slm hatunlar nasılsınız
benim bebiş 26 günlük oldu
akşamları çok ağlıyo yoruluncaya kadar
geçen gece çok ağlayınca gece 2 de acile götürdük
kolik dedi çok zor yorucu oluyo
bebeği böle olan vamı
gaz sancısı zaten oluyodu ama bu daha vahim
sebebi belli değil kesin tedavide yok
ihtimaller var deniyoz tutarsa deyüü
emzik kullanıyomusunuz
demi sesi çıkmiii gııne bilion nan mannak az olduğunu belki fışkırıyo sütün çocuun ağzına belki emme refleksi çok güçlü 10 dk da emiyo ???töbe töbe töbeeeee yeter o ona merak etme aç olsa kıyameti koparırdı o
yaaaaaa kızlarrrrrr şu emzik konusunda ne duşunuyonuz özgem alıyo emzik hatta baya rahatlıyo ama ben pek vermek istemiom hof ya aklım karışık
yaaaaaa kızlarrrrrr şu emzik konusunda ne duşunuyonuz özgem alıyo emzik hatta baya rahatlıyo ama ben pek vermek istemiom hof ya aklım karışık
ne ediyon gıı cerenimomm Şenizheyyttttttttt herkeş burdamışşşşşşşşşş özgemlen bende geldük nan açılınnnnnnnnn delikafadulden
bizdede kolik sendromu var maaaleseff :sinifsinif:
fön makinesini açınca ii gelio arabada gezdirmek kesin çözüm valla başka da hiç bişi işe yaramiy
emzik artık dayanamayacak boyuta gelince veriom bende
:) adıyla aşasın analı bablı büyüsün inşallahh nann arife enişte güsel isim bulmuş fallababası BEYZA koydu bacım
napak anası becerip bi isim bulamadı kafamçokkarıştı
gördüm edoşşumm harikasınız yaa yerim ben onuakannehir anaamm kızlarr açtım emmee egem mızlanııyoo
faceye bi bakın helee video kodummmm :roflol: oğlum dudağını emiyoo emzik almıyoo amaaa :roflol:
kesinlikle ver bacımmyaaaaaa kızlarrrrrr şu emzik konusunda ne duşunuyonuz özgem alıyo emzik hatta baya rahatlıyo ama ben pek vermek istemiom hof ya aklım karışık
valla baştan nasılsa gene aynı cicimmmebişce hayırlı olsun cnımcım
bebegın durumu nasıl 40 ı cıkınca sımdı durumu nasıl
40 çıkması herşeyin bi sihirli değnek değmiş gibi değişeceği anlamına gelmio kızlarrr tecrübeynen sabittirr uyusun die müzik açtım elleriyle tgempo tutcak nerdeyse uyuycaanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?