anam burda ya bebeğin emziğine taktı gııı
verip durma ben sevmiyom diip durii alla allaa
emzik bi ganimet annamii yaalmaz:
kız netcen 36 taneyi yasakkelime
anam bana kaç sene önce doğum günümde bi arkadaş almıştı fatoş emzik bende saklamıştım ama geçenlerde çöpe attıydım kafamçokkarıştı atmasamıydım nan baksana karaborsaya düşmüş makul bi fiyata satardım sana :jeyyar:
bende arıyom hacıı akannehirakannehir valla 36lıyı alabülürün herann :1ninca::1ninca:
bu arada resimdeki karının kalçalar aynı benim kalçalar heeee :roflol:
nan ilk açılışı benmi yaptım abowwwwww :kedi:
selam 2009 kasımın gazman anaları nasılsınız
benim bu gece feleğim şaştı sabaha karşı 5,5 ta uyudu yaaa doğduğundan beri en ağır geceydi benim için
daha beterini düşünemiyom
ayy kızlar bakın ne aldım
Google Images
ayy allama şukur sabahtan beri onda yatıyo
inşallah geçici bi heves deeldirrrrr :Saruboceq:
yazık bize yaaa tabi bebişkolarımıza daa :teselli:
ulan sen varya seeeenn bide burda bize acitasyon yapiyy yok deprasyondayım uyuyamim falannn de gett herşeye vakit bulmuşun maşallahhhhh :roflol::roflol::roflol:
abuu bebesi uslu bişi olsa varyaaa bu başımıza ikinci itek olucuk haaaa delikafadulden
slmm a.s.
benim oğlan öğlen 1 de bi uyandı gece 11 de uyudu.sonra 3 te uyandı 9da uyudu 11 de kalktık şimdidee mıngırr mıngırrrrr susmuyoooo -tatlicadiarzu-
kızlar hepinize merhaba
benmki de yaaa gee 1 gibi anca uyudu
3de kalktı uyudu 6da kalktı bi daa da tee 11de uyudu 12de uyandı hala uyanıık kafamçokkarıştı
memede uyuyo cekınce wıyaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
heryer dandını yaaaa
hoşgeldin herkes sepe sersem yavvben geldım
anaaaa sabahtan berı uymuyo
sende hoşgeldinben de geldiimmm
benimki de 6dan beri uyumuyiiii
11 de uyudu gene uyandı şimdii
off ya komşu gelip gidiyo çocuklarıynan benim kızın tüm düzeni alt üst oliii mafoldumben
slmm a.s.
benim oğlan öğlen 1 de bi uyandı gece 11 de uyudu.sonra 3 te uyandı 9da uyudu 11 de kalktık şimdidee mıngırr mıngırrrrr susmuyoooo -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?