2009 Kasm Anneleri

ay karakızım benimki de yapıo bazen öle ya nedensee
ben de dün markete çıktım anama bırakıp garip oldum işe nasıl gidecekseeemm
bugün gezmeye gitcez ama uyuyo şimdi hazırlarken uyanır kıyamam onaa
erkenden gidelim kalabalık olmadan gezip gelelim dediydim emmee beklicez gari

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anam biz de yatağı bebenin odasına taşıdık ama bazayı deel sadece yatağı :roflol:
üst kattakiler yatak odasını yakmıyolarmış :mymeka: onlar yüzünden bizimki de soğudu
orda yatamıyoz bebeylen

slm kızlar nasılsınız benim bbişimde sabah 6 dan beri uyanıktı kolik cd si aldım onu dinleyerek uyudu şimi çok faydalı bişey.yanlışlıkla 2 adet göndermişler isteyen olursa alabilir arkadaşlar gönderebilirim...

aa ne kaa tanıdık bi sahne :roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden aaa aplaaa benim kolik bi bebeem var bağa yolla gııı

merhaba kızlar nasılsınızz bakiimm bebişler nasıll adres deişkliği olmuşş heee geçmişimiz silidimii yawss biizm bebişde yat kalk sabaha kadar top gibin oynadı benlen çokl fazla çiş yapıyor kakayı demiyim zatii üstünden çıkıyorr korkuyom hasta olcak habire soy giydirr evi süpürmem lazım çamaşırlaryıkanıyor balko temizlencek mutfak derbeder benim burda ne işim var yawsskaydirigubbakcemile3

bizim ewde doğalgaz sobası war bacım oturma odasında
diğer yerler buzhane :bbo: o yüzden hepimiz oturma odasında konaklıyos
aa ne kaa tanıdık bi sahne :roflol::roflol::roflol:

seninde m öle gıı :1ninca:

:roflol: ayy aynı benim hislerime tercüme oldun hee :roflol:

valla bız alıp gezmelere göturuyoz kızımı acuk dışarlarda temiz hava alsın diye hep evde hep evde olurmu yavrumun da canı sıkılıyo zaten arabaya biner binmez kendinden geciyo uyuyo yavrum butun gun arabanın içinde gezsin uyanmaz aç bile olsa ne zaman araba dururusa anında gözlerini açıyo mırıldanmaya başlıyo ne garip ya.

ay bide benim herif evden taşınmak istiyiikafamçokkarıştı kombili bi ew bakıyomuş kafamçokkarıştı bu karda kışta el kadar bebeylen bide taşınma işi çıkarcak başıma akannehir

:roflol: ayy aynı benim hislerime tercüme oldun hee :roflol:

valla yaaa kaydirigubbakcemile3 bi tembel oldum nazara mı geldim nedir bişey yapasım yokk güya kırklandık kaç gün önce adamlan bir araya gelemedik üşeniyom kıl tüy temizliğine mağara adamı gibiyim bugün herbişeyi halletmem lazımm nasıl olcaksaa

ayyy desttiiiiiiiiiiii gene başladın temizlik muabbetine haaa :roflol: ama bi fark var önceden yaptım deyu annatiydim şimdi yapmam lazım deyi kaydirigubbakcemile3

hee nazara geldin bacum
walla hepimiz aynı olduk bacım maymundan hallice olduk :sinifsinif:
ayyy desttiiiiiiiiiiii gene başladın temizlik muabbetine haaa :roflol: ama bi fark var önceden yaptım deyu annatiydim şimdi yapmam lazım deyi kaydirigubbakcemile3

kız bu değel miydii 9 aylık hamile koltuk silen kaydirigubbakcemile3 açılması kolay olsun diye yerleri silen kaydirigubbakcemile3

ay bide benim herif evden taşınmak istiyiikafamçokkarıştı kombili bi ew bakıyomuş kafamçokkarıştı bu karda kışta el kadar bebeylen bide taşınma işi çıkarcak başıma akannehir

tam ariflik bi hamle yane haaa aklı nerdemiş gııı şimdi olcak iş mi buuuu laelaelaelaelae

heheheh şimdii böyle gülümm paslandım yawss nerdee o köle ısaura günlerimm bebek milad oldu bize bebekten öncesi ve sonrasıı hayat:jeyyar:

ya tüy olayını heeeç açmayın hofff nası üşeniyim var yaa harbi kırk çıktı ama adama yanaşamıyom la o da bişe demiy adam iice ümidini kesti ii mi kaydirigubbakcemile3

ben gidip kısçeme süt sağayım ne güzel siz şimdi bebelernizi koynunuza alıp emziriyosunuz ben bütün gün burda süt sağıyorum ancak akşam eve gidince emzirebiliyorum senağlama
aklıma birde hastanede yattığım dönem geldi herkesin bebesi yanında gece bebeler ağlıyo ben öyle bir köşede kendi kendime ağlıyorum bebem yoğun bakımda ona süt sağıyodum birkaç damla gönderiyorum içsin diye ne kötü günlerdi
allahıma şükürler olsun geride kaldı o günler sizinde dualarınız sayesınde biz minik kahramanım ile buradayız.

he yawss benim bneim ben ne kadar iş varsa yaptım doğumdan 5gün önce dedemin cenazesinde yollar kapandı rizeyi bilirsiniz dağ bayır 1 köy yürüdüm yokuş yukarıı ama olmadı iştee boşuna yırrttım bii taraflarıı doktor iltihaptan bebek podufuk diye doğrtmadıı sezercik revaymış bana napakk nasippp demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…