2009 Kasm Anneleri

hee biz de öle sayıyokk :) anam hangi köydensin disem bağışlarmısın?

babam cakir köyünden (eskiden milal) annem gözpinarköyünden (eskiden bugama) bizim evimiz erbaada ama ben dogma büyüme almanya oldugum icin cokta fazla bilmiyom zaten.. ama cok seviyom erbaayi.. cokta özledim yaaa.. bulduk izmirden kocayi 2007 yazindan beri gitmedim dahaa memleketime.. bu yil bebeyle nasil gidiceksem bakalim..

kızlar ben bebişime altta bi kat giydiriyom azmı sizce
ya bizim ev çok sıcak fazla giyince terliyo
mesela ben kısa kollu tişört giyom ter içinde kalıyom ne diyonuz ne etsem üşütürmi ki?

nan benim hemşom yokmu burda
erzincanlıyım bende
kocişle oğluşta orduuu
oğluşun doğum yerini ordu yazdırdık nan millet süper olu
van yazmadığına çok sevindim yaaaaaaaaa

ben veriyom kenyaa.. hemde hastanede ilk gece hediye ettiler emzigi.. ilk geceden verdim.. ben seviyom emzik emen cocugu.. hem cevrenizde hicmi yok emzik emmeyipte cene yapisi bozuk olan insan.. amaan Allaha emanet.. bi kisim insanlarda diyoya emzik emen cocuk anneyi emmez diye.. kizim gayet iyi ayirt ediyo valla.. ( masallah) onsuzda uyumuyo.. cok rahatim o konuda hem gecen doktora gitti kalca usgsi yaparken doktor kendi dedi emzigi varsa ver aglamasin diye.. güyaa sakliyodum bende kizar belki diye.. hem devamli memeyi emince kusmuyomu? her yerde memeyi acamam ki disarda gayet rahat oluyo.. ac degilse neden beni emsin ki?

diloşum her zaman anne bir kat ince giyiynmeliymiş ki bebişin üşüyüp üşümemesini anlamak için
ben normalde tulum içine birde içlik giydiriyom yeterli oluyo ama sen kısa kolluysan bence yeterli olur cnm dereceylende ölç ısıyı sorun olmas

slm kızlar naparsınız bee???sanırım hepımız gazman bebıklerımızle uğrasıoz ayrıca ben 2 gazmanla cebellesıom:)))sıze yenı bi gaz iiksiri;corek otu kavrulur sonra rondodan cekılır cay suzgecınden gecırılır toz halıne geln corek otu zeytın yağı ıle karıstırılır yarım cay kasığı bebısın agzına verılır.yada emzık batırılıp verılır.işe yarıo sanırım biraz.eeeee ne var ne yok benım oğlanlarında 40 ını yaptık cok sukur.facede resımlerımız var.altları cok pısık olmustu troysd surduk gectı sukur.gece uyanıolar sık sık.bi uyanmalarında sut diğerınde mama verıoss aptamil conformil.sutu sağıp verenınız varmı kac ml vermek gerekır acaba???bide rezene verenler bebekler ıcın olanlardanmı,yoksa bızım ıctıklerımızdenmı???

kızlar ben bebişime altta bi kat giydiriyom azmı sizce
ya bizim ev çok sıcak fazla giyince terliyo
mesela ben kısa kollu tişört giyom ter içinde kalıyom ne diyonuz ne etsem üşütürmi ki?

22 dereceden az olmasın canım üiümez o zaman
ben içine bi külotlu corapla ayrıca bi corap daha giydiriyorum üşüyo ayakları cünkü

ben citcitli badi.. tulum yelek giydiriym ayaktan üsürmüs bebisler diyee.. kilotlu corap üstünede patik giydiriyorum.. kendimde tishört üstüne hirka bide patik giyiyom.. evimde 20-22 derece arasi oluyo.. sapka eldiven hic takmiyodum ama kar yagiyo iki üc gündür ev isinmiyo simdi takiyom..

ben de anamadım neçün gözüzkmüyo bu video ben görüyom ama siz neden görmüyonuz mafoldumben
bacım ben ipek böcüğümün videosunu elif eklemişti ordan izlemiştim şimdi sen baktım yok

bacım derecem yok ma en kısa zamanda alayım
ya evde yanıyoz valla çok sıcak oluyoben ter içindeyim
üşüyomu acaba diye dün tulumun içine ayaklı pantolon gydirdim ter içinde kaldı çıkardım
ayy zor ya anlamıyom
peki bacım kaç derece olursa böyle az giydirmeye devam edebilirim
çok alışmasın ya sıcağa

ayşee doğum kontrol yöntemi ne önerdi dr sana
emzirirkende kullannılan haplar varmış ama türkiyede yok
benim dr söyledi bu alman eklü ülkelerde falanda kullanılııomuş
bilgin vamı

Allah sana sabir versin canim.. biz biriyle zor bas ediyoruz sen ikisini nasil idare ediyosun? facede gördüm canim masallah ne tatli olmuslar Allah nazarlardan korusun insallah..
ben sagmiyom canim..rezenede vermiyorum.. ama herikiside oluyo sanirsam.

22 dereceden az olmasın canım üiümez o zaman
ben içine bi külotlu corapla ayrıca bi corap daha giydiriyorum üşüyo ayakları cünkü
22 dereceden fazladır bence
ben bi tanede çorap giydiriyom çorap hep girdiriyom yani

ben şöyle çıtçıtlı badi,çorap ya tulum yada ayaklı takım giydiriyom ama kafası falan terliyo
şapka takmıyom evde

maşallah canım
ben rezeneyi kendim içiyorum

ayşee doğum kontrol yöntemi ne önerdi dr sana
emzirirkende kullannılan haplar varmış ama türkiyede yok
benim dr söyledi bu alman eklü ülkelerde falanda kullanılııomuş
bilgin vamı

ben daha gitmedim kontrole 8 hafta olunca gel demisti bekliyom.. bende duymustum kullaniliyor diye ama hangisi bilmiyom.. ben zaten kullanmicam dügünden sonra 2ay kullandim 6kilo aldim.. esim korunsun.. spiraldende korkuyom.. doktora gidince danisayim bakalim ozaman söylerim sana..

üsüyüp üsümedigini anlarsin canim zaten.. elleri ayaklari soguk degilse üsümüyodur.. hem cok sicak olursada huzursuz olurmus zaten.. evin durumuna göre giydir sen anne hisseder üsüyüp üsümedigini.. üsüyodur diyede cocugu kat kat giydirmemek gerek.. benim ev cok sicak olmuyo diye giydiriyom ben.. sapkayi bende yeni yeni takiyom bugün kulaklari soguk geldi bana ondan taktim..ayagina dikkat et yeter..

ben hiç kilo almamıştım yaa tmm canım bana 2 isim verdi kağıda bakıymda yazarım sana
tabi yan etkilerinede bakmak lazım latex yasak spiral bende istemiorum püfff

üfff evde yemek yok napicam ben yaa.. hic mutfaga giresim yok.. esim gelir birazdan ben kacayim kiz uyurken biseyler hazirlayim..

kendinize iyi bakin.. bebeleriniz koklayin benim yerime..opuyorumnanaktan

yok heryeri sıcak
üşümediğini düşünütyom ama genede aklım karışıyo azmı giydiriyom acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…