selam karular
benımde oglusum kaka yapamıyo bugun ıkınıp duruyo
emıyo sureklı aslında ıkınırkende emmesı ıyı degıl
zaten kaka yapamıyo mıgdeyı doldurmak eyı olmasa gerek
sağolasın canım benim. bende doymadığı zamanlarda vermeyi düşünüyorum bakalım.gerçi kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almış dr anne sütüne devam dedi ama bazen çok emiyo süt bitiyo sonra çıldırıyo tabi
face de yazdim burda da yazayim
emzirme bittikten sonra meme ucunu temizlemek icin ben bugün ebe karidan ögrendim emip bittikten sonra azcik sütü peceteye yada pamuga SIkip mememin basina yayiyorum sonra kuruluyorum...önceden emzirip hemen kapatiyodum geri actigimda tuhaf bir koku oluyodu artik yok..su anne sütü ne faydali bisey yaaa her derde deva bizde sagip icsek mi ababa :)
hade yaa kakasını yapamayınca pekbi huzursuz olmuştur kıyamaammmm opuyorumnanaktan
kızlar bişey sorcam
rezeneyle kimyonu karıştırıp içsem bişey olurmu
evet canım o yorgunluktan oluyo ben de bunu keşfettimtaze anneler hepinize meraba okuyorumda herkezde benzer sorunlar. bizimde dün misafir vardı 11 kadar oturunca uykusuz kaldım tam uyuyacaktımki oğluşum uyandı 3 30 kadar uyumadı bende ruh gibi geziyorum bu gün haliyle. bide dün geceden beri sütümde azalma var acaba yorgunluktanmı bilmiyorum bebiş sürekli ağlıyo. ne yapsam bilmiyorum gece takviye mama falan veren varmı aranızda.
bebek rezenesi başka mı olii yaa onu nerden alcazvalla cnm 1 haftadır kullandım heç işe yaramadıı akannehir ama sen sabret bakalım umarım işe yarar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende denicem bebek rezenesi nazlımda denemiş işe yaramış yağmurdadaa zemuszemus
ben veriyorum cnm sütüm var baya ama bazen gazdan dolayı 5-6 saat emerse süt müt kalmıyo doğal olarakk akannehir o zamanlar veriyorum 30 cc kaydirigubbakcemile5
abooo neyse gelmiş geçmiş olsunben dedim size hacıı ağlatmayın bebeleri
doormu gıı 1 gün suni sancı çekmiş açılmiyınca sezeryan olmuşş iyimiş şimdi
ben hep emzırme bıtınce meme basına sut surup gogus pedı koyuyorum
hemde kurumuyo
acımıyoda artık
bıde sut bıtmez kızlar arz talep meselesı hesabı emdıkce cogalır
en son hangı memeyle bıraktıysanız yıne onunla baslayın 5 dakıka sonra dıgerıne gecın farkı goruceksınız
en etkılısı bu o bbırını emerken dıgerı kaynar
kızlaaaaaaar bişey sorcam pamukçuk nasıl bişey yaaa
benim oğluşun dili beyaz ama pamukçukmu yoksa süttenmıi oldu anlamadım
hay ben bu cahilliğin:)
sen oku bize de annatt madem gıı
o pamukçuk işte temiz tulbent mendil ile steril su ile kaynatılmıs soğutulmus su kucuk serce parmagınla agzının dilinin uzerini siliyorsun oldukça bize bebek hemsiresi oyle söyledi.
kartanesi birkaç kitabı var hangisini öneriyorsun biz de alalım
uyuttunmu bebişi yarem
bizimki uyudu banyodan sonra gün boyunca uyanıktı
gece de uyur inşallah
anaaaam uyutuyom kuzuyu gaz sancısından hemen uyanıyo((
umarım uyur şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?