2009 Kasm Anneleri

tracy hoggun kitabını aldımm düzenli uyku falan için tüm bloglarda deli gibi tavsiye ediyolar bakalımm memnun kalcazmı

anam rendelenecek yanı yok ki ceviz gibi sert eşim dövdi ezdianam eşşini aryıp bir sorsan biz kız yaygarayı basıyor veeyim dedim sen arayı ver
tatlım ezdiyse eşin suyu yağı bişi çıkmadı mı? eşime ulaşamıyom çalışıyo ya bu gün bence ezdiğin den bir parça suya koy beklet soora o sudan ver eccük çocuğa ya da bekle yarım saate kadar ulaşırım ben eşime
maşallah kocaman olmuş oğlusun ebişce
sağol canısı büyüdü valla berk de büyümüş maşallah gelişimide çok güzel Allaha emanet
bilirkişi :roflol:
delü mannakkkk:roflol:

kızlaaaaaaar bişey sorcam pamukçuk nasıl bişey yaaa
benim oğluşun dili beyaz ama pamukçukmu yoksa süttenmıi oldu anlamadım
hay ben bu cahilliğin:)

yok deil sütten oluomuş o beyazlık
pamukçuk beyaz beyaz noktalarmış
google a yaz görsellerde arat görürsün nasıl
anam da dediydi bu pamukçuk olmuş diye dudakları şiştiydi ama emmektenmiş o pamukçuk değilmiş
sen oku bize de annatt madem gıı

taam hacı :lepi:

cnm karbonatlı su yap pamuğu suya batır bebişin dilini bi sil bakalım silerken annarsın pamukçuk mu diilmi

"ağlamak bebeklerin konuştuğu ilk dildir. Eğer ağladıklarında onlara sırtımızı dönersek benim için değersizsin demiş olursunuz. Bi süre sonra ağlamaktan vazgeçer ama duygusal olarak da yaralanır" dii tracy

ayyy çok sevindim değilmiş haaa
ben google dende bakayım canım sağol
cnm karbonatlı su yap pamuğu suya batır bebişin dilini bi sil bakalım silerken annarsın pamukçuk mu diilmi

kız dediğini yapayımda ben saf karı hiç anlamıyomki pamukçuk nasıl bişey
cahillik zor valla bacım

mannak karuuu :roflol:

maşşallahhh

arzucumm berkimiz erkek olmuşşş :lepi: damatlığınıda görelim inşalaahhh :Saruboceq:

benikide uyandı kaçtımmmm opuyorumnanaktan

sağol edacığım şimdiden yapalım dedik sonradan problem falan cıkmasın bir de psikolojik olarak etkilemesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…