2009 Kasm Anneleri

sunways ben sabahları getiriyom odaya gerçi gündüz hiç tv açmıyom akşam açılıyo
anam benimki de 11de başlıyo husursuzluğa tv mi rahatsız ediyoki gıı

yaa benim sütümde çok azaldı bi kaç gündür hoffff mafoldumben

ondandır kartanesı dun cok arastırdım
telefon pc asırı ısık
bebekte kolıge sebep olurmus
daha dogsusuu huzursuzluga
ıkı haftadan ıtıbaren sabah aksam ayrımına basladım ben
gunduzlerı oyun konusma war aksam olunca ısıksız sessız odada uyutuyorum

bebegım uyandı altına baktım meme emdı yatırdım
bende uyumusum bıraz
kocamlada annesı yuzunden bıraz atıstık
adam ınadın tekı bebek aglıyoda donup bakmıyo
sınırım bozuldu
yarındda mısafır gelıcek
kaynanamda gelıp bebegı yıkıycak
kadına bı ısınamadım gıttı
hamılelıgımde bı kere arayıp sormadı ılgılenmedı
sımdıde benım oglum dıyo bebegıme
o benım dıyorum bende
gıcık sey

sunwayscim aynı durumneden hepimizde olur anamadım
bende acayip gıcık oluyom k.valdeye
sankim onlar doğurdu kızım o benim kızıma ben bakacam demezmi çıldıracam yaaa
sırf o yüzden yıkamayı bilem kendim yapıyom
becerebiliyomda hem kızımla olan en iyi iletişim anı da aynı zamanda
az önce yıkadım bende masaj yaptım uyuttum birazdan da ben uyuyacam
böle daha huzurlu oluyom

Benimkide öyle .....Gerçi ben çok gıcık olmuyorum ama ben eşimden bile sakınıyordum kızımı.annem annem diye seviyor sinir oluyorum.Bide sütüm konusunda yorum yapmasa Gece emzirirken kızım arada ağladı hemen bu çocuk aç ondan ağlıyor mama verelim dedi.Allahtan eşim anne mama verme emiyor dedi.Emiyor da süt yoksa boşa emiyor diyor.Kadının gözü önünde bi de sağdığım sütü gösterdim normal değerler arasında ama gel de anlat....Şimdide kızımı emzirdim uyuyor.Aç olsa bu kadar rahat durmaz...

sunways ben sabahları getiriyom odaya gerçi gündüz hiç tv açmıyom akşam açılıyo
anam benimki de 11de başlıyo husursuzluğa tv mi rahatsız ediyoki gıı
yok daa nelerr falla ben ilk günden beri her odada yatırıyomm mutfakta bile ayrıca tv de hep açık sıkılıom nann ne edim sessiz sedasız evde
yaa benim sütümde çok azaldı bi kaç gündür hoffff mafoldumben
valla düşünmiim diyom da yoklayıp duruyom yumoş yumoşlar yaa sabahtan beri ne blduysam içtim :sinifsinif:
ay kıslaarr nolii bize nan havadan mı acep ben de de azalma var sankimmm

valla sunways sayende bu bebişi çözdüm gaabaa allah razı olsuunn
sen öle diince baktım saat 10.30 aldım veledi gittim yatak odasına yatırdım uyumadı tabüükü emme uyukladı uyandı emzirdim uyandı falan ama en azından ağlamadı
sorunn tv değil ama sadece uyuması gereken zamanda uyuyamadığı için ağlıyodu galiba
biz şimdi akşamları tv izlerken o da bizimle takılıyo etrafa bakınıyo arada sızıyo falan ama uyumuyo tam olarak saat 11e gelirken artık yoruluyo ama aşırı uyarılmış oluyo e biz de bekliyoz bizim gibi yatsın uyusun olmuyo tabii başlıyo huysuzluğa
ben bugünden itibaren 8 gibi alacüm yatağına bakalım nolcak

dubam gıı ekim anası oldum deyü hemen şımarmış :mymeka:
al işte ebişim de öle oldu emme heç öle şeyler yapıomuu :1hug:
ebişim nediyon gıı
benim anam gelcek aaşamaa opuyorumnanaktan
kocişim de yook :gitme:
dün gece kızımla başbaşaydık ilk defaa

cnm ya senin dikişler hala mı sorun? benim beş günde geçmişti, dr alınca hele rahatladım seninkiler alınmadı mı ? erimeyenleri aldı dr...
ben spiral filan taktıramam herhalde, eşim kondom kullanır gerçi onu da pek istemiyorum alışmıştık rahat rahat. dün eşim soruyor ne zaman die:) sormaya başladı ben de ben ne zaman hazır olursam dedim.. bakalım ne zaman kendimirahat hissetçem bu hafta dr a gidicem onunla korunma yöntemlerini konuçcakmışız belkim muayene de edebilir gerçi bi sıkıntım yok ama, ona gidene kadar ben cesaret edemem herhalde.

ya kızlar gece 10 gibi bizimki emmeye başlıyo gece 2 ye kaa sürüyo memeler yumuşacaık oluyo aç hala ben de gece yatarken bebeğe mama veriyorum bu sütü nası artırcaz yaaaa moralim bozuluyo artık su meyve suyu içiyorum daha ne etçez humana cidden işe yarıyo mu yarıyosa hemen alayım sağmıyorum da benm sağma makinem de yok lazım olursa alam dediydim sağınca süt damarları tıkanıyo sağmamak lazımmışi die duyduydum ne etçez yaa elimle mi sağsam napsam. ?
bebem aç kalınca moralim çok bozuluyo sürekli dua ediyorum Allahım sütüm bebeme yetsin die

canım süt artırcı bikaç yaptığım var ben fayda gördüm inşallah sendede işe yarar
rezene çeyı çok işe yarıyo attardan aldık tohum halinde bi bardakta demleyip içiyorum 3-4 bardak çok iyi geliyo
dut pekmezi sabahları kalkınca iki tatlı kaşığı yiyorum üstüne bol bol su içiyorumm oda iyi geliyo
ayrıca ayva kimyon çörek otu üzüm incir tahin helvası bunlarda süt artırıcı
bide günde 2.5 lt su diyolar ama benim geçiyodur bol su iç
herkez soğan der ama anca gaz yapar çocuğada sanada su içirdiği için çok süt yapiyomuş gibi geliyo
bide sütü azaltanlar var adaçayı limon maydanoz nane kekik canım inşallah Allah bol süt verir

narçiçeği, sağol cnm deniycem hemen
acaba vitamalt filan mı alsam ya da humana diyodum
ben rezene çayı içiyorum ama sallama olmuyo mudur ki
ayy bebek kalktı ben kaçıyorum

narçiçeği, sağol cnm deniycem hemen
acaba vitamalt filan mı alsam ya da humana diyodum
ben rezene çayı içiyorum ama sallama olmuyo mudur ki
ayy bebek kalktı ben kaçıyorum

canım humana still-tea diye bi çyy diyolar ama bence dene
bilmiyom canım ben attardan aldımm
pek işe yaramadı bana görüşürük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…