2009 Kasm Anneleri

KEFİMİZDEN Mİ ALDIK NAN DELÜÜÜ benim işim oturarak e bide dooma kaa çalıştım bilion izne ayrıldım 2. hafta doordummm oysa hamişlilkte aş neen de ermedim yimedim yane ağzıma tatlı bişi sürmedim hoffffffffffffff olsun sen gene de vereme o 2 kiloyu moralimi iice bozdun nan akşam akşammm

amanın daha çıkmadınız mı dıişarı ben kaç kere çıktım hatırlamıyorum kayınvalidem ben de kalkıydı o bakıyordu biz mama takviyesi yaptıgımız içinde çok sıkıntımız olmadı zaten az çok mama saatlerimizde belli benimde pantalonum yoktu yeniden imaj yaptım kendime sıkılmıştım hamile kıyfetleri hepsi bol bol öhhh gelmişti azıcık göbek daha var verilecek kilomda krispiyi oı yüzden oyabilirim söylüyor birde...neysem ben kaçtım koçiş geldi..hepinizi öptm yegenlerime iii bakın haa.

selamlar bebegım uyuyo ama sımcık uyanır
zerencım cok sagol ewet benım tıcker yanlıs degıstıremedım
37+5 de dogdu benım ask bocegım

dilmuuhh günaydın bacımm uyudumu oğluşş gece?
canım sabah bi girip kaçtım
oğluş dün gece uyudu biraz çok değil ama olsun buda yeter gııı
geçen gece 12 den sabah 8 e kadar oturduk konuşsa iki lafın belini kırcaktıkkaydirigubbakcemile3
yok bebeeemm uyma sen bu delüleree action falan yapma şincilikkk zaten çook kolay hamile kalabiliomuşuzzz doumdan sonaa aman diiimmm hele sezercikte 2 seneden önce sakıncalımışşş (bu da benim bahanemmm)

hımmmm ben kaçamadım nan:kedi:
ben bebe düşünmüyom 10 sene
tabi rabbim bilir kaza maza olursa yapcak bişey yok

nbr kıslar
yahu biz bu bebişleri
kaç ay böle 2 saatte bir emzircez
nezaman akşam yatıp sabah kalkcaklar yaaaaaaaaaaaaaaaa

ohoooooooooooooo 10 günlük bebelen sen bunnarı hayal etmeeeee :roflol::roflol::roflol:

nan krispiiiii 2 çocuklu bi kadın olarak sorularıma cevap veeeeeer
benim kızın göbeği daha düşmediiiiii

bizim göbüş 12.gün düştüüüü naniknanik

nannn sen heç akıllanmıycannmıı töbe töbeeee aklın hala orda heee :mymeka: falla benim dötüm yemiii hala köşe bucak kaçiiimm :hulya:

bendee nan ebişkoo bunnar sasmıs anaaammmm delikafadulden

amanın kızlar 60 kilo ile hamile kalmıştım şu an 62 kiloyum nasıl verecem 2 kiloyu yavvvv

vahh vahh vaaahhhhhhhhhhh yanmısın sennn fatooooo :mymeka::mymeka:

nann çatırtuuu sen harbi kaşınıyon haaaaa :mymeka: inşallah üstüne 4 kg daa alırsın heeeççbizaman da veremezsinnnnn:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: aminnnnn

valla kırk konusu çıktı mıktı ama aynen benim de yemiyo hala düşünemiyom ya:bbo:
dikişlerden iki hafta çektim zaten acıcek yaaa:kedi:mafoldumbenmafoldumben

kızz ben sezeryan oldumdaa düşünemiyomm sizz heç heves etmennn :roflol::roflol:

wannaammm benim cnm hala mısır istiiiii neetceezzzz bulamiim gı hamileken istemiidi bu kaaa

ah kıyamam sağaa beeen bakınam ben buralaraa bi ebişimm belkim vardır pazarda felann havalar güzel dahaa Şeniz

ya 3 gündür kanama felan yok bende
bittimi yane bukadarmı ben artık lohusa değilmiyim kaydirigubbakcemile3

yok nann delüü 40 güne kadar lohusasın :mymeka: sendemi kocanı özledin yoksa bitsin istinn hee de bakeemm :mymeka::mymeka:

edoooşşşş sen de ne var ne yok nannnn :jeyyar: annadın sen onuu hani yukarda ki mevzuuu

yok nan bizde bişee :kedi::kedi: aklımız fikrimiz bebede yavv onu düşüncek vakit yok akannehirakannehir

EDOŞŞŞŞŞ süt durumun nasıl bacımmm?

ebişkoo sağmak arttırdı kızz sütü maşallahhhhh
arayımmı senii müsaitmiinn?????

kızlar biz bıugün gittik dr a
kalçada çok şükür bişey çıkmadı ama mesane duvarı üst sınırda yazıyo idrar tahlili yapılcak yarın inşallah herşey yolundadır dua edin nolur

ayy şu ezel dizisinee bayılıyom yaaa tabee kenanadaa akannehirakannehir
geçen sabaha karsı rüyama girmiş bi davete gitmişim ben beni dansa kaldırıyomuş tam elini tuttum gidiyoz piste doğruu bi ses duydumm aşkımm oğlan ağlıyoo diyeeee :roflol::roflol::roflol: tabee dans mans kaldııı :roflol:

kızlar biz bıugün gittik dr a
kalçada çok şükür bişey çıkmadı ama mesane duvarı üst sınırda yazıyo idrar tahlili yapılcak yarın inşallah herşey yolundadır dua edin nolur

o ne demek oluyomuşkiii :uhm: inşallahh bişey yoktur cnmm sınırda diyo baksanaa kötü değildir rahat ol :Saruboceq::Saruboceq:
bizim daha çekilmedi kalça usg si yavv 2.ayda dediydi dr. bakalımm inşallah çıkmaz bişee :Saruboceq::Saruboceq:

canım kalça çok şükür normal
bide tüm batın istemişti doktor onada bakıldı
şimdi raporda mesane duvar kalınlığı üst sınırda diyo
idrar tahliliyle değerlendirilsin yazıyo
inşallah herşey yolundadır yaaaaa

yolundadır cnmm yolundadırr :Saruboceq::Saruboceq:

yazık nannn bari bi tur döneydinisssss :)) mannakkkk anca rüyanda görürsün zati şu saatten sora dansı neenn

slm mcanlar naparsınız
ben birazcık kötuüm oğluşum heeeç büyümemiş çünkü
20 kırkını çıkarmaya annemler gelmişlerdi onlar görünce şok olmuşlar bana çaktırmadan dediler
zaten dr a gidecektik ama ben kilo alamadığına inanmak istemedim
dra gittiğimizde bi baktık kilosu aynı duruyoo çok kötü oldum
perşembe gittik dra dr süt meyve suyu ve suyu çok tüket dedi
süt bebişe değil sana gaz yapar sende bişeler iç dedi beslenmeme de dikkat ediyorum
perşembe takrar gideceğiz dra inş. kilo alır oğluşum yaaaa çok üzgünümm
bide göbeği kanamıştı yaa doğumda yapıldı ama yine K vitamini yaptılar
göbüşünün içinde kan donmuştu oda bugün düştü neyseki
gaz problemi içinde Nurse Harveys diye bi bitkisel şurup varmış ondan aldık
günde 2 defa 1 çay kaşığı veriyorum arada sıkışırsamda kimyon demleyip veriyorum
biraz daha az oluyo sancılarıı inş. kiloda alırda şu stersten kurtulurum
oğlum gazdan çok ağlıyo ve bayramdan buyanada evde tek olduğum için yemek bile yiyemiyordum
ondan da etkilendi galiba meleğim işte bu nedenlerden dolayıı bi kaç haftadır gelemedim nete

umarım sizlerde işler yolundadır Meleklerinizle ilgili bi problem yoktur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…