Evimde doğalgaz kullanıyorum arada açıyorum birkaç günde bir yada birinin burnu tıkanıksa buhar makinasinı onun dışında hep pencereleri açıp gün içerisinde birkaç kez havalandırıyorum

hepimiz aynıyız nazlıcım..rahat rahat oturup konuşmayı ve birbirimizi özlüyoruz.... eskisi gibi sohbet etmek uzun bi süre mümkün görünmüyor..

bizde iyiyiz canım kızımla başbaşayız evde.. :herşeyi deneyip öğreniyoruz.. şimdi emdi koynumda uyuyo

Son düzenleme:
napimm tatlım berayla uğraşıoomm sabahtan beri uyumadııı
daha etrafı toplayamdım akşama da arkadaşlar gelcekmiş

ayy canlarım saolun yaa şuraya 5 dk girmek bile terapi gibi geliyo ...hepinizi çoook ama çoookk seviyorummmm....şimdi çıkmam lazım...azıcık uzanayım gece uyumadık gene hiç... beni unutmayın emi...

Biz evde puseti taktık arabasına abimiz evde olduğunda gezdiyor ev içinde mıkmık ederken bende ya kahvaltıyı hazırlıyorum yada başka bir işimi yapıyorum bugün bütün tatil onun sayesinde bakıyorum şimdi buraya cnm oda uyuyor mışıl mışıl azcık kıpırdansa abimiz eeeee deyip arabada gezdiriyor:))

slm kızlar...
ya 5dk durmuyo benimkide,gazı fazla ve çok az uyuyo..yenidoğan bebek bu kadar az uyurmu şaşıyorum:1shok:hiç giremiyorum nete..geceleri uyku yok ruh gibi dolaşıyorum..
sizler ne alemdesiniz??

ayy canlarım saolun yaa şuraya 5 dk girmek bile terapi gibi geliyo ...hepinizi çoook ama çoookk seviyorummmm....şimdi çıkmam lazım...azıcık uzanayım gece uyumadık gene hiç... beni unutmayın emi...

canım unuturmuyuz.. bir süre sonra herşey düzene girecek ve yine burada çene çalcaz:hulya:

bende kaçıyom kızlar.. bebişlere ii bakın

ooo sen yardımcıyı bulmuşsun nazlıcım..abimize kocaman bi alkışalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

Suremcim okadar az uyur emin ol kolik bebekler belirli zamanlarda daha çok yapıyorlar...Görüşürüz kızlar çokçok öperim bende sizleri a.s. a.s.

canım sıkma hiç canını,sağlıklı olsun yeter..sütü almıyorsa ve azsa tabi mama vericeksin başka çare yok..benim ilk günler sütüm hiç gelmemişti,sancılarım çoktu ondandı heralde,mama verdik..şimdi geliyo ama azalırsa tabi mama vermek zorundayız..
kaynana meselesi benimde başımda,annem 1 hafta kalabildi birarada dayanamadı rahat edemedi kadın kaçtı..çok üzüldüm gittiğine..kaynana herşeye karışıyo,sinirden sütüm kaçacak diye korkuyorum,1 aydır bende..bide kayınbaba da var(bayramdan sonra giderler inşallah..

suremcim gaz ortak dert sabahtan beri uyumuyo benimki de şimdi koynumda uyuyo ya yaatırınca uyancak kesin

suremcim gaz ortak dert sabahtan beri uyumuyo benimki de şimdi koynumda uyuyo ya yaatırınca uyancak kesin

ya canım bende benimkindemi bi problem var diye korkuyodum..sabahtan beri yeni 1 saattir uyuyo benimkide..
bide kaynana kayınbaba başımda biraz ağlasa niye ağlıyo,onu verelim bunu verelim diye başımdalar..delirmek üzereyimklava:
ben rezene çayımı içiyorum hergün..kaynana tutturmuş sürekli bebeğe de verelim diyo..ben çok küçük vermeyelim diyorum hergün aynı şey..verilebilir belki ama bu kadar küçükken vermem yaa..ablamlar yeğenlerime veriyodu ama onlar daha büyüktü ya..

benim bebeğim 20 günlük gaz sorunu oluyo kendim için rezene çayı hazırlıyorum bebeğimede 4 çay kaşığı veriyorum zararı olurmu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…