2009 Kasm Anneleri

ben veriyom ama pek sevmiyo tadını
gece ne kadar veriyon ki
normalde 150 ml gün boyu ara ara verin diyolarda
bizde öle yapıyoz ama tam veremiyoz olmaadı laktoz içeren bir rezene alacam belkim alır

kızımın dün elleri açık kaldıydı uyusun diye banyodan sonra takamadıydım:kedi:
yüzü çizilmiş yavrumunmafoldumben
şimdide tırnaklarını kesiyom ama çok zor ya tırnakj kesme işi
milim oynamaması lazım

öf ya şu kızı salsam uyuyor bırakınca ıh mıh ediyor gecede aynı ne edyim ya bna vereceğiniz cvp tahmin ediyom kelin ilaçı olsa başına sürer

selam baculaarr nasilsiniz
bizim bugün kirkimiz cikti ama kizimi yikayamiyorum malesef cünkü hava -10 derece tipi tipi kar yagiyyy..
evin icinde kaloriferler yaniyo sözde ama evin icide 20 dereceden fazla isinmiyo kiyip yikayamiyorum cimcimemi

zeytincim ben 100 ml hazırladım zaten toktu 20sini içti valla iyi içti ama benimki zaten humananın laktozlu sevdi galibaa

elifcimm elektrikli soba falan kullanıyomusun yıkarken bizim evin içi sıcak ama bi de soba aldık yıkıcamız zaman onu da yakıyoz
gene de burnundan koca koa sümükler çıktı geçen hapşırınca üşüttümü bilmiyom vallaa

selam kızlar napıyosunuz ??
ben resmen zombiye döndüm yaa...! ne kadar tipsizleşmişim... bi daha eski halime dönebilcem mi acaba?? hiç bi kıyafetim olmuyo... canım sürekli abur cubur istiyo...offff...... lohusalık da bitti artık lohusa depresyonunun arkasına da sığınamıcam :) şu kilolar gitse belki moralim düzelirdi ama onların da gideceği yok ( puuuffffffff........

benimki de amerikaya gitti güya ordan yetişiyo...dün msn e gelmiş... bana hal hatır sormadan ardı ardına sıralıyo: asya napıyo, emiyo mu, sütün var mı, kabız mı vs vs !!!!

millet emzik vermeyin der bu da tutturdu emzik verin diye...bi de emziğin faydalarını sayıyo !! allahım şaka gibi yaa... oğlunu da inandırdı garibim dr.a soruyo emzik versek nasıl olur faydası var mı diye... dr da şaşırdı ... allah bana bu kadını çekmek için sabır kuvvet versin yaa..

bide emmezse görürsünüz o daha zor ya keşke bu da memeden ayrılmak istemese yara olup kopana kaa ağzında tutmaya razıyım yaaa :çok üzgünüm:

ya bilmiom kartanem ya bide bu emerken maraz çıkartıyo ya bende napıcamı şaşırdım mafoldumben
ya kızlar dua edin valla artık emzirme seanslarım sinir harbine dönüyo :çok üzgünüm:

cerinim bizde aynı durumdaydık ... ilk 2 hafta resmen öldüm öldüm dirildim...memeyle resmen savaş ediyodu...ağzına sokmak mümkün diil başını ordan oraya atıyodu ter içinde kalıp üstümde ne varsa çıkarıp fırlatıyodum...sonra da sabaha kadar ağlıyodu...biz de gaz sanıyoduk halbuki o zaman gaz falan olmazmış :) bi de dr.a gittik ki hastaneden çıkarkenki kilosunun 100 g altına düşmüş ! orda resmen yer ayağımın altından kaydı bayılıcam sandım bi de kaynanam da vardı o gün yanımızda !! dr bebek çok zayıflamış mama takviyesi yapalım demek açlıktan ağlıyomuş dedi bu tutturdu mama verdirmem çene kasları gelişicek emmeyi öğrenicek diye ! dr.dan iyi biliyo ya !! dr. da ısrar etmedi... 3 gün daha aynı şeyi çektik !! (aklıma mıçayım ..! ) baktım olacak gibi değil başladım mamaya...önce kaşıkla vereyim dedim memyi hepten almazsa diye... ama başa çıkamadım kaşıkla... hem de kaşıkla verince çok gaz yapıyo diye okudum bi yerde...neyse biberonu verdiktan sonra söylenenin aksine emmeyi öğrendi...allaha bin şükür !!!
neyseki seninki kilo alıyo canım... benim yaşadığımı yaşamasın kimse (((

selocanım sen en azından kendi kilona döndün yaa ... ben kafayı yicem..zaten sütüm çok az... bi de rejim yapsam iice gidicek...gerçi adam gibi yemek yediğim de yok bu cadıyla uğraşmaktan ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum... bende çikolata göbeği var :)))))))

selam karılar benım oglan hıc ama hıc durmaz oldu 3 gundur neyı war anlamadım ya ahanda resmı bu

ayyy pek de afacan bişeymiş ...maşallahhhh :))

belki gece güzel uyur kııı
benimli gece uyumuycak bundan adım gibi eminim dün sabah 6 da uyudu düşüne biliyomusun akşam 10,30dan sabah 6 ya kadar uyumadı:1no2::1no2:

anammm allah yardımcın olsun krispim....

aynennnnnnnnn
pişik olmus bıde ya

canım bizde de poposunda kızarıklık olmuştu dr. bepanten kremle trosyd diye bi krem verdi ..ikisini karıştırıp sür dedi...2 kere sürdüm geçti.. şimdi her alt açışta bunları sürüyorum çok iyi geldi...
pişik kremleri pişik olduktan sonra bi işe yaramıyo ..olmadan sürmek gerekiyo ..olmasını önlüyo dedi...
ben sebamedin pişik kremini kullanıyodum kıvamı çok kalın... bacak aralarında falan kaldığı zaman kalıntıları çatlak yapıyo..ama bu kremlerde öle bişey yok tavsiye ederim...

canım aç diil di mi ??

elifcim Şeniz
izlettim cnm çok beğendiler
habire kime yaptırdın diyip durdular
değişik olmuş dediler
kırkımız çıktı çok şükür ama benim de canım çıktımafoldumben
ipek 15 saat uykusuz kaldı inanması bilem güç
hep ağladı durdu gazı tam gaz devam etti
yapsada ardı arkası kesilmedi yavrumun
gece annem bir daha kırkladı okududa öle uyudu yavrumuz
2 kere kırklandık anlayacağın

elifim ben odasında yıkıyom kızımı birde ısıtıcı yakıp iyice ısıtıyom
valla sıcacık oluyo sizde de ısıtıcı vardı alt değiştirme yerinde orda yıka olmadı omazmıı

kartanem sümük çıkması üşüttüğü anlamına gelmez
burun tıkanıklığı her bebek de olur
oda da nemlendirici de yoksa tabi
hırıltı olur bazen anlarsın
banyo yapıncada temizleniyo ve daha iyi akıyo
önerirler zarten burun tık. olan kişilere banyo

ay yavrum nazar değmiştir... kıyamammmm......

canim ev isinmiyo ki dogru dürüst elektrikli soba yok ama nisa nin ektra kaloriferi var altini degisirken kullaniyoruz poposu acikta üsümesin diye ama inan bu sogukta o bile yeterli degil anneme sordum sart degil bugün kirklamak dedi bende vazgectim kendim yikanicam cikicam..üsütmeye cok müsaitler bebeler dikkat etmek sart
millet beendi demekzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kocisimin ellerine saglikzemuszemus
oyyy kiyamam ipegime kiz görünen bi yerlerine cevsen falan assaydin yavrumun milletin nazarina geldi...

hepimiz tipsisiz naniknaniknaniknaniknaniknanik
uniim sen hamileykende tatliya cok düskündün tut bogazini canim hamileyken alinanlar verilioda emzirirken alinan kilolar verilemiyomus...
bu aburcubur isteginde bebek daha fazla emmeye baslayinca ortaya cikiyomus..ebe kari bana cok istahin gelicek dikkat et demisti bende daha öyle cok istah yok ama arada canim tatali cekmiyo degil

ayy benim de iştahım açılmadı çok şükür .. hiç yemek yemesem aklıma gelmiyo ama tatlı şeyler 7/24 aklımda kötükedihüso allah sonumu hayır atsin :1ninca:

elifim valla kocişinin ellerine sağlık
güsel düşünmüş herşeyi süper süper
:hooray::hooray::hooray::hooray:
bunlar bizden kocişinee cnm

gevşen ve nazarlık hep görünür yerdeydi cnm
annemde sağolsun gelip gidip okuyodu
ama anlayacağın dün bir felaketti daha beterini düşünemiyom
kolum resmen koptu memişleride susturucu niyetine kullanınca onlarda yumuş yumuş oldumafoldumben

bendede heç iştah yok tatlıda sevmimmm ben yimemm
gaz yapıcı gıdalarada eşim ambargo koydu
yiyecek bişey kalmadı artıkın
bende meyve suyu ve bisküviye talimm

ayy bursadan eşimin amca oğlu falan gelmiş kaynanaya bana da gelceklerdi abbuuuu evi poh göturi valla nası temizledim bilemedim neyseki yetişti geldiler bi kahve içip gittiler hayrına da ev temizlenmiş oldi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…