2009 Kasm Anneleri

arkadaşlar benim çok ciddi olduğunu düşündüğüm bi sorun var lütfen bi fikri olan yazabilirmi.kızımın yüzünde 2 haftadır devam eden sivilce gibi kırmızılıklar var önce sivilce gşbş yanaklarda başladı sonra kafasına yayaıldı şimdi kabuk kabuk oldu sarardı.şimdide gıdık ve boyun bölgesine ilerledi fakat oradakiler baya kabardı ve pişik gibi görünüyor.hafif sızıntı gibi bişey var.kıyafetlerinin yakası sararıyor hemen.bi dr a götürdüm egzama dedi bi ilaç verdi.güvenemedim aynı gün başka dr götürdüm oda bebek eknes sorun yok dedi ama hiç bişey sürmeyin dedi ısrarla.yani ikisinin tedavi biçimi ve teşhisi tamamen farklı ne yapacağımı şaşırdım.

fato gııı bugün 56 günlük olduuu opuyorumnanaktan aramışın nann duymadım heee vkit yokki arayam ba ımm kusura bakmaa eymiii opuyorumnanaktan

boncuk cnm bi başka dr.a da göstersenmi acaabaa ??

bilmem ki öylemi yapsam acaba kafamı daha çok karıştırırlar diye korkuyorum ama böylede bebeğime hiç bişey yapamıyorum.çok üzülüyorum.

ya kıslar ensarın gözleri aşırı derecede çapaklanıyor gözyaşı kanalları açılmamıştır diye düşündük ama iyice arttı bakalım yarın dr.ne diyecek
sizlerde de oldu mu hiç

canım özgeninde çapak sorunu olduydu
sütünü sağ gözlerine göz altlarına minik minik piyano çalar gibi masaj yap gözlerini sil sütünle geçiooo o masajla tıkanıklık varsa o bile halloluyoo kaydirigubbakcemile5

fato gııı bugün 56 günlük olduuu opuyorumnanaktan aramışın nann duymadım heee vkit yokki arayam ba ımm kusura bakmaa eymiii opuyorumnanaktan

boncuk cnm bi başka dr.a da göstersenmi acaabaa ??

eee az kalmış iki aylık olmasına
yok canım önemli değil kimsenin vakti yokki hacııı
kız o emanet işi ne oldu kııı :uhm:

bi kaçç gün müüüüüüü akannehirakannehirakannehir
:gitme::gitme::gitme:

canım bizdede oldu dr tek gözünde tamamen kapandı gözü dr a gittik ılık su ile temizle dedi.bide masajla geçiyo bide bize antibiyotik damla verdi iki günde geçti.

ayy bide kayınvalidem sütle sil geçer diyo:mymeka:bende inanmamıştım zaten onun için yapmadım
doğduğundan beri var yavrumda

o zaman ecük kaynana lafı dinleeeeeeeeeeeee :mymeka:
onu dinlemek zoruna gidise beni dinleee delikafadulden
meme değince evet çapak yapıyo ama sutunu sağıp ellinle silersen hemenn geçirio gıı 1 gundeeeeeeeeeee yerimseniben

cerenimoooo
slingin kullanma klavuzu yolladımdı gördünmü hacı

adamım gördumde ben beceremem nan
bebe heç rahat görunmiy onda içime sinmedi en iisi bildiğin kanguru iki ayı doldursun onu kullanmaya başlicummm bak wannam kullanimiş bile bende popişten destek verurun olar biter kaydirigubbakcemile5

kızlar benim bebe gece 3 ten beri uyumuyo sizce anormal bi durummu
bugün doktora gitcektik ama şaftım kaydığı için yarın gitcem gitsemmiki ne etsem
gözleride kıpkırmızı ama uyumuyo

canim benim hepimiz zor durumdayiz ama sana cok dua ediyorum ben. aslinda burdaki herkese ediyorum ama sana ozel olarak ediyorum canim. Allah yar ve yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…