aah sormaaa ucu ucuna yetiyo gıı benimki de ay gece ağladım onla beraber
uyumuyo süt de yok memişler yumuşacık uyusa ben de uyucam süt olcak ama yook kısır döngü
bikaç gün önce iyidi neye bağlı çözemedim vallaa
yaa benim sütümde çok azaldı bi kaç gündür hoffff mafoldumben
cereni geçmiş olsun kızçen nasıl uyuyor mu
sunwayscim aynı durumneden hepimizde olur anamadım
bende acayip gıcık oluyom k.valdeye
sankim onlar doğurdu kızım o benim kızıma ben bakacam demezmi çıldıracam yaaa
sırf o yüzden yıkamayı bilem kendim yapıyom
becerebiliyomda hem kızımla olan en iyi iletişim anı da aynı zamanda
az önce yıkadım bende masaj yaptım uyuttum birazdan da ben uyuyacam
böle daha huzurlu oluyom
vay bee demek gizli gizli ekim topicine de gidiomuş haaa hiç beklemezdim edoştan du ben bu gün ariimde fırçaliim eccükkahanda edoşu yakaladım kızlaar
ekim analarına foto koymuş
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/322227-2009-ekim-melekleri-bug252n-giydi-63.html
yok daa nelerr falla ben ilk günden beri her odada yatırıyomm mutfakta bile ayrıca tv de hep açık sıkılıom nann ne edim sessiz sedasız evdesunways ben sabahları getiriyom odaya gerçi gündüz hiç tv açmıyom akşam açılıyo
anam benimki de 11de başlıyo husursuzluğa tv mi rahatsız ediyoki gıı
yaa benim sütümde çok azaldı bi kaç gündür hoffff mafoldumben
ay kıslaarr nolii bize nan havadan mı acep ben de de azalma var sankimmmvalla düşünmiim diyom da yoklayıp duruyom yumoş yumoşlar yaa sabahtan beri ne blduysam içtim :sinifsinif:
ahanda edoşu yakaladım kızlaar
ekim analarına foto koymuş
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/322227-2009-ekim-melekleri-bug252n-giydi-63.html
valla sunways sayende bu bebişi çözdüm gaabaa allah razı olsuunnondandır kartanesı dun cok arastırdım
telefon pc asırı ısık
bebekte kolıge sebep olurmus
daha dogsusuu huzursuzluga
ıkı haftadan ıtıbaren sabah aksam ayrımına basladım ben
gunduzlerı oyun konusma war aksam olunca ısıksız sessız odada uyutuyorum
way pislük wayyklava: buralara uğramıyii ekim analarına takılıyii dimek klava:
al edoş al bunlar sanaklava: klava: klava: klava::tomato::tomato:
kartanem senide araştırmacı gazateci kimliğin sebebiylen kutluyom bacım vereliniortak
al buda hediyen :hooray::roflol:
ben oğlumdan sonra spiral taktırmış 5 sene rahat rahat kullanmıştım. ama bu sefer ne yaparım daha karar vermedim. spirale tekrar sıcak bakıyorum ama iğnelerin yan etkisi çok diyorlar. zaten alttaki dikişlerden ben hala birşey düşünemiyorum. kırkı çıkmaya yakınlaşanlar hemen başladınız ya düşünmeye helal olsun valla.kafamçokkarıştı
cnm ya senin dikişler hala mı sorun? benim beş günde geçmişti, dr alınca hele rahatladım seninkiler alınmadı mı ? erimeyenleri aldı dr...
ben spiral filan taktıramam herhalde, eşim kondom kullanır gerçi onu da pek istemiyorum alışmıştık rahat rahat. dün eşim soruyor ne zaman die:) sormaya başladı ben de ben ne zaman hazır olursam dedim.. bakalım ne zaman kendimirahat hissetçem bu hafta dr a gidicem onunla korunma yöntemlerini konuçcakmışız belkim muayene de edebilir gerçi bi sıkıntım yok ama, ona gidene kadar ben cesaret edemem herhalde.
ya kızlar gece 10 gibi bizimki emmeye başlıyo gece 2 ye kaa sürüyo memeler yumuşacaık oluyo aç hala ben de gece yatarken bebeğe mama veriyorum bu sütü nası artırcaz yaaaa moralim bozuluyo artık su meyve suyu içiyorum daha ne etçez humana cidden işe yarıyo mu yarıyosa hemen alayım sağmıyorum da benm sağma makinem de yok lazım olursa alam dediydim sağınca süt damarları tıkanıyo sağmamak lazımmışi die duyduydum ne etçez yaa elimle mi sağsam napsam. ?
bebem aç kalınca moralim çok bozuluyo sürekli dua ediyorum Allahım sütüm bebeme yetsin die
narçiçeği, sağol cnm deniycem hemen
acaba vitamalt filan mı alsam ya da humana diyodum
ben rezene çayı içiyorum ama sallama olmuyo mudur ki
ayy bebek kalktı ben kaçıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?