2009 Kasm Anneleri

nedem bacım berayı uyuttum etrafı toplamaya çalışıyom uyanmadan
sen bayramda doğuracan heralde gııı
anam ben senin yerinde olsaydım mafolmuştum
malum kaynana başımda bekliidi doğursa da gitsem deyüü akannehir

merhabalar kasım anneleri..doğum yapan annelerin gözü aydın bekleyenler içinde allah bir avazda kurtarsın insallah..
bende 18 kasım tarihinde doğum yaptım size bişi danışmak isityorum.Bebeği drumuz 5 gün getir topuk kanı alınncak dedi götrdüm kanını aldırdım..bugun sağlık ocagına gittim kayıt yaptırmak için topuk kanı burda da almamız gerekiyor dedi diyorum ben pzt günü yaptırdım hemsire bana 2 kez alınması gerekiyor dedi o zaman salı getirim dedim ..anlamadım niye 2 kez alınıyo ..bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..

bugün arife günü yaa bugünden ümitliyim gıı
hani hep diyodunuz ya arife günü doğsun adını arife koyak diye o bakımdan yani sositososito
benimde telefonlar susmuyo bi evden bi cepten telefonlara bakmaktan helak oldum kafamçokkarıştı millet dokuz doğurdu ben bi taneyi doğuramadım kafamçokkarıştı

egemmavi bizden 5. günü bi kere aldılar sağlık ocanda almadılar ama biçok arkadaştan ikinci sefer almışlar
eğer doğar doğmaz aldılarsa bi daa almaları gerekiomuş diye biliom ben
sağlık ocandan isteselerdi aldırmıcaktım
zaten verdikleri kağıtta üç hastalığa da bakılacak yazıyodu

:QUOTE=Kartanesi;10257504]egemmavi bizden 5. günü bi kere aldılar sağlık ocanda almadılar ama biçok arkadaştan ikinci sefer almışlar
eğer doğar doğmaz aldılarsa bi daa almaları gerekiomuş diye biliom ben
sağlık ocandan isteselerdi aldırmıcaktım
zaten verdikleri kağıtta üç hastalığa da bakılacak yazıyodu[/QUOTE]

hemsireye anlatıyorum doğdu gün alındı aşıkartı çıkardılar hastanede yapılan seylerde yazıyor 5günde alındı diyorum yok diyo bende kıyamıyorum bebeğe olmazsa salı günü gittiğimde bana bi kağıt daha verdiler topuk kanının alındığına dair onuda götüreyim yanımda belki almazlar o zaman..

slm kızlar ben geldim bende doğuramadım halamafoldumben40haftalık oldum bugün nst ye felan girdim dr um işi garantiye aldı bayramdan sonraya kaldı artık olmazsa alınır sanırım tubacım sendemi doğuramadın yaaaaaaaaaakannehir

aynı benim gibi yani hayırlısı olsun inşallah sancılarda ara ara ama deli deli değil sezeryanlığız sanırım bizde ama bana hala normal gibi geliyo ama bakalım hayırlısı olsun inşallah bebişlerimiz iyi olsunlarda sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah şu mübarek günde yarabbim sesimizi duy onlarda vakit ve saatlerini bekliyolar işte

selam gacılar
nediniz ben böle bi girip bi çıkıyom emme napam bi sorun var emme bakalım ne olcek üyeliğimden kaynaklani galiba bazen girebiliyom bazen giremiyom
bi kaç gün daha bekliycem yine sorun olursa başka isimlen gelirim artık yapacak bişle yok

neyse benim iki bebede uyii şu anda ne kadar sürer bilemiyom her an uçabilirim

slm kızlar nasılsınız bakalım
bebişleriniz nasıl
ben bugun korse giymeye basladım
ilk giyerken içine giremicemi zannettim ama simdi içinde cok rahatım
gerci göbek möbek kalmadı masallah
sezeryan olup göbegimin kalacagı için korkuyordum ama hiçbişicik kalmadı nerdeyse ben her ihtimale karsı korse kullanıcam sizlerde kullanıyor musunuz

ay ben de bilmiyom dilmuh da şekerle kaynatıyoz galiba direek ayva aldırcam ben de

bi de maydonozla bulgur yapıomuş süt

annem bana yapıyo ayva kompostosu içine bazen elma da koyuyo öyle daha güzel oluyo...ayvaları küçük küçük doğrayın pişmesine yakın da çok az şeker atın... çok basit bişey... inş faydası vardır gerçekten...

şeker koy nan dilmuh bişee olmaaazz
ben içiom şekerli şekerli pek seemezdim ama olsunn

yaa uni biz bi 5. gün gittik dra bi daha da 1. ay dolunca gitcez sarılık da olmadı ama kontrole falan da gitmedik

valla bizim hastaneden çıkarken sarılık değeri 12 ydi 2 gün sonra kontrole çağırıp test yaptılar 15,5 çıktı sonra bi daha çağırdılar .. çok şükür düştü...sınır değer 17 ymiş.. sonra da memeyi alamadığı için kilo alamadı şimdi de mamaya başladık ya kilo kontrolü için çağırıyo işte.. salı gittik haftaya salı bi daha gidicez...

dilmuh benimki de öyle yapıyodu ben de kucağa alıştı diye kendi kendime senaryo yazıyodum meğer yavrumun karnı açmış...

evt o kağıtla gitmen gerekiyomuş...

kızlar siz D vitaminine başladınız mı??

canım yaa şimdi kafanı bulandırmak istemiyorum mutlu mutlu yazmışsın ama benim dr korse sakın kullanma çok zararlı dedi..kasları zayıflatıyo 40 ın çıksın jimnastik vericem dedi...

bi de bi arkadaşım kullandı eylülde doğum yapmıştı korsenin dışında kalan yerlerde acaip selülitler oluştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…