hee biz de öle sayıyokk :) anam hangi köydensin disem bağışlarmısın?
teiekkürler canım opuyorumnanaktan ayy bana benzetince cok seviniyorum valla hep babaya benzetiyolardı simdiye kadar yava s yavas bana benzetmeye basladılar :)))
oyy masallah ben 61 de takıldım kaldım 9 kilo gitti artık gitmiyo 3 kilo fazlam kaldı bunada sükür diyorum almayımda vermeyimde 6 ay en azında sonra veririm nasıl olsa sende kac kilo kaldı
bende alıstırdım sapkayı gözğne cekmeden uyumuyo illa o sapka gözlerini örtecek yoksa gözlerini kapatmıyo sapka indimi uyku vakti geldiğini anlıyo
KIZLAR bu arada emzik veriyosnuz herhalde ben ilk zamanlar versem alıcaktı emziği ama diş hekimi arkadas damak yapısını boza vermeyin deyince vermedim simdi memem agzında uyumaya bayılıyo ama cok yoruluyorum emziğe alıstırıcam onerisi olan varmı
kızlar ben bebişime altta bi kat giydiriyom azmı sizce
ya bizim ev çok sıcak fazla giyince terliyo
mesela ben kısa kollu tişört giyom ter içinde kalıyom ne diyonuz ne etsem üşütürmi ki?
bacım ben ipek böcüğümün videosunu elif eklemişti ordan izlemiştim şimdi sen baktım yokben de anamadım neçün gözüzkmüyo bu video ben görüyom ama siz neden görmüyonuz mafoldumben
diloşum her zaman anne bir kat ince giyiynmeliymiş ki bebişin üşüyüp üşümemesini anlamak için
ben normalde tulum içine birde içlik giydiriyom yeterli oluyo ama sen kısa kolluysan bence yeterli olur cnm dereceylende ölç ısıyı sorun olmas
slm kızlar naparsınız bee???sanırım hepımız gazman bebıklerımızle uğrasıoz ayrıca ben 2 gazmanla cebellesıom:)))sıze yenı bi gaz iiksiri;corek otu kavrulur sonra rondodan cekılır cay suzgecınden gecırılır toz halıne geln corek otu zeytın yağı ıle karıstırılır yarım cay kasığı bebısın agzına verılır.yada emzık batırılıp verılır.işe yarıo sanırım biraz.eeeee ne var ne yok benım oğlanlarında 40 ını yaptık cok sukur.facede resımlerımız var.altları cok pısık olmustu troysd surduk gectı sukur.gece uyanıolar sık sık.bi uyanmalarında sut diğerınde mama verıoss aptamil conformil.sutu sağıp verenınız varmı kac ml vermek gerekır acaba???bide rezene verenler bebekler ıcın olanlardanmı,yoksa bızım ıctıklerımızdenmı???
22 dereceden fazladır bence22 dereceden az olmasın canım üiümez o zaman
ben içine bi külotlu corapla ayrıca bi corap daha giydiriyorum üşüyo ayakları cünkü
ben citcitli badi.. tulum yelek giydiriym ayaktan üsürmüs bebisler diyee.. kilotlu corap üstünede patik giydiriyorum.. kendimde tishört üstüne hirka bide patik giyiyom.. evimde 20-22 derece arasi oluyo.. sapka eldiven hic takmiyodum ama kar yagiyo iki üc gündür ev isinmiyo simdi takiyom..
slm kızlar naparsınız bee???sanırım hepımız gazman bebıklerımızle uğrasıoz ayrıca ben 2 gazmanla cebellesıom:)))sıze yenı bi gaz iiksiri;corek otu kavrulur sonra rondodan cekılır cay suzgecınden gecırılır toz halıne geln corek otu zeytın yağı ıle karıstırılır yarım cay kasığı bebısın agzına verılır.yada emzık batırılıp verılır.işe yarıo sanırım biraz.eeeee ne var ne yok benım oğlanlarında 40 ını yaptık cok sukur.facede resımlerımız var.altları cok pısık olmustu troysd surduk gectı sukur.gece uyanıolar sık sık.bi uyanmalarında sut diğerınde mama verıoss aptamil conformil.sutu sağıp verenınız varmı kac ml vermek gerekır acaba???bide rezene verenler bebekler ıcın olanlardanmı,yoksa bızım ıctıklerımızdenmı???
ayşee doğum kontrol yöntemi ne önerdi dr sana
emzirirkende kullannılan haplar varmış ama türkiyede yok
benim dr söyledi bu alman eklü ülkelerde falanda kullanılııomuş
bilgin vamı
22 dereceden fazladır bence
ben bi tanede çorap giydiriyom çorap hep girdiriyom yani
ben şöyle çıtçıtlı badi,çorap ya tulum yada ayaklı takım giydiriyom ama kafası falan terliyo
şapka takmıyom evde
ben daha gitmedim kontrole 8 hafta olunca gel demisti bekliyom.. bende duymustum kullaniliyor diye ama hangisi bilmiyom.. ben zaten kullanmicam dügünden sonra 2ay kullandim 6kilo aldim.. esim korunsun.. spiraldende korkuyom.. doktora gidince danisayim bakalim ozaman söylerim sana..
üsüyüp üsümedigini anlarsin canim zaten.. elleri ayaklari soguk degilse üsümüyodur.. hem cok sicak olursada huzursuz olurmus zaten.. evin durumuna göre giydir sen anne hisseder üsüyüp üsümedigini.. üsüyodur diyede cocugu kat kat giydirmemek gerek.. benim ev cok sicak olmuyo diye giydiriyom ben.. sapkayi bende yeni yeni takiyom bugün kulaklari soguk geldi bana ondan taktim..ayagina dikkat et yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?