2009 Kasm Anneleri

ayşecim saol cnm
ya pantenmi hiç duymadım kız ıslak mendilini
parfümlü değildir umarım
parfümsüz kullanmak en iyisi
aslın da yapabilene pamuk en iyiside kışın zor olur beee

almanyada genelde pampersin yada penateninkini kullaniyorlar ikisininde sensitifi var parfümsüz türkiyede varmi bilmiyom..
zeytinim gece altini degistiriyosun ya islak mendil soguk oluyo uykulu uykulu silmeye kiyamiyom.. kalörifere koyuyom bezleri az biraz bekletiyorum öyle siliyorum.. buz gibi seyi degdirmiyom kizimin dötünekaydirigubbakcemile3

saolun kızlar biz ilk bebedor kullandık alerji yaptı sonra pamuk yaptım bu güne kadar zor oluyo dünden beride molfixin ıslak mendilini kullandım güzel hemde alerji yapmadı...

3harflilerden korumak icinmis büyükler diyoo.. gerci o 40i cikana kadarmis.. ikindiden önce yikayin diyolar onun icin..

kartanem simetrik kizin ne ediyooo

ayşecim benim kızda ondan hoşlanıyo soğuk deyince bir hoşuna gidiyo ki sorma
ters benimkız işte nolcek
o markalar yok cnm türkişde görmedim yani

sakin yeme kestane catlatirsin ipegi gazdan
sakin sakin sakinyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
kestane deli gibi gaz yapar

ben zaten burdayim giiizzz kk beni offline gösteriyo nedense
ama artik gecti zaten nisa misil misil uyuo yarin yikarim hava biraz düzelirse
benim alt katta opa yasiyo ve nisa nin odasinin altindaki odanin kaloriferini acmiyo 16 derce yavrumun odasi kaloriferi 5 te yaniyo ama banamisin demiyo
altini degisiriken iyi de yikamaya yikayamam

canım sen daha iyi bilirsin ama bebeği yıkamak kırklamak önemlimiş keşke ikindi olmadan yıkasaydın ya benneyaptımki

41 lerim bende hava ii olursa oda tabiki

ben hep ıslak mendil kullandım ama yenidoğanlariçin
şimdi normal kullanabilirim
hugges iyi gibi ondan alabilirim

ben hic islak mendil kullanmadim hep kozmetik pamuklari kullaniyorum. ufak boy pamuklari zeytin yagina yatirip bekletiyorum büyük boy pamuklarida islatiyorum onlarla siliyorum...bi sefede cokca yapiyom 10 günde falan bitiyo..cok rahat oluyo valla

kiss sen nisayi odasindami yatiriyosun gece? benim kizin besigi var bizim odada ama bi kac gündür port bebeyle yanimizda yatiriyorum yoksa cok üsüyo.. bizim yanimizda isiniyo anca.. kendi besiginde burnu yüzü buz gibiydi gecen..koynuma aldim az isittim sonra yanimiza koydum.. bütün kapilarin altini battaniyeler tikiyom soguk girmesin diye.. ama 21dereceyi gecmiyo sicaklik.. ne bicim soguk varsa bu sene.. kalin perdeleri cekmesem hic isinmicak ev..kizida sarip sarmaliyom cok rahatsiz oluyo..

ne bicim soguk gercekten bende anlamadim beter bi hava var disarda...sende yien kalin perde varmis evinde benim evde modern olucaz yaa heryer tül altindada jaluzi haliyle hava böyle soguk olunca evde 21 i gecmiyo..perde yine bi derce sicak tutar
yok canim nerde daha 1 kez yatagina koyduk nisayi oda hastaneden ilk geldgimiz günde 15 dakka..bizimle yatak odasinda yatiyo stubenwagenin icinde..ama allahtan bizim yattigimiz tarafta kalorifer besik kalorifere cok yakin duruyo..bend egece eldiven giydirmeyi unutmusum bi eli disarda kalmis buz gibiydi emzirirken üfledim isittim elini..schlafsack ta uyutuyorum ben o cok sicak tutuyo tavsiye ederim

yazzz gelsin artik yaaaa.. kendimiz icin degilde bebisler icin istiyorum..gerci buranin yazindan nolcak..biz her mevsim sarip sarmalicaz bebeleri..bizim besik kapi tarafinda o yüzden isinamiyo herhalde.. schlafsack alicamda carsiya cikilcak durum yokki.. seninki nasil resmi varsa göstersene.. kollulardanmi? ben kundak gibi sarip yatiriyorum üstüne kalin battaniye bide bizim yorgani örtüyom simdi.. kendi yataginda iki battaniye örtüyodum ama aciyo artik bacaklariyla ittirerek..

ayy acıktım kociş bugün erken gitti bizde baya erken yedik
ben şimdi acıktım ayy bu saattede yenmezki kilolar offffffffffffffff

elifim saol cnm ya kociş de bir sürüm almış seviyom diye
kızım için yemem yaaa herşeyden vazgeçerim kızımdan aslaaaaaaaaaaa
yeterki gazı olmasın
kestane out
pedibörr inkaydirigubbakcemile3

yaaaa kızım sürekli emio meme başında uyuyo
yerine yatırınca ağlıo şimdi oto koltuğunda sallıyorum
ay napcam bunla ben yaaa eşimde gece gdio kaldım yalnız

diloss ye gii nolcak.. 6aydan sonra yaparsin diyetini.. benim 4 kilom kalmis ama hic vercem diye ugrasmiyorum.. sütüm kesilmesin diye bol su iciyosan kiloda almazsin zaten..

benim minnos..3300dogmus 400grvermisti gecen 44günlükken 4100olmus.. az almis ama yinede masallah kizima

yaaaa kızım sürekli emio meme başında uyuyo
yerine yatırınca ağlıo şimdi oto koltuğunda sallıyorum
ay napcam bunla ben yaaa eşimde gece gdio kaldım yalnız
bacım oto koltuğunda sallaya sallaya uyut iyi olur
ben genelde öyle yapıyom
memedede uyuyo benimki o zamanda yerine koyunca uyanıyo
20 dk bekeyince tam dalıyolarmış uyanmıyolarmış denemek laım
diloşum 1 ayda 1 kg gibi aldı kızım
normalide böleymiş sanırım

benimki 1den fazla almış gerçi doktor normal dedi

yiycem valla ne edem
benimkide acıkmış buralardayım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…