2009 Kasm Anneleri

kıslar ya akıntınız devam ediymi
41.günümdeyim damla damla geliyo
4 gün öncede ceviz büyüklüğünde et parçası gibi kan pıhtısı geldide korktummafoldumben
inşallah temizleniyordur da bi sıkıntıyla karşılaşmayak

slm cerinimŞeniz

ayy benim de iştahım açılmadı çok şükür .. hiç yemek yemesem aklıma gelmiyo ama tatlı şeyler 7/24 aklımda kötükedihüso allah sonumu hayır atsin :1ninca:

kızım biz senle 7/24 datlu yediğimiz için yemek gelmio aklımızaaa laelaelaelaelae
geçen markete gittim bi çikolata alim çıkım dedim kasaya gidene kaa şuurumu kaybetmişim tam 35 tl lik abur cubur almışım :kedi: hepsi çikolata kek bisküvi falan haaaaaa -tatlicadiarzu- işin güzel tarafı sadece 2 tane kek kaldı koca poşettenn :bbo:

türkiyede hava -10 dereceye düstümü ki hic tipi tipi kar yagiyo disarda kiyamiyorum bende yikamicam bugün valla bananeyasakkelime

benimde 3 kilo fazlalığım var ama
göbüş ve basen inmiy sanırım
kotlarımı giyemiyom bende
6 ay sonra egzersiz yaparız herhalde

bende de 3 kilo kaldi gitmek bilmiyakannehir
kotlarim oluyo ama bana sezeryanla dogum yapanlar daha gec eski formuna kavusuyo diyoalr

ayy benim de iştahım açılmadı çok şükür .. hiç yemek yemesem aklıma gelmiyo ama tatlı şeyler 7/24 aklımda kötükedihüso allah sonumu hayır atsin :1ninca:

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
sil kalindan o tatlilari onlar tatli degil kaka kaka

buyrunnnnnnnnn

cevsenle bukadar nazarra geldiyse ipek takmasan catlardi demekki yavrum pis gözlülerin gözü ciksin:tomato:
bu arada meyvesuyu gaz yapiyy bana yasakladi ebe kari haberiniz ola
cok caniniz cekiyse komposto tarzi seyler yapinyada emziren annelr icin özel meyve sulari var onlardan icin ben öyle yapiyom

datlum şimdi telaşlanmak için erken tabi ama biraz daha devam ederse sakın ihmal etme benim eltimde öyle olmuştu bu hala lohusalık sanidi meğerse rahim duvarı kalınlaşmış o yuzden almış uzun bi sure ilaç tedavisi gördü öle geçti
dediğim gibi telaşlanmak için erken ama devam ederse aklında olsun taa mı kuşummm zemuszemus

benim ediyo sari sari akinti gelio bazende kahverengi sinir gelio yavas yavas ne zaman bitcek
bide simcik bzim bugün kirk cikiyo ya lohusalik bitiyo mu böyle olunca yani abdest alip namaz kilabilirmiyim ben artik???
doktor ilk 40 gün iliski yok sonra serbets dediydi acep denesek mi:kedi:
ay düsündügüm seye bak sanki nisa izin vericek te:roflol:

hiç bırakmadım pedibörü ben
yoksam odamı gaz yapıy gııı
tek süt kaynağım o benim
ayvada reçel olarak oldu bitti işte

yok kız ne gazı süt kaynağı oooo kaydirigubbakcemile2
laaaan uniiiiii pötibörrrr yeee nannn sora ayva reçeli ve kuru dut varya ondan komposto yap onu iççç bacımmmmmmmm bak artacak sütün allan izniylennn kaynana rağmen hemideeee

tatlım lohusalıkta üst sınır 40 gün eğer 40. günde kanama bitmediyse doğum yaptığın saat itibariyle gusul alıyosun ve namazından mesulsun ancak her vakit abdest alman gerekiyo ablam din kültürü öğretmeni özelliklen ona sordumdu ayrıntılı o da ilmihalden bilgi verdi bende size diyem didim kaydirigubbakcemile5

ayy cvp yazamadım kızlar çıkmak zorunda kaldım

dilmuh zeren nabersiniz gıı bebeler uyii mi?
iyi canım senden.
bebem uyuyo şimdi ama ıkınıyo yaaaa
diloş ne haber kı ay kızlar benim şu dikişlerde sorun mu var ne anlamadımhale yani birde bizim dok kalça usg istemedi anlamadım gitti

iyi canım senden
kız sen çektim mutlaka kalça usg önemli çünkü

anacim öyle bir kar yagiyo ki 50 metre öteyi göremiyosun tipi tipi yagiyo resmen
ben gidemde bi abdest alem bakem neymis su kirkin hikmeti anlayam
hadi görüsürüz

bende dün yaptım ayva armut karışık komposto
acaip faydası oluo sabah kahvaltıdada kaymak yiyorum sütüm yağlansın die

ay benimkide gece tırmaladı gözünün yan tarafını içim gitti yaaaa
banada dün geldi misafir hayırlarına benimde ev temizlendi gııı iyi oldu yani
siz dogum sonrasi kontrolüne gittniz mi ben ayin 11 inde gitcem tam 8 haftayi bitirince

ben gittim bacım

zincoyu günde 3 kere 5er damla verebilirmişiz ama ben gece çok zırlarsa 5 damla veriyom hergün değil yani
ben düzenli olarak veriim baree günde 3 kes kocişi yolladım çörek otu yağı alıp gelcekkk
selam göbekli zombilerrrrr kaydirigubbakcemile3
slm nann naber
kız ne alaka petibör le süt arasında ne gibi bi ilişki var ki ? petibör bi kere hazır gıda koruyucu maddeler ve bilhassa trfans yağ var içinde nasıl faydası olabilirki annamadımm..... benim arfkidişim emzirirken annesi vefat etti üzüntüden sütü çekildi kızın heçç gelmidi süt her sabah 1 fincan sıcak suya çörek otu yağı damlattı içti 1 hafta sora falan geri geldi sütü habarınız olsunnn.. valla ben her gün ayva elma dan komposto yapiom i.ine 1 adetg çubuk tarçın bazen zencefil de atıyom hneç şeker komuyomm gün boyu içiom onu ayrıca en az 2 lt su içiom 1-2 bardcak rezene 1 çay bardaa anson çayı 1 fincan da kimyon suyu anason rezene ve kimyonu gaz için içiom emmee çok şükür yetii sütüm aallah sütümüzü arttırsın bebişlerimizi gazdan kurtarsın inşallahh ayrıca bizi de şu kilolardcan kurtarsın inşallahh

ene dimek meyva sularıda gaz yapıyyy ona da elifim senmi ambargo koydun
şu ebe karuyu burayada yolla gızzz pek sevdim ben alıman ebesinikaydirigubbakcemile3
yıka bacım yıka
40 kaşık say önce kim yıkanmalı bilmiy nisamıza abdest aldır
bizim lağusalık bitmiş oluyor kanama gelsede
ben her duşda abdest alıyom artık napımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…