2009 Kasm Anneleri

slm hatunlar nasılsınız
benim bebiş 26 günlük oldu
akşamları çok ağlıyo yoruluncaya kadar
geçen gece çok ağlayınca gece 2 de acile götürdük
kolik dedi çok zor yorucu oluyo
bebeği böle olan vamı
gaz sancısı zaten oluyodu ama bu daha vahim
sebebi belli değil kesin tedavide yok
ihtimaller var deniyoz tutarsa deyüü
emzik kullanıyomusunuz

yaaaaaa kızlarrrrrr şu emzik konusunda ne duşunuyonuz özgem alıyo emzik hatta baya rahatlıyo ama ben pek vermek istemiom hof ya aklım karışık

bizdede kolik sendromu var maaaleseff :sinifsinif:
fön makinesini açınca ii gelio arabada gezdirmek kesin çözüm valla başka da hiç bişi işe yaramiy
emzik artık dayanamayacak boyuta gelince veriom bende

ne bilion nan mannak az olduğunu belki fışkırıyo sütün çocuun ağzına belki emme refleksi çok güçlü 10 dk da emiyo ???töbe töbe töbeeeee yeter o ona merak etme aç olsa kıyameti koparırdı o
demi sesi çıkmiii gıı
anam kitap okuyom ya şimdi herşey kafama takılii yaaw
yaaaaaa kızlarrrrrr şu emzik konusunda ne duşunuyonuz özgem alıyo emzik hatta baya rahatlıyo ama ben pek vermek istemiom hof ya aklım karışık

ben veriyom hacı gece yatırıyom kendi kendine uyuyo emzikle
amaan nolcek gııı

ay kızlar nasılsınız
kaç gündür giremiyordum e malum gelen giden bide bayramıda atlattık arada anca
artık yalnızız bu arada annemleri kaynanamları postaladım sadece gündüzleri geliyolar artık geceleri kociş oğluş ve ben başbaşa kalabiliyoruz zemuszemus
biraz daha kalsalardı kafayı yiycektim var ya dışarı çıkmak yok kapıya çıkma balkona çıkma eşikte durma 2 kapı arasına oturma boğuluyorum zannettim doğum yapmak bişey değilde eve geldikten sonra başlıyomuş herşey
neyse sizi görünce çenem düştü yine benim çok özlemişim burayı ve sizleri

benim bebişin çok gazı oluyo ama ağız gazını çıkartıyo bağırsak gazı oluyoo karnı gur gur ses çıkarıyo
gaz sancısına faydası olur diyolar bilmom bendemi versem acaba diyomm
ama sonrası varr büyünce kontrol edemicez

heyyttttttttt herkeş burdamışşşşşşşşşş özgemlen bende geldük nan açılınnnnnnnnn delikafadulden
ne ediyon gıı cerenimomm Şeniz

ay ver walla
benimki alsa bende vercem çünkü benim memeleri emzik niyetine kullanıyoo kafamçokkarıştı

bizdede kolik sendromu var maaaleseff :sinifsinif:
fön makinesini açınca ii gelio arabada gezdirmek kesin çözüm valla başka da hiç bişi işe yaramiy
emzik artık dayanamayacak boyuta gelince veriom bende

emzik işe yarıyo yanimm susturuyomu bilmom yaa kaynanam ver dedi bende vermicem dedimm büyük mü konuştum acep
bizimkide kolik arabayı fön makinesini aspiratör sesini çok seviyo hemen susuyo

ebişce hayırlı olsun cnımcım
bebegın durumu nasıl 40 ı cıkınca sımdı durumu nasıl

bende bıse sorucam sag gogsumden gec geldı sutum sımdıde sankı az az gelıyo gıbı ya
ne yapsam acep agırlıgı ona werdımkı uyarılsın daha cok sut yapsın dıye
ama onda tam doymuyo galıba ya

babası BEYZA koydu bacım
napak anası becerip bi isim bulamadı kafamçokkarıştı
:) adıyla aşasın analı bablı büyüsün inşallahh nann arife enişte güsel isim bulmuş falla
akannehir anaamm kızlarr açtım emmee egem mızlanııyoo
faceye bi bakın helee video kodummmm :roflol: oğlum dudağını emiyoo emzik almıyoo amaaa :roflol:
gördüm edoşşumm harikasınız yaa yerim ben onu
kesinlikle ver bacımm
ebişce hayırlı olsun cnımcım
bebegın durumu nasıl 40 ı cıkınca sımdı durumu nasıl
valla baştan nasılsa gene aynı cicimmm

benım bebısde sımdı 20 dk emdı
ama hala gozler acık guluyo melekler gulduruyo askımı
artık bu gecede uykusuz olucaz bellı

40 çıkması herşeyin bi sihirli değnek değmiş gibi değişeceği anlamına gelmio kızlarrr tecrübeynen sabittirr uyusun die müzik açtım elleriyle tgempo tutcak nerdeyse uyuycaanaa

kızlar doktor dediki çok ağlarsa süpürge makinesi ve saç kurutma makinesi sesiyle susuyorlarmış
doktor kendi kızının gazlı zamanlarında 3 tane saç kurutma makinesi yakmış çalıştırmaktan düşünün artık doktorun ilacı olsa kendi başına sürermiş bence şu gaz damlaları işe yaramiii

bizim minik kuşun hit bi kaç parçası var babasının telefon muziklerinde onları dinleyince sakinleşio ama acıklı turkuleri hiç sevmiy yüreği dayanmiy herall kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…