onu alırken düşünecedin hayatım :roflol:
durmuyo değil cersu kendi atıyo diliylen ama bir şekilde alamsını sağlamam lazım zira emzik çok lazım oliiiii
bence doğurmayı bekleyen gariplerdir:roflol::roflol:
canım sabah bi girip kaçtımdilmuuhh günaydın bacımm uyudumu oğluşş gece?
yok bebeeemm uyma sen bu delüleree action falan yapma şincilikkk zaten çook kolay hamile kalabiliomuşuzzz doumdan sonaa aman diiimmm hele sezercikte 2 seneden önce sakıncalımışşş (bu da benim bahanemmm)
nbr kıslar
yahu biz bu bebişleri
kaç ay böle 2 saatte bir emzircez
nezaman akşam yatıp sabah kalkcaklar yaaaaaaaaaaaaaaaa
nan krispiiiii 2 çocuklu bi kadın olarak sorularıma cevap veeeeeer
benim kızın göbeği daha düşmediiiiii
nannn sen heç akıllanmıycannmıı töbe töbeeee aklın hala orda heee :mymeka: falla benim dötüm yemiii hala köşe bucak kaçiiimm :hulya:
amanın kızlar 60 kilo ile hamile kalmıştım şu an 62 kiloyum nasıl verecem 2 kiloyu yavvvv
nann çatırtuuu sen harbi kaşınıyon haaaaa :mymeka: inşallah üstüne 4 kg daa alırsın heeeççbizaman da veremezsinnnnn:Saruboceq:
valla kırk konusu çıktı mıktı ama aynen benim de yemiyo hala düşünemiyom ya:bbo:
dikişlerden iki hafta çektim zaten acıcek yaaa:kedi:mafoldumbenmafoldumben
wannaammm benim cnm hala mısır istiiiii neetceezzzz bulamiim gı hamileken istemiidi bu kaaa
ya 3 gündür kanama felan yok bende
bittimi yane bukadarmı ben artık lohusa değilmiyim kaydirigubbakcemile3
hımmmm ben kaçamadım nan:kedi:
ben bebe düşünmüyom 10 sene
tabi rabbim bilir kaza maza olursa yapcak bişey yok
hadee hadeeee sen koca göbeklen bilee kaçmak istemiydin nan zateeenn düddüüükkk
:roflol::roflol::roflol:
heee o zaman istiiidim emme şimdi tırsıyom nanakannehir
edoooşşşş sen de ne var ne yok nannnn :jeyyar: annadın sen onuu hani yukarda ki mevzuuu
EDOŞŞŞŞŞ süt durumun nasıl bacımmm?
kızlar biz bıugün gittik dr a
kalçada çok şükür bişey çıkmadı ama mesane duvarı üst sınırda yazıyo idrar tahlili yapılcak yarın inşallah herşey yolundadır dua edin nolur
o ne demek oluyomuşkiii :uhm: inşallahh bişey yoktur cnmm sınırda diyo baksanaa kötü değildir rahat ol :Saruboceq::Saruboceq:
bizim daha çekilmedi kalça usg si yavv 2.ayda dediydi dr. bakalımm inşallah çıkmaz bişee :Saruboceq::Saruboceq:
canım kalça çok şükür normal
bide tüm batın istemişti doktor onada bakıldı
şimdi raporda mesane duvar kalınlığı üst sınırda diyo
idrar tahliliyle değerlendirilsin yazıyo
inşallah herşey yolundadır yaaaaa
yazık nannn bari bi tur döneydinisssss :)) mannakkkk anca rüyanda görürsün zati şu saatten sora dansı neennayy şu ezel dizisinee bayılıyom yaaa tabee kenanadaa akannehirakannehir
geçen sabaha karsı rüyama girmiş bi davete gitmişim ben beni dansa kaldırıyomuş tam elini tuttum gidiyoz piste doğruu bi ses duydumm aşkımm oğlan ağlıyoo diyeeee :roflol::roflol::roflol: tabee dans mans kaldııı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?