kizlar, cagla sikel podyumlara donmus.kafamçokkarıştı
bende allha şükür çatlak hiç olmadı karnımda çok şaşırdım kaliteli bi krem kullanıyodum pitolastil jel diye sanırım ondan çünkü ablamdada hiç çatlak olmamıştı yalniz sadece popomda biraz kızarıklıklar var yine krem sürücem doğuma 10 gün var diye yeni bitane almıştım kaldı bari ziyan olmasın:jeyyar:
ya showda herşey dahil varya özlem yıldız ne kadar çirkin olmuş kaşlar kapkalın bide dudağı silikonlattırmış iğrenç olmuş
cokda zayif di mi? cok kotu gorunuyor.:1shok:
:roflol::roflol: wannaa gıııı zayıf ya ondan çirkin duruydurrrr
bak bizeee fıstık gibiyük dee mi delikafadulden
cokda zayif di mi? cok kotu gorunuyor.:1shok:
bu fön makinesini aralıksız ne kaa çalıştırırsak yanar gı
korkuyom arada bi kapatıyom 5 dk soğusun deyu ama derin uykudan çığlıkla uyanıyo hasbinallahhhh
zeytinyağı ver cnm 1 çay kaşığı bende işe yaradıgünaydınnn tabi uyuyan varsa kafamçokkarıştı
ya ben kafayı sıyırcam sanırım doktora gitmem gerekio bebekim pazar gününden beri kaka yapmadı :sinifsinif: ve de gündüzleri deli gibi emmek is-te-mi-yoooo mafoldumben ya nie böle yapıo bu kız annamadım altını değiştiriorum kıyafetlerine bakıyom rahat görunuyo burnuna fıs fıs sıkıyorum tıkanıklığı açılsın deye napıyosam yok yok yok ağzı aranıp duruyo memeyi verince çıldırıyo ya 2 fırt boğula boğula zornan çekio bırakıyo niye ya mafoldumben
maşallahh egemeselaamm kasım nöbetçilerii kaydirigubbakcemile3
maşallaaaaaahhhhhhhhhhhhdün gece deliksiz uyuduk bizz yaaaaa 4 saatt
sabahta uyudu bi posta yemeklerimi yaptımm :dance: ayy inşallah böle devam eder yaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq:
öle düşünme banyo yapıp daa rahat uyucak benim olum annesi bak görürsün iyi düşün ii olsunnn edoş benim egzersizler nooldu gııama birazdan banyo yaptırcam ve eminiimm bütün günn cambiş gibi aççak gözleriii gecenin acısını çıkarcakk akannehirakannehir
nası yanii ben şincik işe bile gidemem heç bişi olmuyyymafoldumbenkizlar, cagla sikel podyumlara donmus.kafamçokkarıştı
ebis nerde ya? gece cayinin ise yarayip yaramadigini rapor etsin, bende alicam. bu arada rezenede alim bari. ben oglusu rezeneyle buyuttum resmen. su yerine rezene verirdim.
bu fön makinesini aralıksız ne kaa çalıştırırsak yanar gı
korkuyom arada bi kapatıyom 5 dk soğusun deyu ama derin uykudan çığlıkla uyanıyo hasbinallahhhh
canım ellerini bağlıyomusun kundak gibi sar battaniyesine
cdye kayit etseniz o sesi, en azindan cd takarsin kiz. yazik makineye.
sarınca hiç uyumuyo benimki daha da beter hırçın oluyo kafamçokkarıştı
wannamm benimki gece zaten uyuyo ama daha rahat uyudu sankii öğleden soraki uykusundan önce vercem bakalım annarız öğlden sona çok zor uyuyo çünkü ama bence faidelii işe yarii kızlarr 4-5 gündür günde 3 bardak rezene 1 çay bardağı anason çayı içiom bi de toz kimyonu demleipp içiom ıkınmalarımız bitti çok şükürr bilginize ha bide dün komşum söledi uyuturken 2 kaşının ortasını hafice ovunca daha çabuk uyuyomuş denedim oldu sankiii gıııı bilmiim gari deneyek baalımmebis nerde ya? gece cayinin ise yarayip yaramadigini rapor etsin, bende alicam. bu arada rezenede alim bari. ben oglusu rezeneyle buyuttum resmen. su yerine rezene verirdim.
ay wanna ya sen kanguruyu nası kullanıyon ben beceremedim gaba dun akşam çocuğun haşatını çıkarıyodum az daaa kaydirigubbakcemile3
zaten hiç hazetmedi koyarken hırpalandı ondan mı ki
valla donmus, dun roportaj yapiyodu. nasil donuyorlar bu kadar cabuk bilemiyorum. emziriyormusda hala, memeleri acimiyormu yada deforme olmuyomu bu kadinlarda be?nası yanii ben şincik işe bile gidemem heç bişi olmuyyymafoldumben
granül olan milupanın rezenesini mi kullanıyodun sen
ben aldım bi işe yaramıyo die söleniyodum da e yuh ben bi kaç çay kaşığı verip bırakıyodum ya gı millet 100 ml içilcek diyo akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?