nbr kıslar
yahu biz bu bebişleri
kaç ay böle 2 saatte bir emzircez
nezaman akşam yatıp sabah kalkcaklar yaaaaaaaaaaaaaaaa
bebek kucağımda hem koklim hewm yazim
ay eyi madem :roflol:gelüüü..........
var şekerim,kırkınız hayırlı olsun şimdiden:)
nbr kıslar
yahu biz bu bebişleri
kaç ay böle 2 saatte bir emzircez
nezaman akşam yatıp sabah kalkcaklar yaaaaaaaaaaaaaaaa
nan krispiiiii 2 çocuklu bi kadın olarak sorularıma cevap veeeeeer
benim kızın göbeği daha düşmediiiiii
nan krispiiiii 2 çocuklu bi kadın olarak sorularıma cevap veeeeeer
benim kızın göbeği daha düşmediiiiii
yaa benim 2 göğsümden 50-60 çıkiii yetmiii mi yane sütümmmYa biri bana şu göğüsten süt sağma ile ilgili bi açıklama yaparsa sevinirim.50-60 nl tek göğüsten mi çıkacak.....Yoksa iki göğüsten mi?
sorma gııı falla ne güsel emiy uyuyy diodum artık öle diill sbah 7 de uyanii emiii oyalanıyos birass uyutmaa çalişiim uyumii tekrar acikii emziriyom bi bakıyom saat 12 olmuşşş arada 10-15 dk uyii şansım varsa öğleden sonna 1 saat uyii sona akşama kaa aynı şekilde en son gece 10-11 gibi uyii 2 de uyanii emiyos 4 te uyanii 5,30 da uyanii 7 de uyanii hoffffffffff amma huyu değişti gıııııııııııeda gıı önceden bende ağliydim özgelen beraber ama artık kaşar oldum haa o ağluy bende tık yok delikafadulden teselli edim bebemi nee edem gıı
tubaa ilk 15 gun herkeş bebesini melek saniy ama ben dedim sağa karamanın koyunu sora çıkar oyunu :roflol:
falla nişana lüzum kalmadı cicim suyumuz bitince derhall alındı sezeryanla oğluşummmselma arkadaslar bendearalık anne adayıyım tecrübelernzden yararlanmak adına arada takip edyorm yazışmlarınızı.cook heyecanlıym normal doğum yapmayı bekliyorm en gec 17 sinde imşalh gelr diye beklyorz bebeimizi.benm sormak istedğim hiç aranızda nişan gören varmı.yani nişandan kaç gün sonra doğum olur naapmak lazım hastaneye gitmek lazımmı bunu öğrenmek istyorm umarm beni aydnlartsnz.......
sus nann ağzından yel alsın delüüüüüüüü:mymeka:yavvv bu gaz olayı ya 6,7 ay sürerse ne olcuk heee
nannn sen heç akıllanmıycannmıı töbe töbeeee aklın hala orda heee :mymeka: falla benim dötüm yemiii hala köşe bucak kaçiiimm :hulya:beni 2010 kasım analarında görebülürsünüz kaydirigubbakcemile3 hele şu kırkım bi çıksaa :jeyyar:
beyza iyi teyzesimaşallahı war hiç üzmiyi beni gazı falanda yok şimilik
emiyi zıçıyii uyuyii alkisalkisalkis
yahu bu analık ne zor bişeymiş
pompa aldım süt sağıp biberona koyup
dışarı çıkmayı düşünüyoruz kocişle
canım olabilir benimkisi daha geç düştü,valla 12 mi 13 gün müdü sonra unuttum valla şimdi..
kaç gün oldukiii 14 güne kadar düşmeyebi,lir canıma.s
bizimkide geç düşcek galiba yıkayamadım kızımı yaaaaaabusenin göbeği 8 ci günde furkanın göbeği 9 cu günde düştü
nan alışvriş yapacağıııım üstüme giycek bişey kalmadı 65 kgyimkız cersu napacan dışarda otur oturduğuyn yerde yavvv:mymeka::mymeka:
buse furkan gıı sen krispimisin...ben mamada veriyorum o yüzden birazdaha uzun uyuyor kuşum sütümüz az geliyy
nann çatırtuuu sen harbi kaşınıyon haaaaa :mymeka: inşallah üstüne 4 kg daa alırsın heeeççbizaman da veremezsinnnnn:Saruboceq:amanın kızlar 60 kilo ile hamile kalmıştım şu an 62 kiloyum nasıl verecem 2 kiloyu yavvvv
he gıııı ben krispiyim siteye uzun bi müddet giremedimde yeni kayıt açtım buda pek farketmedi sanırsam pc den bi sorun varbuse furkan gıı sen krispimisin...ben mamada veriyorum o yüzden birazdaha uzun uyuyor kuşum sütümüz az geliyy
yaa benim 2 göğsümden 50-60 çıkiii yetmiii mi yane sütümmm
sorma gııı falla ne güsel emiy uyuyy diodum artık öle diill sbah 7 de uyanii emiii oyalanıyos birass uyutmaa çalişiim uyumii tekrar acikii emziriyom bi bakıyom saat 12 olmuşşş arada 10-15 dk uyii şansım varsa öğleden sonna 1 saat uyii sona akşama kaa aynı şekilde en son gece 10-11 gibi uyii 2 de uyanii emiyos 4 te uyanii 5,30 da uyanii 7 de uyanii hoffffffffff amma huyu değişti gııııııııııı
falla nişana lüzum kalmadı cicim suyumuz bitince derhall alındı sezeryanla oğluşummm
sus nann ağzından yel alsın delüüüüüüüü:mymeka:
dr. 4 aya kadar sürer dii sona baarsakları gelişimişşş geçiyomuş yane
nannn sen heç akıllanmıycannmıı töbe töbeeee aklın hala orda heee :mymeka: falla benim dötüm yemiii hala köşe bucak kaçiiimm :hulya:
:1shok::1shok:kız 11 günlük gezmeye mi gidiyon..maşallah sana ne diyim..hemde şanslısın yanında bakacak birileri var demek..bizde kimse yok gerçi 1 ay vardı kaynanalar gitti böyle daha iyiyim ama sıkılınca evde nolcek bilmiyom,kimse yok bırakacakmafoldumben
sorma gııı falla ne güsel emiy uyuyy diodum artık öle diill sbah 7 de uyanii emiii oyalanıyos birass uyutmaa çalişiim uyumii tekrar acikii emziriyom bi bakıyom saat 12 olmuşşş arada 10-15 dk uyii şansım varsa öğleden sonna 1 saat uyii sona akşama kaa aynı şekilde en son gece 10-11 gibi uyii 2 de uyanii emiyos 4 te uyanii 5,30 da uyanii 7 de uyanii hoffffffffff amma huyu değişti gııııııııııı
nannn sen heç akıllanmıycannmıı töbe töbeeee aklın hala orda heee :mymeka: falla benim dötüm yemiii hala köşe bucak kaçiiimm :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?