2009 Kasm Anneleri

wannaa bebeği pişpikledinmi onnar gelince ağla diye kaydirigubbakcemile3
bizim kız birileri gelince öyle uslu duruyoki anlatamam yaa nazar değdirmeye çalışıyo kendine zilli

uyancak uyanamıyo kaydirigubbakcemile3
şu bizimkinin uykudan kalkma seansı da en az yarım saat sürüyo haa gerinmeler yüz buruşturmalar azcık daha uyumalar kaydirigubbakcemile3

evet hamileliğimin 3.ayında basladı 10 çıktı 9ay dr 0*25e düşürdü böle devam eder doğumdan 3 ay sonra gel dedi ama ben huzursuzm tekrar gidip bi tahlil yaptırayım diyorum belki doğumla birlikte düzene girmiştir ilacın dozajını değiştiri belki bıraktırır die düşünüyorum..seninde gebelikle mı oldu?

yok canım benim önceden de vardı hamilelikte yükseldi ilaçla düşürdük işte biz de

selam kıslar
kızımın gözü çapaklanmıştı drye götürdüm
enfeksiyon varmış damla ve krem kullanıyoruz
çok çapaklanıyosa mutlaka drye gidin derim

yarem canım durmuyoı benimki
öldüm açlıkta iki lokma yedirmedi haaa

kız diloş aç olmasın mı senin bebe mama versene benimki emdiğinde kaga ediyor memeyle mama verince biraz uysallaşıyor bak biri yazmıştı ama kim geçmişe bak öğlen yazmıştı gaz sancısı için karın ağrısı için bir fitilden bahsedilmiş onu dok sorsana ben pazertesi dok gidince soracam birde paranox diye bir fitil var uyumadığında çok yorulduğunda 4günde bir ver uyusun sende dinlenirsin ben öyle yapoyum

selam kızlaarr

ayy cerinim çok geçmiş olsun.. soğuk algınlığı da olabilir.. kendine iyi bak canım benim.. kendini üzüp bağışıklık sistemini zayıflatma .sen iyi olursan özgecik te iyi olcak

maşallah kız kartanesi kendin nazar etcen yavruya haaaa..

gözen aydın allah analı babalı büyütün inş.

canım herşey normalse ve öyle giderse kesinliklle normal doğum yap bence.. ben de normal yaptım ve çok memnunum..

kızlar rota virüsü aşısı 2. ayda mı oluyo

kartaneesi uzman tv de 3. aya kadar yapılması gerekir diyo.. tüm dozlar 8. aya kadar tamamlaanmalıymış..

normal doğumu tek geçerim
ama benim damar genişlemesi olmuştu
hiç bi şekilde normal doğuramazmışım zaten
kanamadan ölebilirmişim

selam kıslar
kızımın gözü çapaklanmıştı drye götürdüm
enfeksiyon varmış damla ve krem kullanıyoruz
çok çapaklanıyosa mutlaka drye gidin derim

cersucum benim kızın göz pınarlarında biraz birikiyıor ama çok değill... acaba enfeksiyon mu var bizde de:uhm:

dun we oncekı gun bebegı tw we ısıklı odaya getırdım geceyer kadar agladı ıkındı bugun yatak odamdan cıkarmadım daha ıyıydı
bakalım ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…