yarem geçmiş olsun cnmm sandaa hala geçmemiş dikişler herhal akannehir
bu arada face de oğluşumun son resimlerini yayınnıom gı bak bakem büyümüş mü ? önceki gün aşıya gittik di 4,600 kg olmuş buğday tanemm
anam benim eltim bişi diosa dooru diyodur taammıı :) valla aşıda bana tutturdular allahtan çocukum uyuyodu da ağlamadıı bidaa naapçaz bilmioomm ordan birine rica ederim artık napiimm
kabuğunu soyup rendeleyecen hindistan cevizinin küççüğü deelmi o
ama nasıl soyacan onu bilmiyom içini rendeleyecen gaaba
bizimkine 1. ay kontrolunde yapıldı kalça ultrasonu da yapıldı hepatiti asısı da oldu
aynı zamanda sunnetini de yaptırdık.
oldu da bitti masallah erkek adam oldu benim oğlum:))
tatlım ezdiyse eşin suyu yağı bişi çıkmadı mı? eşime ulaşamıyom çalışıyo ya bu gün bence ezdiğin den bir parça suya koy beklet soora o sudan ver eccük çocuğa ya da bekle yarım saate kadar ulaşırım ben eşimeanam rendelenecek yanı yok ki ceviz gibi sert eşim dövdi ezdianam eşşini aryıp bir sorsan biz kız yaygarayı basıyor veeyim dedim sen arayı ver
sağol canısı büyüdü valla berk de büyümüş maşallah gelişimide çok güzel Allaha emanetmaşallah kocaman olmuş oğlusun ebişce
delü mannakkkk:roflol:bilirkişi :roflol:
sen oku bize de annatt madem gııtracy hoggun kitabını aldımm düzenli uyku falan için tüm bloglarda deli gibi tavsiye ediyolar bakalımm memnun kalcazmı
yok deil sütten oluomuş o beyazlıkkızlaaaaaaar bişey sorcam pamukçuk nasıl bişey yaaa
benim oğluşun dili beyaz ama pamukçukmu yoksa süttenmıi oldu anlamadım
hay ben bu cahilliğin:)
sen oku bize de annatt madem gıı
cnm karbonatlı su yap pamuğu suya batır bebişin dilini bi sil bakalım silerken annarsın pamukçuk mu diilmikızlaaaaaaar bişey sorcam pamukçuk nasıl bişey yaaa
benim oğluşun dili beyaz ama pamukçukmu yoksa süttenmıi oldu anlamadım
hay ben bu cahilliğin:)
hade canım güle güleee bu kaa müsaade etti çok bile sana nann
ay bu arada oğluşu yıkadık bu gün karnını doyurdum 4 saat oldu uyuyo nan kaldırım dimi artıkın
ayyy çok sevindim değilmiş haaayok deil sütten oluomuş o beyazlık
pamukçuk beyaz beyaz noktalarmış
google a yaz görsellerde arat görürsün nasıl
anam da dediydi bu pamukçuk olmuş diye dudakları şiştiydi ama emmektenmiş o pamukçuk değilmiş
taam hacı :lepi:
cnm karbonatlı su yap pamuğu suya batır bebişin dilini bi sil bakalım silerken annarsın pamukçuk mu diilmi
APPLEARZU, cerin+, Kartanesi+, MUREDA+, yarem21 ?
mannak karuuu :roflol:
maşşallahhh
arzucumm berkimiz erkek olmuşşş :lepi: damatlığınıda görelim inşalaahhh :Saruboceq:
benikide uyandı kaçtımmmm opuyorumnanaktan
arzuuuu Allah damatlığını da göstersin inşallah berk erkek olmuşş maşallahhh yakışıklıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?