2009 Kasm Anneleri

edacım nasılsın cnm ya görüşemiyoz bayadır
ben de şincik kızmı uyuttuğumu sandım ama big.aldım elime şuan ağlıyo
offf ya beni çağırıy yine
ya geçenlerde senmiyazmıştın oyuncak alcaktın netten
yanlışmı hatırladım acaba ne yaptın cnm

canım yeni mi başladın kullanmayaaa
ilk 1 hafta 10 gün felan iyi gelmedi daha da kötü oldu giibi gelebilirmiş ama ondan sonraaasında faydasını görüyomuşsunnn
bilmiyorum ben söyleyenlerin yalancısıyım :)))

benimki uyandı annem altını değiştiriyoo
şimdi meme istiyooo ağlıyooo cimcimeee
ben çıkıyorum gene gelicem inş...

edacım bu arada tickeri nasıl yaptın o siteye önce üye olmakmı lazım
ben beceremedim de bir anlatıversene cnm
kızım kucağımda yazmaya çalışıyom
kaktı benimki ama kucakta uyuyo yine sanırım

kız arıyom seni kaç kere kimse çıkmi telefona yavv aklıma türlü türlü şeyler geli deli karu merak ettim seni
o zaman bende almayım onu yaa işe yaramayacaksa başka bi ilaç verdi doktor onu denyem o zaman
nurse harveys
diye bir ilaç oda bitkisel doktor sab simpleks işe yaramazsa bunu dene dedi oda işe yaramazsa fitil ver dedi zorda kalırsam yani bakalım gerçi dün gece çok zorda kaldım emme vermedim
çok güsel gidio krispicim yahu
eşim iyiki doğurdun diyip duruyo

e o zaman hemen ikinciyi patlat bacım:roflol::roflol:

hakkat malum olmuş dmekki.opuyorumnanaktan

iyidir cnm ne olsun egele uğraşıom.
doğru hatırlıyosun uni almış bende aldım 2 gündür onla uyuyoz gerçekten çok sakinleştriyo tavsiye ederim.

valla çok kötü yaptığı için biz fazla dayanamadık. bir haftada kestik canım. şimdi yyeniden zincoya devam ediyoruz
Benim yakışıklı uyandı hepinizi öptüm.opuyorumnanaktan

anam yelizin oğlu ne kaaa saçlı doğdu gördünüzmü maqşşllah tam barış manço benimkide keltoş o kaaaa mide yanmasına kel bir uşak çıkardım

benimkinin de eccük de olsa saçı var
hemide tarıyom gıııı ama dökülür derlerbakalım ne olcek
yelizinkini görmedim facedeyse bibakam

slm milleett benim kız da sıkıntılı dünden beri
ya ağzını köpürtüp duruyoo bi de dilini dışarı çıkarıyoo
sizde var mı böle bişey

ya bi de memede 15 dk zor tutuyom bırakıyo hemen süt mü bitiyo doyuyo mu anlamadım ama o kadar kısa sürede doyabilirmii

valla ben 20 dk falan tutyom kızıma kalsa bırakmayacak
canım dişle ilgili sorunu olabilir
gızz senin bi kitap varmış bize ne soruyon baksana orda yazar kaydirigubbakcemile3
bize de söle bakem neymiş
bu arada o kitapta bebişlerimizi nasıl uyutmamız gerekiyomuş
sen ağlatma demişsin de ne yapacağımı şaşırdım ya kucağa alışmış çaktırmadan benimki
ya küvezde kalanlar nasıl uyuyo peki ağlaya ağlaya uyuyorlar orda ilgilenen de olmiy ki
kafam karıştı

diş miiii ohaaa akannehi
reflü olabilir yazıyo tükürükle ilgili yaa inşallah öle bişey değildir
kitapta şu anda okuduğum yerde 3 ile 3.5 kilo arası bebekler için 3 saatte bir emzirin sonra azcık aktivite yaptırın ve yatırın uyusun yazıyo ama nasıl uyutcaz o kısma gelmedim
amaç hergün aynı rutini tekrarlamak yani saatlerin aynı olmasına dikkat etmek
mesela sabah 7de başlıyon akşama kadar akşam 11 gibi yatırıyon ama akşam saatlerinde daha sık emziriyon ki gece 4-5 saat uyusun diyoo
kitapta mama takviyesi yazmış ama ben öle bişey yapmam belki gece emzirdikten sonra bi de sağdığım sütten vermeyi deneyebilirim uzun uyusun diye
gerçi gazı olduunda veya kakasını yapamadıında hepsi yallan oluyo
mesela bizimki gece ıkındı durdu çünkü kakasını yapamamıştı

aboww 3 saatmi
ben 1 saatte bilen ayak da tutamıyom uyanınca hemen emmek istiyo ve oyalayamıyorum
şuan bir düzene soktuk ama 2 saatte bir emziriyorum o da dediğin gibi uyursa bazen kaka problemi yaşayınca malum saat falan kalmıy
ben sütümü hiç sağmıyorum 2 satte bir emiyo yeterli oluyor
ben şimdi 3 saate mi çıkaram nasıl yapacam bilmiyom
3 saat uyursa becerebilirim sanırımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…