ayy benim de iştahım açılmadı çok şükür .. hiç yemek yemesem aklıma gelmiyo ama tatlı şeyler 7/24 aklımda kötükedihüso allah sonumu hayır atsin :1ninca:
elifim ben odasında yıkıyom kızımı birde ısıtıcı yakıp iyice ısıtıyom
valla sıcacık oluyo sizde de ısıtıcı vardı alt değiştirme yerinde orda yıka olmadı omazmıı
kartanem sümük çıkması üşüttüğü anlamına gelmez
burun tıkanıklığı her bebek de olur
oda da nemlendirici de yoksa tabi
hırıltı olur bazen anlarsın
banyo yapıncada temizleniyo ve daha iyi akıyo
önerirler zarten burun tık. olan kişilere banyo
benimde 3 kilo fazlalığım var ama
göbüş ve basen inmiy sanırım
kotlarımı giyemiyom bende
6 ay sonra egzersiz yaparız herhalde
ayy benim de iştahım açılmadı çok şükür .. hiç yemek yemesem aklıma gelmiyo ama tatlı şeyler 7/24 aklımda kötükedihüso allah sonumu hayır atsin :1ninca:
elifim valla kocişinin ellerine sağlık
güsel düşünmüş herşeyi süper süper
:hooray::hooray::hooray::hooray:
bunlar bizden kocişinee cnm
gevşen ve nazarlık hep görünür yerdeydi cnm
annemde sağolsun gelip gidip okuyodu
ama anlayacağın dün bir felaketti daha beterini düşünemiyom
kolum resmen koptu memişleride susturucu niyetine kullanınca onlarda yumuş yumuş oldumafoldumben
kıslar ya akıntınız devam ediymi
41.günümdeyim damla damla geliyo
4 gün öncede ceviz büyüklüğünde et parçası gibi kan pıhtısı geldide korktummafoldumben
inşallah temizleniyordur da bi sıkıntıyla karşılaşmayak
slm cerinimŞeniz
kıslar ya akıntınız devam ediymi
41.günümdeyim damla damla geliyo
4 gün öncede ceviz büyüklüğünde et parçası gibi kan pıhtısı geldide korktummafoldumben
inşallah temizleniyordur da bi sıkıntıyla karşılaşmayak
hiç bırakmadım pedibörü ben
yoksam odamı gaz yapıy gııı
tek süt kaynağım o benim
ayvada reçel olarak oldu bitti işte
benim ediyo sari sari akinti gelio bazende kahverengi sinir gelio yavas yavas ne zaman bitcek
bide simcik bzim bugün kirk cikiyo ya lohusalik bitiyo mu böyle olunca yani abdest alip namaz kilabilirmiyim ben artik???
doktor ilk 40 gün iliski yok sonra serbets dediydi acep denesek mi:kedi:
ay düsündügüm seye bak sanki nisa izin vericek te:roflol:
iyi canım senden.dilmuh zeren nabersiniz gıı bebeler uyii mi?
diloş ne haber kı ay kızlar benim şu dikişlerde sorun mu var ne anlamadımhale yani birde bizim dok kalça usg istemedi anlamadım gitti
yok kız ne gazı süt kaynağı oooo kaydirigubbakcemile2
laaaan uniiiiii pötibörrrr yeee nannn sora ayva reçeli ve kuru dut varya ondan komposto yap onu iççç bacımmmmmmmm bak artacak sütün allan izniylennn kaynana rağmen hemideeee
siz dogum sonrasi kontrolüne gittniz mi ben ayin 11 inde gitcem tam 8 haftayi bitirince
siz dogum sonrasi kontrolüne gittniz mi ben ayin 11 inde gitcem tam 8 haftayi bitirince
ay benimkide gece tırmaladı gözünün yan tarafını içim gitti yaaaakızımın dün elleri açık kaldıydı uyusun diye banyodan sonra takamadıydım:kedi:
yüzü çizilmiş yavrumunmafoldumben
şimdide tırnaklarını kesiyom ama çok zor ya tırnakj kesme işi
milim oynamaması lazım
banada dün geldi misafir hayırlarına benimde ev temizlendi gııı iyi oldu yaniayy bursadan eşimin amca oğlu falan gelmiş kaynanaya bana da gelceklerdi abbuuuu evi poh göturi valla nası temizledim bilemedim neyseki yetişti geldiler bi kahve içip gittiler hayrına da ev temizlenmiş oldi kaydirigubbakcemile5
ben düzenli olarak veriim baree günde 3 kes kocişi yolladım çörek otu yağı alıp gelcekkkzincoyu günde 3 kere 5er damla verebilirmişiz ama ben gece çok zırlarsa 5 damla veriyom hergün değil yani
slm nann naberselam göbekli zombilerrrrr kaydirigubbakcemile3
kız ne alaka petibör le süt arasında ne gibi bi ilişki var ki ? petibör bi kere hazır gıda koruyucu maddeler ve bilhassa trfans yağ var içinde nasıl faydası olabilirki annamadımm..... benim arfkidişim emzirirken annesi vefat etti üzüntüden sütü çekildi kızın heçç gelmidi süt her sabah 1 fincan sıcak suya çörek otu yağı damlattı içti 1 hafta sora falan geri geldi sütü habarınız olsunnn.. valla ben her gün ayva elma dan komposto yapiom i.ine 1 adetg çubuk tarçın bazen zencefil de atıyom hneç şeker komuyomm gün boyu içiom onu ayrıca en az 2 lt su içiom 1-2 bardcak rezene 1 çay bardaa anson çayı 1 fincan da kimyon suyu anason rezene ve kimyonu gaz için içiom emmee çok şükür yetii sütüm aallah sütümüzü arttırsın bebişlerimizi gazdan kurtarsın inşallahh ayrıca bizi de şu kilolardcan kurtarsın inşallahhyok kız ne gazı süt kaynağı oooo kaydirigubbakcemile2
laaaan uniiiiii pötibörrrr yeee nannn sora ayva reçeli ve kuru dut varya ondan komposto yap onu iççç bacımmmmmmmm bak artacak sütün allan izniylennn kaynana rağmen hemideeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?