kız ben hala hamile pantolonumu giyiyom haaa dışarı çıkınca napam bu bebelerlen nasıl gidembizimkide geç düşcek galiba yıkayamadım kızımı yaaaaaa
nan alışvriş yapacağıııım üstüme giycek bişey kalmadı 65 kgyim
ayy bendemi mama versem yalancı emzik veriyorum şuan idare edio
nann çatırtuuu sen harbi kaşınıyon haaaaa :mymeka: inşallah üstüne 4 kg daa alırsın heeeççbizaman da veremezsinnnnn:Saruboceq:
yok bebeeemm uyma sen bu delüleree action falan yapma şincilikkk zaten çook kolay hamile kalabiliomuşuzzz doumdan sonaa aman diiimmm hele sezercikte 2 seneden önce sakıncalımışşş (bu da benim bahanemmm)valla aynen benimkinin uykusu..sabah uyanıyo öğleden sonraya kadar yarım saat anca uyuyo,öğleden sonra uykusuda uzun süreli deil..son 10 gündür bu düzeni kurdu kendince..
valla kırk konusu çıktı mıktı ama aynen benim de yemiyo hala düşünemiyom ya:bbo:
dikişlerden iki hafta çektim zaten acıcek yaaa:kedi:mafoldumbenmafoldumben
amanın kızlar 60 kilo ile hamile kalmıştım şu an 62 kiloyum nasıl verecem 2 kiloyu yavvvv
wannaammm benim cnm hala mısır istiiiii neetceezzzz bulamiim gı hamileken istemiidi bu kaaa
yok kız bakacak kimse kocamla bakıoruz beraber
dicem işte dicem diceeemm sen de gözümüze sokma nann ya biz ne edek 10 kg fazlaynan mafoldumbenkız ben hala hamile pantolonumu giyiyom haaa dışarı çıkınca napam bu bebelerlen nasıl gidem
gerçi şimdi usludur şimdi gitsen daha eyi olur ilerde yaramazlaşınca heç gidemezsin
öle deme kııı vallaha çok zor verim ben kilo neyynnn allahtan fazla almadım haaa 10 kiloylan kapadım olayı:lepi::lepi:
kız dalga mı geçiyon yavv..benim 8-9 kilo fazlam var ölem ben yaaamafoldumben
bende paçoz gibiyim nan bişecikler almam lazımkız ben hala hamile pantolonumu giyiyom haaa dışarı çıkınca napam bu bebelerlen nasıl gidem
gerçi şimdi usludur şimdi gitsen daha eyi olur ilerde yaramazlaşınca heç gidemezsin
kız dalga mı geçiyon yavv..benim 8-9 kilo fazlam var ölem ben yaaamafoldumben
vermesen noolur nann mannakkkyok anam dalga geçmim kız vallaha çok zor verim ben
onu alırken düşünecedin hayatım :roflol:dicem işte dicem diceeemm sen de gözümüze sokma nann ya biz ne edek 10 kg fazlaynan mafoldumben
durmuyo değil cersu kendi atıyo diliylen ama bir şekilde alamsını sağlamam lazım zira emzik çok lazım oliiiiibende paçoz gibiyim nan bişecikler almam lazım
süt sağıyorum yarın çıkacam inşallah
he bide bu yalancı emzik zor duruyo ağzında niye acaba
kızlaaar bu 4 misafir kim aceppp merak ettim haaa
bende bi ara kesti gibi ama sonra tekrar başliii canım ben mesela 41 günüm bugün yıkanmıştım ama bugün yine damla geldi yarın yine yıkanıcamya 3 gündür kanama felan yok bende
bittimi yane bukadarmı ben artık lohusa değilmiyim kaydirigubbakcemile3
vermesen noolur nann mannakkk
cersu nasıl bi emzik aldınki damaklımı damaksızmı silikonmu kauçukmu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?