ayşecim saol cnm
ya pantenmi hiç duymadım kız ıslak mendilini
parfümlü değildir umarım
parfümsüz kullanmak en iyisi
aslın da yapabilene pamuk en iyiside kışın zor olur beee
sakin yeme kestane catlatirsin ipegi gazdankıslar ya az önce kimyon suyu içtim iğrenççççççççççççççç:sinifsinif:
işe yararmı bu şekilde acaba
benden gaz almasında yavrucum her şeye katlanacam artıkın
bir de kestane gaz yaparmı acaba
ben çok severim de yiyodum
kociş de şincik yapıy kafama takıldıkafamçokkarıştı
ben zaten burdayim giiizzz kk beni offline gösteriyo nedenseaksama eger önemliyse yikasin daha aksama kalsada yikadigi suyu gündüz dökerse bisicik olmuyomus.. biz 40cikmadan yikadigimizda annem aksama kalirsaniz suyu sabah dökün diyodu.. ben haala öyle yapiyom..
havalar cok soguk bende kac gündür yikamadim kizi ama kirklamakta baska türlü olmuyo.. elif bidaha girermi bilmiyom ama yikasada iyce sarip sarmalasa.. anneme sordum az önce keske yikasaymis dedi oda.
canım sen daha iyi bilirsin ama bebeği yıkamak kırklamak önemlimiş keşke ikindi olmadan yıkasaydın ya benneyaptımki
ben hep ıslak mendil kullandım ama yenidoğanlariçin
şimdi normal kullanabilirim
hugges iyi gibi ondan alabilirim
ben zaten burdayim giiizzz kk beni offline gösteriyo nedense
ama artik gecti zaten nisa misil misil uyuo yarin yikarim hava biraz düzelirse
benim alt katta opa yasiyo ve nisa nin odasinin altindaki odanin kaloriferini acmiyo 16 derce yavrumun odasi kaloriferi 5 te yaniyo ama banamisin demiyo
altini degisiriken iyi de yikamaya yikayamam
41 lerim bende hava ii olursa oda tabiki
ben hic islak mendil kullanmadim hep kozmetik pamuklari kullaniyorum. ufak boy pamuklari zeytin yagina yatirip bekletiyorum büyük boy pamuklarida islatiyorum onlarla siliyorum...bi sefede cokca yapiyom 10 günde falan bitiyo..cok rahat oluyo valla
ne bicim soguk gercekten bende anlamadim beter bi hava var disarda...sende yien kalin perde varmis evinde benim evde modern olucaz yaa heryer tül altindada jaluzi haliyle hava böyle soguk olunca evde 21 i gecmiyo..perde yine bi derce sicak tutarkiss sen nisayi odasindami yatiriyosun gece? benim kizin besigi var bizim odada ama bi kac gündür port bebeyle yanimizda yatiriyorum yoksa cok üsüyo.. bizim yanimizda isiniyo anca.. kendi besiginde burnu yüzü buz gibiydi gecen..koynuma aldim az isittim sonra yanimiza koydum.. bütün kapilarin altini battaniyeler tikiyom soguk girmesin diye.. ama 21dereceyi gecmiyo sicaklik.. ne bicim soguk varsa bu sene.. kalin perdeleri cekmesem hic isinmicak ev..kizida sarip sarmaliyom cok rahatsiz oluyo..
ne bicim soguk gercekten bende anlamadim beter bi hava var disarda...sende yien kalin perde varmis evinde benim evde modern olucaz yaa heryer tül altindada jaluzi haliyle hava böyle soguk olunca evde 21 i gecmiyo..perde yine bi derce sicak tutar
yok canim nerde daha 1 kez yatagina koyduk nisayi oda hastaneden ilk geldgimiz günde 15 dakka..bizimle yatak odasinda yatiyo stubenwagenin icinde..ama allahtan bizim yattigimiz tarafta kalorifer besik kalorifere cok yakin duruyo..bend egece eldiven giydirmeyi unutmusum bi eli disarda kalmis buz gibiydi emzirirken üfledim isittim elini..schlafsack ta uyutuyorum ben o cok sicak tutuyo tavsiye ederim
bacım oto koltuğunda sallaya sallaya uyut iyi oluryaaaa kızım sürekli emio meme başında uyuyo
yerine yatırınca ağlıo şimdi oto koltuğunda sallıyorum
ay napcam bunla ben yaaa eşimde gece gdio kaldım yalnız
diloşum 1 ayda 1 kg gibi aldı kızım
normalide böleymiş sanırım
diloss ye gii nolcak.. 6aydan sonra yaparsin diyetini.. benim 4 kilom kalmis ama hic vercem diye ugrasmiyorum.. sütüm kesilmesin diye bol su iciyosan kiloda almazsin zaten..
benim minnos..3300dogmus 400grvermisti gecen 44günlükken 4100olmus.. az almis ama yinede masallah kizima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?