2009 Kasm Anneleri

aktivite ne oluymuş ki
bizim tek aktivitemiz yatağa koyduğumda ağlamak oluyyyy
anca o zaman yoruluy cimcimem
yoksam kucakdan inmiyo
kitabı çabuk bitir de cnm bizde faydalanak nasıl uyutmamız gerekirmiş
yoksam kızım da ses mes kalmayacak

delikafadulden delikafadulden
ne bilem aktivite bu yaşta nolacaksa anca yatırıp konuşuyoz biz gülüyoo o kadaar
taam hacııı okuyam annatacüüm sizee

kız bizde konuşuyo da gülmesini göremedim ancak meleklerle olunca gülüyo
bizmi güldüremiyoz yoksam
ters işte benim kız hala ters dönmedi iştekaydirigubbakcemile3
cem yılmzımı getirsek ne yapsak
yoksam daha erkenmi 27 günümüzeyiz çevreyi tanıyomudur gızz
seninkisi ne zamandır gülüy

bizimki de meleklere gülüyodu daha yeni konuşunca gülüyo kız bir hafta olmadı yani
ben önce gene melekleredir bizi görmüyodur diyodum ama bariz artık dikkat kesiliyo gülüyo

anam yaa alttaki bacılaarr
zeren gıı seninkinde tükürük yok mu bu neki şimdii abooo diş çıkarmasa baari bu yaştaa salı dra gidince sorem

selam kızlar
geçmişi okudum cevap yazıp geri kaçıcam...

zeytin ince ve çok sıkı olmamak şartıyla kundak yapabilirsin canım... ama bacaklarını geveşek sarcan yada kundağı bacaklarının arasından geçircekmişsin....

kızlar son ayınızda antibiyotik kullanannız oldumu benim bide kulam intap almış ağrıdan duramıyorum daha önce dk ampisina vermişti 7 aylıkken şimdi kullansan sorun olurmu acaba ya dk arıyorum açmıyo

canım ben efeksia kullanmıştım. doğum sonrası da kullandım...

slm milleett benim kız da sıkıntılı dünden beri
ya ağzını köpürtüp duruyoo bi de dilini dışarı çıkarıyoo
sizde var mı böle bişey

benim kızda köpürüyo anacım.. bi de arada kuscakmış gibi yutkunma sesi geliyo.. gerçekten reflümü yoksa gııııı:gitme:

neyse ben kaçtım .. benimki vızıldanıyo

rezeneyi bende içiyorum canım bazen içine anasonda karıştırıyorum
hem acayip süt yapıyoo hemdee gaazımı alıyooo
ama ben günde bi kez içiyorum sen kaç kere içiyorsun???
bende bir kez içiyorum canım
slm milleett benim kız da sıkıntılı dünden beri
ya ağzını köpürtüp duruyoo bi de dilini dışarı çıkarıyoo
sizde var mı böle bişey
benimkide köpürtüyo canım dogdugundan beride sürekli yalanıyor tükürükte cıkartıyor sor bakalım ne diyecek doktorun

benim kızda köpürüyo anacım.. bi de arada kuscakmış gibi yutkunma sesi geliyo.. gerçekten reflümü yoksa gııııı:gitme:

neyse ben kaçtım .. benimki vızıldanıyo

bende bir kez içiyorum canım

benimkide köpürtüyo canım dogdugundan beride sürekli yalanıyor tükürükte cıkartıyor sor bakalım ne diyecek doktorun

anam inş. reflü falan yoktur
her emişmeden sonra azcık çıkarıyo benim kız
ama geçen gazını çıkartam derken gazla beraber tüm sütü kustu
o zaman tokluktandır dediydim am püskürmeli kusma var reflüde
tırstım yaaa :1ninca:

canısı küvezde ki bebeklerin yanında anneleri yok ki kokusunu almıyolar annelerinin ama sen yatağa bırfakıp da almayıp ağlamasına göz yumarak çocuğun güvenini sarsmış oluyosun şimdi diilse de ilerde çok problem olabiliyomuş bir de çatık kaşlı olmamamk lazımmış beyinleri hnemen kaydeder ve güvensizlik karfamsarlık gibi sorunları olurmuş ilerde
valla ben inanıyoum buna çünkü annem ben çocukken çok çatık kaşlıydı hep çok mutsuz olduğunu düşünürdüm çok kızardım ona v ben de çok mutsuz olurdumm

aha müziği son ses açtım oğluşa zara&ekrem den dinnetiomm "bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı o bizim kavuşmalarımız a yarim mahşere kaldı ....."

akannehir anaamm kızlarr açtım emmee egem mızlanııyoo
faceye bi bakın helee video kodummmm :roflol: oğlum dudağını emiyoo emzik almıyoo amaaa :roflol:

heyyttttttttt herkeş burdamışşşşşşşşşş özgemlen bende geldük nan açılınnnnnnnnn delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…