edoş maşallah kız ayy darısı başımıza
günaydınnn tabi uyuyan varsa kafamçokkarıştı
ya ben kafayı sıyırcam sanırım doktora gitmem gerekio bebekim pazar gününden beri kaka yapmadı :sinifsinif: ve de gündüzleri deli gibi emmek is-te-mi-yoooo mafoldumben ya nie böle yapıo bu kız annamadım altını değiştiriorum kıyafetlerine bakıyom rahat görunuyo burnuna fıs fıs sıkıyorum tıkanıklığı açılsın deye napıyosam yok yok yok ağzı aranıp duruyo memeyi verince çıldırıyo ya 2 fırt boğula boğula zornan çekio bırakıyo niye ya mafoldumben
ama birazdan banyo yaptırcam ve eminiimm bütün günn cambiş gibi aççak gözleriii gecenin acısını çıkarcakk akannehirakannehir
günaydın kızlar
bu gece uyuduk biraz çok şükür
tabi dün çok yorgun düşmüştük
günaydınnn tabi uyuyan varsa kafamçokkarıştı
ya ben kafayı sıyırcam sanırım doktora gitmem gerekio bebekim pazar gününden beri kaka yapmadı :sinifsinif: ve de gündüzleri deli gibi emmek is-te-mi-yoooo mafoldumben ya nie böle yapıo bu kız annamadım altını değiştiriorum kıyafetlerine bakıyom rahat görunuyo burnuna fıs fıs sıkıyorum tıkanıklığı açılsın deye napıyosam yok yok yok ağzı aranıp duruyo memeyi verince çıldırıyo ya 2 fırt boğula boğula zornan çekio bırakıyo niye ya mafoldumben
canım aynı şeyleri yaşamışız dün gece. bende onca uğraştan sonra uyumayınca yanıma yatırıp emzirdim, sızmışım resmen. eşim kaldırıp koydu kızı beşiğine.dün gece ıkınmaktan canı çıktı yavrumun gece 3 te bitti mesaimiz.
ya ben hep ayakta emziriyom uyurum belki diye
ama artk ayaktada uyuyom:)
selaamm kasım nöbetçilerii kaydirigubbakcemile3
maşallaaaaaahhhhhhhhhhhhdün gece deliksiz uyuduk bizz yaaaaa 4 saatt
sabahta uyudu bi posta yemeklerimi yaptımm :dance: ayy inşallah böle devam eder yaaaaaaaaaaaaaa :Saruboceq:
canım duştan sonra ellerini pazen battaniyesiylesar hani kundak yapar gibi ellerini sarın bebeklerin mışıl mışıl uyuyorlar ben 3 gecedir çok rahatım çok şükür ilk günler kundak yapıyoduk annemle çocuk uyuyodu annemde kalıyodum kendi evime gelince kundak yapmadım kıyamadım ellerini sarılı falan rahat etsin dedim ama ne o rahat etti ne ben ettim bebek elleri açık olunca yüzüne getiriyo kımıldayınca bu sefer kaşınıyo bilmem ne uyanıyo ağlıyo ama elleri sarılı olunca bi kımıldıyo ellerini kımıldatamayınca hemen duruyo bu sefer uyanması imkansız oluyo bi deneyin bayanlar faydasını görüceksiniz
kesinlikle katiliyorum. ellerini baglayinca kimildayamiyorlar. ama benim kiz hic sevmiyo ellerinin baglanmasini, bende o haline aciyorum ama geceleri zorda olsa baglayip uyutuyorum.
valla canım acımıycaz onların iyilikleri için yoksa huzursuz oluyolarbenneyaptımki
günaydın kızlar bende dün gece nöbetteydim ne yaptısam uyutmadı minik kızım ama sıkıntısı olduğundan değil benimle oynayın istedi bir babası bir ben oynadık durduk ama nafile dönencesini acıyoruz onu seyrediyo hopluyo zıplıyo o dönerken sesler cıkartıyo ama müzik durunca tekrar basıyo çığlığı babası konuşsun istiyo onla ay uykulu uykulu konuşa konuşa bir hal olduk gözlerimiz kapalı ona diyoruz ki kızım bak sabah işe gideceğiz birazcık uyuyalım hep bırlıkte ama yok olurmu uyumayacam diye ınat ediyo saat 3 e geliyodu annem sesini duymuş kalktı geldi neden beni uyandırmadınız kızım ben uyuturdum onu diye bir saatte annem oyaladı ben o arada sızmışım gözümü bir açtım beşik halen boş kalktım annemın yanına gıttım oynuyolar ya baktım olacak gibi değil rezene yaptım zaten kendıde yoruldu heralde uyudu sonunda tabi sabah az kalsın işe geç kalıyoduk gene kızım uyandırdı tabi bizi
ay bu kız gece ile gündüzü ayırd edemiyo sanırım uyuyacağı zaman oyun oynayacağı zaman uyku istiyo
ahanda kalktım koydum çay ayyyyyy ben hasta oluyom yaaaaaaaaaa
bide dudağımda uçuk çıkmış öpemiyom oğluşu özledim yaaaaa
slm kızlar nasılsınız ?
bende iyiyim ama sabaha karşı berra genzine bir şeymi kaçtı anlamadım birden çıglıgı bastı o sesin ondan çıktıgına inanamadım öyle kuvvetle bagırıyordu ki.kaldırdık hemen.. öksürdü biraz sonra hapşırınca bir kaç kez rahatladı bende tam rüya görüyordum ki rüyamda berrayı görüyordum o an çıglıgıda duyunca nasıl kalktıysam başıma agrı girdi biranda korkutum valla ..şimdide zilli emdi uyuyor...
korktum vallahii..saçımı boyatmaya ve kestirmeye gidiyorum degişiklige ihtiyacım var sanırım..süslenip püslenip gelcem öptm hepinizi...özledim bu arada sizleri yawww..bu arada işitme testi sonucumuzda çok şükür iyi çıktı..kuzum bu arada 4 400 gram oldu.neyse ben kaçtım..
ya bu arada kızlar ben birşey keşfettim son bir haftadır inanılmaz derecede fıstık yiyorum bildiğimiz antep fıstığı ve farkettimki sütüm çoğalmaya başladı ben bile şaşırdım sizde deneyin ben işerinde can sıkıntısından ağzım boş kalmasın diye sürekli yiyorum birde cok seviyorum ama bir baktımki sütüm artmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?