2009 Kasm Anneleri

yatıom ben kızlaarrrr bu gün cılkım çıktı valla oğluşum 8 saatlik huysuzluk rekorunu egale etti 12 saate çıkardı bu günn asabım bozuldu akşam akşam bi dünya ağladım yaaaaa hofffffff neyse size ii geceler öptm sizi

selam kızlarrrrrrr....hepınızı cok ozledım yaaa,ama fırsatını bulup gıremıyorum pek gırebıldığım zamanlardada ancak yazılanlara bakıyorum.sormayın kızlar bızım ufaklıklarında gaz sorunu var yaa,uyuyamıyoruz sabaha kadar.gecede bı bırıne kalkıom bı dığerıne.peş peşe oldugundan toplamda 2 saat fln uyuyabılıorum.d vıtamıne basladık bugun.bırbırlerıne cok benzıo bızım bıdıklar daha ben bıle tam ayıramıyorum.cok guzel ama bır okadarda zor bıseymıs bu annelık yaa.sıkayetcı değilim tabı ama yorgunluk sınırlerı bozuooo.allah olmaynlarada versın ınsallah.yavas yavas hepıcığımız doğurduk ee hadı kızlar elınızı cabuk tutun doğuramaynları beklıoss.opüyoruz cok

kızlar herkese iyi geceler
böyle regl ağrısı gibi bi ağrım var
belki yarın doğururum opuyorumnanaktan

en son ben yazmışım sabah yine ilk ben yazıyorum
herkese günaydııın a.s. a.s. a.s.
topicin bekçisi oldum vallahi kaydirigubbakcemile3
uyuyamıyorum ama birazdan gider yatarım

günaydı lohusalar napıyosunuz
ben oğluşu doyurdum bi bakem dedim
şu humananın süt arttırıcı çaylarından kullanıyorum bende bir faydası oluyomu bilmiyorum
bide benim oğlan pek bi gazlı nasıl çözücez biz bu sorunu onu bilmiyorum
bilen birileri varsa yardım ederlerse pek bi sevinirim

hepiciğinize günaydınn a.s.
bende hala tık yok :sinifsinif:
ama bugün arife günü yaa bugünden ümitliyim sositosositokaydirigubbakcemile3

günaydın bende de bi değişiklik yok .Sabah sağlık ocağına gittim.Bebeğimin kalp atışını dinledim her şey normal.Bi kaç gün daha bekleme olabilir dedi ebe tabi şu doğum belirtileri olursa git olmazsa bekle günün dolarsa hala bi belirti olmazsa o zaman kesin git dedi.Son tarihte 30 kasım.....Bu tarihtede olmazsa kızım ben resmen aralık annesi olacağım....

günaydın kızlar
ayyyyy gece resmen kafayı yedim
bi ara kafamı duvarlara vurmayı düşündüm haaa
ayy hiç uyumadı oğlum
uyutuyom kucağımda yatağına koyuyorum eeeeeeeee diye bi ses
bende zombi gibi olmuşum anaaaaaaaam deli oldum haaa

2009 Kasım Annelerinin Ve Ailelerinin Bayramlarını Kutluyoruz a.s. a.s. a.s.
Şenlik tadında bir bayram geçirmeniz dileğimle a.s. a.s. a.s
Yağmur&Doğa&NazLı.

nazlıcım sizinde bayramınız kutlu olsun
canım ne zamandır görüşemiyoruz nasılsınız kuzular nasıl

ayy daha kahvaltı yapmadım
anaaam bu bebeler insanda akıl bırakmıyo haaa midem bulanmasa aklıma gelmeyecek yemek yemek
tuğbaaaaaa nan ne ediyon aşşada kak git doğur beeee
kız bek son günlerin haaa yat uyu

nazlıcım sizinde bayramınız kutlu olsun
canım ne zamandır görüşemiyoruz nasılsınız kuzular nasıl

İyiyim Dilmuhum tam buraya yazıyorum Yağmurcum hemen mıkmıklamaya başlıyor:) Oyüzden yazamıyorum uygun saatlerdede ev işlerine dalıyorum abimize vakit ayırıyorum derken bi bakıyorum gün bitiyor..
Çok şükür iyiyiz bir canım hayatımıza evimize renk geldi ..Keyfini çıkartıyoruz ne desem az Allah'ıma herkeze nasip etsin..
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor,?

ayy daha kahvaltı yapmadım
anaaam bu bebeler insanda akıl bırakmıyo haaa midem bulanmasa aklıma gelmeyecek yemek yemek
tuğbaaaaaa nan ne ediyon aşşada kak git doğur beeee
kız bek son günlerin haaa yat uyu

bacım karar ver
kalkıp doğurıyım mi
yatıp uyuyım mı kaydirigubbakcemile3

tubişim uyuma cnm
zaten doğurduktan sonra uyku nedir bilmeyecen
şimdiden alıştır kendini uykusuz gecelere
ben artık gündüz fırsat buldukça uyumaya çalışıyom
doğurmanın en kötüsü de uykusuzluk bence
yoksa herşeye karşı sabırlı olabiliyosun
sen en iyisimi arefe arefe doğur cnm
bayramda dr falan da bulamazsın
bayramda cersu ile sen mi kaldın kız bebişleriylen geçiremeyecek olankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…