2009 Kasm Anneleri

aa noldu ya yeni yere mi geçtik niyekii biz ne güzel sayfalar ilerliyo diye mutlu oluyoduk hedefimiz 10.000 sayfaydı :hulya:
özgem 5 ten beri inatla uyumuyo uyumuyo uyumuyoooooo akannehir

aa noldu ya yeni yere mi geçtik niyekii biz ne güzel sayfalar ilerliyo diye mutlu oluyoduk hedefimiz 10.000 sayfaydı :hulya:
özgem 5 ten beri inatla uyumuyo uyumuyo uyumuyoooooo akannehir
günaydın cnmm uyur gıı inatla salla anam nie buraa geştik biz yawwww hiç hoşuma gitmedi bu durummlmaz:

nolmuş yaaww klava:
cerenimo rüyamda seni görüydum
port bebe alcam diidin ya onu görddüm :roflol:

kızlar benim kociş amerikanyada ne sipraiş edem deyin helee
haa dur senin şu termoslu alet çantasından baksın ebişim :teytey:

günaydın cnmm uyur gıı inatla salla anam nie buraa geştik biz yawwww hiç hoşuma gitmedi bu durummlmaz:

demi gııı neen geçtik kii yerimi yadırgarım ben kaydirigubbakcemile3
ay yerimi yadırgarım deyince önceden pek bi nazlıydım gı yastığım olmazsa hayatta uyuyamam yorganım olmazsa üşürüm yatağımda yatmazsam sırtım ağrır falan abuu şimdi falla mutfakta tezgahın başında bile uyuyom nerdeyse :roflol: ne yadırgamasııı yeterki uyucak bi an olsun yiter fallaaaaaa delikafadulden

hee gıı yeterki kafayı koyayım ben hemen dalıyom eskiden nerdeee
bin türlü düşünce dolardı
geçen komşu kapıyı tıklatmış kociş deuymuş heeç duymamışım ama beray azcık ıngıldasa hemen duyuyom analık beele bişemiş dimekkii delikafadulden

nolmuş yaaww klava:
cerenimo rüyamda seni görüydum
port bebe alcam diidin ya onu görddüm :roflol:

kız ne ara uyudun da rüya gördün delü kaydirigubbakcemile3
ya şu bebeyi taşıycak bişi bulmam lazım yaza kaaa evde mi duracum beeeeeee
o klasik port bebeylen taşınmi velet anakuca desen kendi zati bebenin 3 katı ağırlığında hof yauwww

ayyy uyudu sonunda biras daha dursadı ayaaamm kangrem olacudu falla kafamçokkarıştı
hemen bi kafaltı tabaa yapamda gelemmmm

kızlar benim kociş amerikanyada ne sipraiş edem deyin helee
haa dur senin şu termoslu alet çantasından baksın ebişim :teytey:
parfün iste nannnn
kaydirigubbakcemile3

günaydın millet niye taşındık bis buraya yaf son gaz ilerliyodu ne güsel sayfalar
ya benim kızım dün öğleden sonra hiç uyumamış akşam 6 da eve gittim yok yine uyumamış annem diyoki kucağımda uyuyo yerine yatırıyom 5 dakika sonra uyanıyo ben gıdınce hemen aldım kucağıma sevdım oynadım kokladım emzirdim uyudu yerıne yatırdım gene uyandı sonra koyuna koyuna yattık ıkınıp duruyodu kakasını yapamıyo ondan mı acaba dedık bı fıtıl verdık yarım 1 saat sonra kakasını yaptı gene uyumuyo ama gözleri kıpkırmızı olmuş yavrumun uykusuzluktan kalktım rezene yaptım 20 cc kadar onu içirdim gene banamısın demedi 11 gibi nasıl uyuduysa bılmıyorum artık yoruldu heralde yavrum uyudu 1 de uyandı emzirdim sonra gece belirli aralıklarla uyanıp emzırdım yavrumu sabah ben işe gelirken uyanıkken benı yolcu ettı çok kötü oldum arkamdan öle bakıyodu miniğim ya senağlama

hazırlayana kaa uyandi kafamçokkarıştı
özgüşü attım ayaklara bi elimlen tostumu yiyom bi elle size yazıyom tv de haberlere bakıyomm bak dubaaaa gene ne kaaa işlevliyim gııı :hulya:
kutlarım seni hacıvereliniortak
tost mu yiyon nan :çok üzgünüm: off off eski günlerim geldi aklıma :çok üzgünüm: 4 tane tostu nası da indirirdim mideyee cokacimcoook canım çekti gıı bende yapam barii kaydirigubbakcemile3 ama önce şu yatakları toplayam :bbo: zira ev çingene çadırına döndü-tatlicadiarzu- hepimiz oturma odasında yatıyos akşam yatak ser sabah topla offff delikafadulden güya arifte bana destek olsun diye bizim odada yatıyo ama warlığıylan yokluğunu sadece horlaması sayesinde ayırt edebiliyom :roflol:

oy yawrum anlıyii tabi annesinin yokluğunumafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…