2009 Kasm Anneleri

gözün aydin canim sende kirklandin demek.. biz 39dakirladik nilayi bi gün eksik kirklaniyormus bizim orda.. buasida öyle soguk canim 21dereceyi gecmiyo evin ici.. kalin perdeleri hep cektim ben camdan soguk gelmesin diye ama banamisin demiyoo.. iyce sorustur eger gerekmiyosa yikama..

seninde gözün aydin canim.. su videoyu bizde görelim merak ettim faceye koymicanmi?

benim haala sari akintim var.. özür sayiliyomus galiba .

valla doktor 45. günde çağırdı ama ben biraz daha geç gidicem gitmişken rapor işimide halledeyim diye e kontrole gitmeyince 40 çıksada actiona niyetlenemiom fallaa :kedi:

bebelerden vakitmi kaldi kiz actiona.. aramizda bi dilmuh milli oldukaydirigubbakcemile3

ay kizlar gecmisi okuyam dedim alintilar yaptim kiz uyandi emiyoo simdi ama savas ediyoo sanki nesi var annamiyomki

aaaaaaaaa beceriksiz hatunlar sizi

ayyy çok gıcık oldum yaaa
ne biçim şehir burası
hergün göreve çağırıyolar kocişi ne bu yaaaaaaaa

cerin sen acı elma yağı kullanıyomudun haciii?memnun kaldın mı?

canım faydasını görüyom onu sürünce pırtlıyo allama şükür ama ben muskatta kullanıyom ondan da memnunum iyi kötü pırtlıyo ama gene de rahatlıyamıyo yavrum yaa amma gaz varmış gı bu kuştaaa abuuu akannehir

ya kizlar ben sadece anne sütü veriyom kizima.. ne su ne cay veriyom.. gerekiyomuki acep.. hani diyolarya 6ay sadece anne sütü verin diyee.. baska seyede ihtiyaci varmidirki?

ya kizlar ben sadece anne sütü veriyom kizima.. ne su ne cay veriyom.. gerekiyomuki acep.. hani diyolarya 6ay sadece anne sütü verin diyee.. baska seyede ihtiyaci varmidirki?
cnm ihtiyacı yok da mecbur gazı için veriyoz bazı bitki çaylarını keşke gaı olmasada vermesekkk

nann göreve çaarıyolar die kaçıyo olmasın seninkii (fitliomuş gibi oldu emme adam kısmı pek rahatına düşkün oluyy)

bilmiyom gııııııııı
seninkide ha ahanda karpuz kabuğu düşürdün aklıma:))))
gıı benimki pek evcimendir bıraksan çıkmaz hiç evden ama bilemiyom artık değiştiyse

nilayinda gazi cok oluyor ama ben vermiyorum.. bazen sicak su tulumu koyuyom karnina ve ayaginin altina rahatlatiyor.. uykuya daliyo hemen.. belki sizin bebeler üsüyor ondan uyumuyolar denedinizmi hic? bi kac gündür gündüzleride koyuyom ben iyi uyuyo masallah.. zaten anne kucaginda uyuyupta yataga konan bebekler genelde yatagi soguk oldugu icin geri uyanirlarmis.. yatagina koymadan yatagi isitin diyorlar.. yada kucaginda battaniyeye sar onla koy yataga..

bende vermiyom canım

iyi madem tek ben degilim o zaman.. kiz sen uyma ebise adam bu sogukta evini birakip baska isler pesindemi koscak.. hemide vanda.. evde güzel karisi ve bebegi dururken.. nasil özlüyordur o sizi akli sizdedir.. o istemezmi oglusunun her anini büyümesini görmeyi.. sabret canim.. elbet bunun mükafatini alicaksin eninde sonunda.. aklinada bisey getirme..

ebis nerelisin bacim sen?

bir bebegin uyumama nedenlerinden biride ya cok sıcak yada soguk ortammıs elleri ve ayaklarını kontrol etmek gerekiyormus soguksa uykuya dalamaz huzursuzlanırmıslar
nasılsın canım bu arada nilay bebiş nasıl masallah ne güzel sacları var :)

iyiyim canim nolsun nilosla ugrasiyorum iste.. ana kucagina koydum salliyom simdi.. saol canim o saclar herkesin ilgi odagi suan zaten.. biraz su havalar düzelsede kesmeyi düsünüyorum.. bütün vitaminler saca gidiyo sanki.. fazla kilo alamamis daha.. doktor normal diyo ama ben endiseliyim yinede.. annem diyo sac bebeklere agir gelirmis diyee.. kiyamiyom ama kesicez bakalim..

asyam napiyo oda büyüyo masallah.. yanaklarina bayildim.. sana benziyoo sanki dimi?

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ahh canım yaaa Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…