nan burnumdan getirdi yaaaaaaaaaaa
strese soktu beni ve gitti
kızlar süt sağma makinası kullanan hatunlar
hangisi iyi sizce bide pahalı olmasın gııııııı
arttırıyomuş ya sütü bi deneyem belki faydası olur
ben lansinoh manuell kullanıyom memnunun çok pahalı deel
elektrikliler daha çok çekerse bilmiyom
elim ağrıyo biraz bunda ama onlar da acıtıyomuş
arttırıyo bence de ama bugün sağmadım bak yaa
kızlar ya benim bebe kustu gene sanki ishal olmuş çok sulu dok kontrolünü beklemeden yarın dok götürecem.diloş beben dün akşam uyudu mu merak ettiydim
gülme emmee benim herif sırtını kaşiim istiiii anam kaşı kaşıı elim ağrii belki edoş ararsa yırtarun dedim emme msj göndermemişimki ben de diim neen aramiiiakannehir akannehir
nedeeeenn
ben de medelanın var heeeç acıtmiii çok rfahatt tafsie ederunkızlar süt sağma makinası kullanan hatunlar
hangisi iyi sizce bide pahalı olmasın gııııııı
arttırıyomuş ya sütü bi deneyem belki faydası olur
kızlar
hepsi
boş
bunların
süt müt hikaye
allah sana ne verdiyse o
annem sen iice tırlattın gııı süt az mıydı çokmuydu yetii mi yetmii mi derken... vah yiwrııımm sağmak ii geli gerçek bakkk anam seninki tgam zilli maşa gııı hanım a beğendiremedik doğdu doğalı heç bişiii kaydirigubbakcemile3 tatlım biberonun anne memesi gibi olan kısmınıda ağzına dooru eccük ittir alışırr...ebisce ne ediyon kı canım sıkın gelinin kusi anlamdım gitti ishalde olmuş gibi bende pimpirikliyim ne edecem diye düşiniyim.kı biberonu aldık hanım ağzına az gidi diye emmi onu
hımmm dur bakayım o zaman başka siteden bulamevet canımmm
42ye aldım ben galiba yaa 50ye değil
içinden iki tane süt saklama poşeti çıktı
buzluğa koymak için
2 tane de kabı var yedekli yani
gülme emmee benim herif sırtını kaşiim istiiii anam kaşı kaşıı elim ağrii belki edoş ararsa yırtarun dedim emme msj göndermemişimki ben de diim neen aramiii
ben de medelanın var heeeç acıtmiii çok rfahatt tafsie ederun
annem sen iice tırlattın gııı süt az mıydı çokmuydu yetii mi yetmii mi derken... vah yiwrııımm sağmak ii geli gerçek bakkk anam seninki tgam zilli maşa gııı hanım a beğendiremedik doğdu doğalı heç bişiii kaydirigubbakcemile3 tatlım biberonun anne memesi gibi olan kısmınıda ağzına dooru eccük ittir alışırr...
slm cnm naber asya nasıll?slm kızlar nasılsınız
hee bazen şok ediiiler insanıı ben de o kadar kakyı nerfelerinde tutuyolar ona şaşıriiimmm :)benim bebiş de üşütmüş yaaa
hapşırıp duruyo arada öksürüyo
kakası zaten sulu gibiydi bi de yeşilimsi
dün bi hapşırdı burnundan eşşek kadar sümük çıktı o burundan o sümük nasıl çıktı annamadım
dilmuuh yaa ben de hepsiburadadan aldım
ama yanlış mı hatırlıyomki
ben yatom hatınnaaa benim cezam bitti oğlum uyudu hade gidim yateemm 2 saat sora nöbetim vaaa
öptümmm iyi gecele datlu datlu üryalaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?