juli cnm anadolu yakasında nirdesin bakim
bence normal doğur derim benim tersti mecburi sezercik oldum ama normal doğum için danışmadığım yer kalmadıydı.herşeyin doğalı iyidir bunu unutma cnm
bir araştır drkolayına geliy sezercik yapmak da ondandır cnm
ya benimkide resmen memeyle kavga edi artık gece mama vereem
canımsen dok değiştir bence her şey normal seyrinde gidiyorsa niye sezeryan olasın ki doğumdanda korkma atlatılıyor inanki ah benim uykuları kaçıyordu düşündükçe
saçmalama fıstığım
ben de normal doğurdum hem de suni sancıyla
epidural istiyonmu dediler dr dedi zaten az bişey kaldı istersen takalım ii kalsın o zaman dedim sonra da zamanı geçmiş takmak için
gelip geçiyo işte adet sancısının şiddetlisi
suni sancı olmasa çok daha kolaydır heralde
korkma hiç
bebek ters olur aşağı inmez ne bilem o tarz durumlar olsa tamam da surup dururken ne gerek var sezercike
yaremcim doktorum söledi devit 3 gaz yapar 1 ay kullanma dedi sonra zaten bağırsakları düzene girecek ozaman başlarsın dedi.düşünüyomda ilk doğduklarında 15 gün iyi oluyorlar 15 gün sonra başlamıyormu gaz sorunları eee bizllerde 15 gün sonrasında devit3 başlıyoruz demek doğruymuş dedim 2 gündğr kullanmıyom birde şurup veriyom ben şuan allaha şükür hiç sorunuzm kalmadı ve uyuması bile düzene girdi cimcimemin
muskatı 2 kere verdim bir sonuç alamadım devam etmedim sonrada
cnm hotmailim açık msn sen ekli değilsin ki
beni ekle davet gönder de ekleyim seni cnm
offfff bu arada benim sığpa gece doymuyo galiba
yetmiyo süt
yorgunluktan galiba gidiyo süt yssssss
aynı dert bizde de var vallaaa
saat 11den 2ye kadar uğraştım. Memeyi de almıyo başta ağlıyo yaa hofff
az bişey sağabildiydim verdim kaşıkla bi de emzirmeye çalıştım sonra uyudu
ya bugün de sürekli uyuyo 2.30da emdi gene uyudu bişey mi oldu dünçok mu yoruldu annamadımm
uyusa dert uyumasa hay allam yaa
kartanem dün gece tüm bebekler aynımıydı yaa biizmkide öylee 2 gecedir uyku düzenimiz olmuşt diye seviirken dün akşam başa döndük en son satte baktığımda 3 e geliyordu halaa memedeydii bırakınca ağlıyorr bugün kırıkımız çıktı yıkandık paklandık tüy alma faslı varr üşeniyomm:kedi:
bide kıslar oğulumaa pcnin kamerasından rsim çektim çok güzel ekliyemiyorum avatarımaa göstercektim size yaa öfff
yarem canım oğluş durmuyo gazı var çok şimdi
kızlar rota virüsü aşısı 2. ayda mı oluyo
wannacım anlatsana canım nası takılıp çıkarması..ben doğumdan sonra elletmeye çok korkim ya..muayenelerde inlettiler çok yanım yandı ya..acımıyosa düşünebilirim belkim..sen taktırcanmı tekrar??
kızlar yaaaaa
biz bu bebişleri kaç ay böle 2 saatte bir emzircez
ben emziriyorum gazını çıkarınca uyanıyo bidahada uyumuyo yaaaa
benim kizda gece uyandimi tekrar uyumasi 2 saati buluyo. alisik degilim ayol, oglus 2 saatte bir emer uyurdu.akannehir
wannam yaa kız sabahtan beri uyuyo yani 3 saatte bir uyanıp emip tekrar uyuyo normalmi
anam uyusa dert uyumasa dert haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?