2009 Kasm Anneleri

kız ben hala hamile pantolonumu giyiyom haaa dışarı çıkınca napam bu bebelerlen nasıl gidem
gerçi şimdi usludur şimdi gitsen daha eyi olur ilerde yaramazlaşınca heç gidemezsin
nann çatırtuuu sen harbi kaşınıyon haaaaa :mymeka: inşallah üstüne 4 kg daa alırsın heeeççbizaman da veremezsinnnnn:Saruboceq:

öle deme kııı vallaha çok zor verim ben kilo neyynnn allahtan fazla almadım haaa 10 kiloylan kapadım olayı:lepi::lepi:

yok bebeeemm uyma sen bu delüleree action falan yapma şincilikkk zaten çook kolay hamile kalabiliomuşuzzz doumdan sonaa aman diiimmm hele sezercikte 2 seneden önce sakıncalımışşş (bu da benim bahanemmm)

dicem işte dicem diceeemm sen de gözümüze sokma nann ya biz ne edek 10 kg fazlaynan mafoldumben

kız ben hala hamile pantolonumu giyiyom haaa dışarı çıkınca napam bu bebelerlen nasıl gidem
gerçi şimdi usludur şimdi gitsen daha eyi olur ilerde yaramazlaşınca heç gidemezsin
bende paçoz gibiyim nan bişecikler almam lazım
süt sağıyorum yarın çıkacam inşallah
he bide bu yalancı emzik zor duruyo ağzında niye acaba

ya 3 gündür kanama felan yok bende
bittimi yane bukadarmı ben artık lohusa değilmiyim kaydirigubbakcemile3

dicem işte dicem diceeemm sen de gözümüze sokma nann ya biz ne edek 10 kg fazlaynan mafoldumben
onu alırken düşünecedin hayatım :roflol:
bende paçoz gibiyim nan bişecikler almam lazım
süt sağıyorum yarın çıkacam inşallah
he bide bu yalancı emzik zor duruyo ağzında niye acaba
durmuyo değil cersu kendi atıyo diliylen ama bir şekilde alamsını sağlamam lazım zira emzik çok lazım oliiiii
kızlaaar bu 4 misafir kim aceppp merak ettim haaa

bence doğurmayı bekleyen gariplerdir:roflol::roflol:

ya 3 gündür kanama felan yok bende
bittimi yane bukadarmı ben artık lohusa değilmiyim kaydirigubbakcemile3
bende bi ara kesti gibi ama sonra tekrar başliii canım ben mesela 41 günüm bugün yıkanmıştım ama bugün yine damla geldi yarın yine yıkanıcam
olsanda olmasanda 40 gün lohusasın bacım
vermesen noolur nann mannakkk

vermesem ne olur biliyonmu pantolonum olmaz bağa ve ben yeni pantolon almak zorunda kalacam bi beden büyük tabe sonra rahata verecem nasılsa pantlon rahat yaaa o 2 kiloyu gözardı edecem canım olmaz ben eski pantolonuma gireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…