memede uyuyo cekınce wıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
heryer dandını yaaaa
ya kıslar ensarın gözleri aşırı derecede çapaklanıyor gözyaşı kanalları açılmamıştır diye düşündük ama iyice arttı bakalım yarın dr.ne diyecek
sizlerde de oldu mu hiç
fato gııı bugün 56 günlük olduuu opuyorumnanaktan aramışın nann duymadım heee vkit yokki arayam ba ımm kusura bakmaa eymiii opuyorumnanaktan
boncuk cnm bi başka dr.a da göstersenmi acaabaa ??
bacım hevesini kırmak istmem ama sanırım geçici bir heves zira ona şu an işlginç geldi o salıncak bi kaç güne kalmaz sıkılır
yani busede öle olmuştu bağa herşeyin yenisi bi kaç gün güzel gididi sonra eski huylarını çıkaridi işte inşallah seninki öle olmaz
bilmem ki öylemi yapsam acaba kafamı daha çok karıştırırlar diye korkuyorum ama böylede bebeğime hiç bişey yapamıyorum.çok üzülüyorum.
canım özgeninde çapak sorunu olduydu
sütünü sağ gözlerine göz altlarına minik minik piyano çalar gibi masaj yap gözlerini sil sütünle geçiooo o masajla tıkanıklık varsa o bile halloluyoo kaydirigubbakcemile5
bi kaçç gün müüüüüüü akannehirakannehirakannehir
:gitme::gitme::gitme:
ayy bide kayınvalidem sütle sil geçer diyo:mymeka:bende inanmamıştım zaten onun için yapmadım
doğduğundan beri var yavrumda
cerenimoooo
slingin kullanma klavuzu yolladımdı gördünmü hacı
kızlar benim bebe gece 3 ten beri uyumuyo sizce anormal bi durummu
bugün doktora gitcektik ama şaftım kaydığı için yarın gitcem gitsemmiki ne etsem
gözleride kıpkırmızı ama uyumuyo
bana doktorum 15 aylıkken berk hamile kalabilirsin dedi doğdugunda berk tam 2 yasında olmus olacak yani 2011 kasım annesi olmayı hedefliyorum yane:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?