2009 Kasm Anneleri

hadi yaa tüh bende arada bir giyeyim bari o kadar aldım simdi :)))
ben 15. günde basladım canım D vitaminine
günde 1 kez 3 damla

babamda bana süt için boza almış ben humanada içiyorum günde en az 2 litrede su içiyorum hangisi süt yapıyor bilmiyorum ama şimdilik küçük hanıma yetiyor büyüyünce nasıl olur bilmiyorum

benim kizda ayni dilmuhcum. sabir canim, hepsi gecicek.opuyorumnanaktan

slm ya kartanesi sende normal doğum yaptın dikişlerin nasıl benim ki yanıyor şimdi oturup ağlıyom sence nedendir ya korkmaya başladım

ayy beray da yeni adet çıkardı gündüzleri uyumuyo yaaa
yeni uyudu banyo yapmasına rağmen

slm kızlar nasılsınız biz oğlumla evimize geldik
dün sabah 09:04 te oğlum dünyaya geldi bu günde evimize geldik
herşey yolunda en kısa zamanda fotoğrafını yükliycem
harika bir duyguymuş

tebrik ederim canim. Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin.opuyorumnanaktan

canısı oğluş saat 8 den beri kök söktürdü gıı en sonunda yapmak istemediim bişi yaptım aldım ayaamda salladım

oglumda hic yapmadigim halde dun bende azcik salladim. gerci banamisin demedi, derdi imani meme ama napayim, caresizlik neler yaptiriyor,:bbo:

benimkiler geçti canım
ama geçen hafta biraz acı vardı
üstüne oturmaman lazım oturunca olabiliyo

aynı durumdayız deli etti beni kafayı yiyecektim nerdeyse emziriyorum yatağa bırakıyom oh diyom yine viyanklama sesi ikigündür uykusuzum bacım ne edecez anlamadım

benimde kizkardesimle esi sabah cok erken kalkip ise gidiyorlar. bende onlar rahatsiz olmasin diye sabaha kadar veriyorum Naz'in agzina memeyi oyle uyuyoruz. cok feci alisti. hayirlisiyla evimize donsekde ne yapicaksak yapsak.

pasaport islenleri surekli uzuyor, bir an once halledeyim dedikce habire puruz cikiyor. Insallah en kisa zamanda hallolurda doneriz evimize artik. bugun oglusum agliyodu telefonda yine ozledim diye ya. bende disaridaydim, nasil aglamaya basladim. insanlar bakiyo ama banane.:sinifsinif:

benikide devamlı ağzında sütün yetiyor mu böyle olsa dayanmaz ki süt inekmiyiz ne bu gün sinirden çatladım bende emzik aldırttım hanım emzik beğenmi ucuz olanı ağzına aldı

benimkiler geçti canım
ama geçen hafta biraz acı vardı
üstüne oturmaman lazım oturunca olabiliyo

benim dikisim hala aciyor. yarin yine ebe gelip bakicak. bu kadar surmesi normal mi diye sorcam. degilse demek ki doktor hatasi var bir yerde. birde hemeroid ikisinin acisi oldurcek beni. guya rahat edelim diye normal dogum yaptik.laelaelaelaelae

benikide devamlı ağzında sütün yetiyor mu böyle olsa dayanmaz ki süt inekmiyiz ne bu gün sinirden çatladım bende emzik aldırttım hanım emzik beğenmi ucuz olanı ağzına aldı

benim hanim emzikde almiyo. illede beni koklayip emicek. alsa azcik rahat edicem.akannehir

neyse ben kactim. herkese iyi bayramlar. bu sene oglusumdan esimden uzak geciricem ama kizimin ilk bayrami olucak. Rabbim hepsine uzun saglikli omurler versin insallah.opuyorumnanaktan

selam kızlar bugun nasılsınız?gorduğum kadarıyla tum bebişlerin gaz sorunu var.napcaz bız bununla yaaa neler yapıonus sız bı zahmet yazıverın yaa yavrularım kıpkırmızı oluooo gazdan.bıde bebısler gece baslıo daha doğrusu yataklarına gecınce uyanıolar.sonra sabaha kadar bı bırı bı bırı emmek ıstıo.bıde cok sık emiolar bu normalmı acaba sutmu yetmıo,farkındamı değiller yoksa bebıkler cok sık mı emer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…