2009 Kasm Anneleri

eee az kalmış iki aylık olmasına
yok canım önemli değil kimsenin vakti yokki hacııı
kız o emanet işi ne oldu kııı :uhm:

heçç sorma hacııı hala kavusamadımm emaneteee :sinifsinif::sinifsinif:

oyyyy kiz sabahin 7sinden beri ayakta.akannehirakannehir

akannehir bu nee yaaaa akannehirakannehir

slm cnmmm opuyorumnanaktan

hep kasım olmasın gııı ben 2011 eylul duşunuyom bu sefer kaydirigubbakcemile3

:mymeka: nesi var nan kasımınnnn :mymeka:
valla bravo gıı bu bebeler böleyken bile bi dahakini düşünebilmekkkkk tebrik edim hacı seniiii alkisalkisalkisvereliniortak

canim benim hepimiz zor durumdayiz ama sana cok dua ediyorum ben. aslinda burdaki herkese ediyorum ama sana ozel olarak ediyorum canim. Allah yar ve yardimcin olsun.

gııııııı wannaaaa bu dilmuhun timsah gözyaşlarına kanma gıııı wc ye vaktim yok diyyy amaaa enişteynen mercimeee bile fırına vermiş gııı itiraf ettüüü lülülülülülü delikafadulden

:mymeka: nesi var nan kasımınnnn :mymeka:
valla bravo gıı bu bebeler böleyken bile bi dahakini düşünebilmekkkkk tebrik edim hacı seniiii alkisalkisalkisvereliniortak

kasımın bişisi yok gıı farklılık olsun didimmmm
gıı 2.yi istiom mazoşistim beeenn delikafadulden

nan aaaaa bi kere kaçamak ettik anaaaaaam rezil ettin
kız ne edem benim aklıma bile gelmiyo valla ama :))))))

ama ben yerim seni maşallah sanaaaaaaaaaa

yee yeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyy kuzuma baaakk kıyamaamm çookk datluuu olmuşşşş nası yakışmış erkekimeee
tizesi yesin onu yaaa çok duygulandım gııı zemuszemus

hee yaaa teyzesinin hediyesi cicişlerini giydiiiiiii :lepi: ne kaa yakışmış demiiiii kesene berekett kuşummmmm Şeniz

nası da poz vermiş veleeettt ee tabi anne karnında alıştı veletler foto çekilmeye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…