2009 Kasm Anneleri

benimki gece uyumadı,şimdi 3 saattir uyuyo allahtan,emdi arada tabi..bende yemek yaptım,oturuyom ohh..ay ütüm var ama bitmez şu çamaşır ütü..neyse akşam kociş gelsin yaparım yorgun olmazsam:bbo:

nbr kıslar
yahu biz bu bebişleri
kaç ay böle 2 saatte bir emzircez
nezaman akşam yatıp sabah kalkcaklar yaaaaaaaaaaaaaaaa

valla şekerim benimki 2 saat deil uyanıksa saatte bir emiyo:bbo:
geceleri de düzensiz bazı geceler 2-2,5 saatte uyanıyo ki çok iyi diyorum bazen de daha sık oluyo..hatta gece uyanıyo 1-1,5 saat oturuyo büyük adam sanki fıldır fıldır gözler..kaydirigubbakcemile3

gelüüü..........

var şekerim,kırkınız hayırlı olsun şimdiden:)
ay eyi madem :roflol:
nbr kıslar
yahu biz bu bebişleri
kaç ay böle 2 saatte bir emzircez
nezaman akşam yatıp sabah kalkcaklar yaaaaaaaaaaaaaaaa

ohooooo sende bacım doğurdunda gece yatıp sabah kalkması kaldı nan :roflol::roflol:

yahu bu analık ne zor bişeymiş
pompa aldım süt sağıp biberona koyup
dışarı çıkmayı düşünüyoruz kocişle

Ya biri bana şu göğüsten süt sağma ile ilgili bi açıklama yaparsa sevinirim.50-60 nl tek göğüsten mi çıkacak.....Yoksa iki göğüsten mi?
yaa benim 2 göğsümden 50-60 çıkiii yetmiii mi yane sütümmm
sorma gııı falla ne güsel emiy uyuyy diodum artık öle diill sbah 7 de uyanii emiii oyalanıyos birass uyutmaa çalişiim uyumii tekrar acikii emziriyom bi bakıyom saat 12 olmuşşş arada 10-15 dk uyii şansım varsa öğleden sonna 1 saat uyii sona akşama kaa aynı şekilde en son gece 10-11 gibi uyii 2 de uyanii emiyos 4 te uyanii 5,30 da uyanii 7 de uyanii hoffffffffff amma huyu değişti gııııııııııı
falla nişana lüzum kalmadı cicim suyumuz bitince derhall alındı sezeryanla oğluşummm
yavvv bu gaz olayı ya 6,7 ay sürerse ne olcuk heee
sus nann ağzından yel alsın delüüüüüüüü:mymeka:
dr. 4 aya kadar sürer dii sona baarsakları gelişimişşş geçiyomuş yane
nannn sen heç akıllanmıycannmıı töbe töbeeee aklın hala orda heee :mymeka: falla benim dötüm yemiii hala köşe bucak kaçiiimm :hulya:

yahu bu analık ne zor bişeymiş
pompa aldım süt sağıp biberona koyup
dışarı çıkmayı düşünüyoruz kocişle

:1shok::1shok:kız 11 günlük gezmeye mi gidiyon..maşallah sana ne diyim..hemde şanslısın yanında bakacak birileri var demek..bizde kimse yok gerçi 1 ay vardı kaynanalar gitti böyle daha iyiyim ama sıkılınca evde nolcek bilmiyom,kimse yok bırakacakmafoldumben

canım olabilir benimkisi daha geç düştü,valla 12 mi 13 gün müdü sonra unuttum valla şimdi..

kaç gün oldukiii 14 güne kadar düşmeyebi,lir canıma.s

busenin göbeği 8 ci günde furkanın göbeği 9 cu günde düştü
bizimkide geç düşcek galiba yıkayamadım kızımı yaaaaaa
kız cersu napacan dışarda otur oturduğuyn yerde yavvv:mymeka::mymeka:
nan alışvriş yapacağıııım üstüme giycek bişey kalmadı 65 kgyim
buse furkan gıı sen krispimisin...ben mamada veriyorum o yüzden birazdaha uzun uyuyor kuşum sütümüz az geliyy

ayy bendemi mama versem yalancı emzik veriyorum şuan idare edio

buse furkan gıı sen krispimisin...ben mamada veriyorum o yüzden birazdaha uzun uyuyor kuşum sütümüz az geliyy
he gıııı ben krispiyim siteye uzun bi müddet giremedimde yeni kayıt açtım buda pek farketmedi sanırsam pc den bi sorun var

bende20 gün öle dedim ne güzel uyiii dedim emme laf ağzımda kaldı:1no2:

yok kız bakacak kimse kocamla bakıoruz beraber

valla aynen benimkinin uykusu..sabah uyanıyo öğleden sonraya kadar yarım saat anca uyuyo,öğleden sonra uykusuda uzun süreli deil..son 10 gündür bu düzeni kurdu kendince..

valla kırk konusu çıktı mıktı ama aynen benim de yemiyo hala düşünemiyom ya:bbo:
dikişlerden iki hafta çektim zaten acıcek yaaa:kedi:mafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…