2009 Kasm Anneleri

arzucum gözün aydın canım sünnet olmuş paşan
bende yaza düşünüyom nasıl bakımı kolaymı canım

ıyi akşamlar kızlar! Sanırım hepimizde aynı problem var gaz :) Allah yardımcımız olsun.. sizinle son denediğim tekniği paylaşmak istiyorum. ışe yaradı sanırım en azından ağlamıyo bebeğim. Buda işe yaramasaydı muskatı deneyecektim ama hiç belli olmaz çünkü her yöntem belli bi süre sonra işe yaramamaya başlıyor. Sabah, öğle, akşam sab damla veriyorum. bide her emmeden sonra bi kaç damla rezene çayı iki gündür kullanıyorum bebeğim kolik olduğu saati yani gaz sancısının olduğu ağladığı saati bu gün ucuz atlattı ağlamadı çok şükür. O gaz yüzünden ağladıkça bende ağlamıştım valla dayanamadım inş. size de fayda gösterir. Bide gaz sancısı olduğu saatler zaten sabit oluyo her gün o saatte karnına ılık havlu sarın ve en az yarım saat kalsın. He bu arada akşamları yatmadan bi çay bardağı rezene sizde için :) Ay başka bişi yaptım mı bilmiyorum ama inş. sizinde işinize yarar sositososito

anaaaam bebemin gazı var kakasınıda yapamadı offff offfff zor zanaat annelik
içim acıyo ya o ıkınıp ağladıkça offfffffff
zinco da fayda etmiyo haftaya gitcez doktora bakalım ne diycek
kalça ultrasonu var bide nasıl bişey acaba
işitme testi bi haftalıkken yapıldı şükür normal çıktı

nan millet bütün bebeler uyuyo galiba baya kalabalığız bugün
benimki uyumuyo yaaa nasıl bebek anlamadım
sabahtan kalkıyo geceye kadar 2-3 saat uyuyo o kadar anlamadım neden böyle oluyo

edooşş dikiş dedin de aklıma geldi senin yanlarda ki dikişler düştü mü?

yok ki kızz bende heç dikişş akannehir

kızlar yaaa msa dan haberi olan var mı?

hakkat hbr etmedi heççç :umursamaz:

sağol edacığım şimdiden yapalım dedik sonradan problem falan cıkmasın bir de psikolojik olarak etkilemesin diye.

cnm en iyisini yaptnızz bizdee yapcaz yapcaz dedik şu gaz illeti yüzünden bide o acıyı çekmesin dedik yoksa en çok istediğim şeydii artık 6.ayda falan olur nasipsee :Saruboceq:

kızlar şimdi aradım ada yı 23 kasım da doğurmuş

:lepi::lepi: ohh şükür allah analı babalı büyütsün inşallahhh :Saruboceq:

bende denedim SAB ama heç işe yaramadı mafoldumben

hee nan diloş bu analık ne kaa zormuş :sinifsinif: ben hamilekene heç böle hayal etmedimdii.sanıyodumki emcek uyucak emcek uyucak laelaelaelaelae

nan millet bütün bebeler uyuyo galiba baya kalabalığız bugün
benimki uyumuyo yaaa nasıl bebek anlamadım
sabahtan kalkıyo geceye kadar 2-3 saat uyuyo o kadar anlamadım neden böyle oluyo

her bebe farklı oluyo canım hatta hergünümüz başka oluyooo

anam dilmuh benim zilli de 11den beri 2.30 saat uyudu hee
banyo yaptı şimdi de ama giydirene kadar inlettii açlıktann

edoş bende öyle düşünüyodum emip uyuyo sanıyodum bebeleri
ama yok
uykusu geliyo gözleri kapanıyo zorla açıyo aaaaaa korkuyoki uyusun:)))

canım ben sab damlayı 3 gündür rezeneyide iki gündür kullanıyorum. Sab için ilk kullandığımda bende aynı şeyi düşündüm hatta bebek daha çok ağlamaya başlamıştı ama doktorum düzenli kullanmam gerektiğini sölemişti bende sabrettim işe yaradı sanırım sabtan mı rezeneden mi bilmiyorum ama Allah hepimizin yardımcısı olsun biraz daha sabredersek az kaldı inş. bu sancıların bitmesine iyi akşamlar...

kizlar rezeneyi hem siz icin hemde bebenize verin ben basladim bebek rezenesine kendi gazini kendisi cikariyo yada azcik gazi oluyo biz yardimliyoruz sirtini sivazliyoruz hemen atiyveriyo disari bazen alttan bazen üstten..dün 200 ml rezene icti nisa cok rahattik geceli gündüzlü...

taze anneler hepinize meraba okuyorumda herkezde benzer sorunlar. bizimde dün misafir vardı 11 kadar oturunca uykusuz kaldım tam uyuyacaktımki oğluşum uyandı 3 30 kadar uyumadı bende ruh gibi geziyorum bu gün haliyle. bide dün geceden beri sütümde azalma var acaba yorgunluktanmı bilmiyorum bebiş sürekli ağlıyo. ne yapsam bilmiyorum gece takviye mama falan veren varmı aranızda.

edoş bende öyle düşünüyodum emip uyuyo sanıyodum bebeleri
ama yok
uykusu geliyo gözleri kapanıyo zorla açıyo aaaaaa korkuyoki uyusun:)))

bunlar bizee kök söktürcekk yavv kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam dilmuh benim zilli de 11den beri 2.30 saat uyudu hee
banyo yaptı şimdi de ama giydirene kadar inlettii açlıktann

kızz selo benim oğlan banyo yapınca uyku muylu kalmıyo bigün durup bigün yıkıyom yıkandığı zaman heç uyumuyoo kaydirigubbakcemile3 eller gider mersinee benim deli oğlan gider tersineee akannehir

he yaaa banyoyu bende açken yaptırıyom sonra savaşıyoz resmen üstünü giydirmeye herşeye açıyo ağzını.yiycek cicileri:))))

benimkide ölee kızzz kaydirigubbakcemile3 bu bebeler ne aç anacıımmmm bölee kaydirigubbakcemile3

valla cnm 1 haftadır kullandım heç işe yaramadıı akannehir ama sen sabret bakalım umarım işe yarar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende denicem bebek rezenesi nazlımda denemiş işe yaramış yağmurdadaa zemuszemus

ben veriyorum cnm sütüm var baya ama bazen gazdan dolayı 5-6 saat emerse süt müt kalmıyo doğal olarakk akannehir o zamanlar veriyorum 30 cc kaydirigubbakcemile5

peki canım hangi marka kullanıyosun ya aslında pek istemiyorum sırf anne sütü alsa daha iyi. bide canım kaşıklamı veriyosun? benim bebiş 41 günlük.

peki canım hangi marka kullanıyosun ya aslında pek istemiyorum sırf anne sütü alsa daha iyi. bide canım kaşıklamı veriyosun? benim bebiş 41 günlük.

cnm ben önce aptamil 1 aldım o çok gaz yaptı oğlumaa acayip rahatsız etti.
veremedim dr.gittik sonra gaz yapmayan özellikli bi mama verdi.Bebelac Almiron ben biberonla veriyorum DR.browns doğal akış biberon aldım kaşıkla olmuyo..

ben dedim size hacıı ağlatmayın bebeleri
yok yaa ben de merak ettim doğurmuştur heralde artık
doormu gıı 1 gün suni sancı çekmiş açılmiyınca sezeryan olmuşş iyimiş şimdi

selam karular
benımde oglusum kaka yapamıyo bugun ıkınıp duruyo
emıyo sureklı aslında ıkınırkende emmesı ıyı degıl
zaten kaka yapamıyo mıgdeyı doldurmak eyı olmasa gerek

sağolasın canım benim. bende doymadığı zamanlarda vermeyi düşünüyorum bakalım.gerçi kilosu iyi 1 ayda 1 kilo almış dr anne sütüne devam dedi ama bazen çok emiyo süt bitiyo sonra çıldırıyo tabi

face de yazdim burda da yazayim

emzirme bittikten sonra meme ucunu temizlemek icin ben bugün ebe karidan ögrendim emip bittikten sonra azcik sütü peceteye yada pamuga SIkip mememin basina yayiyorum sonra kuruluyorum...önceden emzirip hemen kapatiyodum geri actigimda tuhaf bir koku oluyodu artik yok..su anne sütü ne faydali bisey yaaa her derde deva bizde sagip icsek mi ababa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…