alma sakın nan mannakk senin herif gider başka bişi bulur neme lazım zehirlemeyin çocuu soonaa :)günaydın bu iyi geceler çayı nedir kı
sanada günaydın bende her duyduğumu alıyom neyin nesi bende alayım
dilmuhcum gece zaten uyuyo benimki ama bu gece daha rahat uyudu sankimm bu gün gündüz de deniim de bakalım ama bizde kolik yok kolik te biliosun hiçbişi çare olmuyo cnm
alma sakın nan mannakk senin herif gider başka bişi bulur neme lazım zehirlemeyin çocuu soonaa :)
tatlım sen bence kız da ki enfeksiyon geçinceye dek bişi kullanma soona bakarıss taammıı bu çay bebelerin ykusuna yardımcı bi çay papatya ıhlamur anason falan var içinde gaalba dün gece 25 ml içti uyudu normalde çok zor dalıyodu daa çabuk daldı sankim hade hayırlısı bakiim
günaydın kızlar şu gaz ne meret biş yavrum akşam kıvarandı tüm günde uyumadı ama gece 4.5 saat deliksiz uyudu bana gene uyku yok tedirginlikten öyle acı çekiomuş gibi ağlıyoduki kuzum içimiz gitti ne zaman bitecekkk buuu
bide dudağımda uçuk çıkmış öpemiyom oğluşu özledim yaaaaa
ben çıkarmıştım eldivenini
sonra yüzünü tırmaldı gene taktım
tırnakları uzamış ama korkuyom kesemiyom çok minik yaaa
gunaydinlar a.s.
gece uykusuna gecis tam bir kabus ya.:1shok: dun butun gun dogru durust uyumamasina ragmen aksam uyutmak icin saatlerce ugrastim.akannehir en sonunda yataga uzanip memeyi verdim agzina ben ondan once sizmisim. esim gelip uyandirdi.mafoldumben
ya ben hep ayakta emziriyom uyurum belki diyegunaydinlar a.s.
gece uykusuna gecis tam bir kabus ya.:1shok: dun butun gun dogru durust uyumamasina ragmen aksam uyutmak icin saatlerce ugrastim.akannehir en sonunda yataga uzanip memeyi verdim agzina ben ondan once sizmisim. esim gelip uyandirdi.mafoldumben
günaydınnn tabi uyuyan varsa kafamçokkarıştı
ya ben kafayı sıyırcam sanırım doktora gitmem gerekio bebekim pazar gününden beri kaka yapmadı :sinifsinif: ve de gündüzleri deli gibi emmek is-te-mi-yoooo mafoldumben ya nie böle yapıo bu kız annamadım altını değiştiriorum kıyafetlerine bakıyom rahat görunuyo burnuna fıs fıs sıkıyorum tıkanıklığı açılsın deye napıyosam yok yok yok ağzı aranıp duruyo memeyi verince çıldırıyo ya 2 fırt boğula boğula zornan çekio bırakıyo niye ya mafoldumben
aman sakin opeyim deme. hayati boyunca ceker cocuk.
ben gecen kestim. ilk kesilen tirnaklar cuzdana konursa bereket olur derler. oglusunki bende hala duruyo. kizinkinide esimle paylastik. coookkk zengin olcez.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?