ahan da bakk böle vernmişşşbacıom gazdan kıvrandı kıvrandı şimdi meme verdim açmı diye uyudu kaldı ama ıkınıyo hala
nasıl vermiş gııııı
kartanesinin anası bu gün mü döniyodu izmir e ? yastadır o şincikkkartanesi gelmedi bugün demi hic simetrik kizi durmuyo galiba onunda baksaniza döküldük iycene.. itekle krispi zaten out oldular iycene..
bilmiim nan o köyleri emme olsun ben bu yaz gittim önce orduya eşimin köyüne gittik sora taşovaya erbaa dan da geçtik tgabee çok güzel gerçekten bence il olabilecek kadar da büyükkkbabam cakir köyünden (eskiden milal) annem gözpinarköyünden (eskiden bugama) bizim evimiz erbaada ama ben dogma büyüme almanya oldugum icin cokta fazla bilmiyom zaten.. ama cok seviyom erbaayi.. cokta özledim yaaa.. bulduk izmirden kocayi 2007 yazindan beri gitmedim dahaa memleketime.. bu yil bebeyle nasil gidiceksem bakalim..
ben bi kat sıfır kollu çıtçıtlı badi üstüne uzun ollu çıtlı badi alta çorap patikli pant. tekrar çorfap bi patikli pantolon en üste de tulum giydiriomkızlar ben bebişime altta bi kat giydiriyom azmı sizce
ya bizim ev çok sıcak fazla giyince terliyo
mesela ben kısa kollu tişört giyom ter içinde kalıyom ne diyonuz ne etsem üşütürmi ki?
maşallah bebişlere cnm ben de eşimi aktara yolladım çörekotu yağı alcekk kısmetsee sütü önceden sağıyodum da artık sağmıyom biz nerdeyse 2 aylık olduk biberonla veriyosam en az 50 ml. veriyorum gööğüs kalkanım var ona akıyo göğsümden süt orda birikiyo bende biberona koyup dolapta saklıyom günde 2 kez veryom oğluşumaslm kızlar naparsınız bee???sanırım hepımız gazman bebıklerımızle uğrasıoz ayrıca ben 2 gazmanla cebellesıom:)))sıze yenı bi gaz iiksiri;corek otu kavrulur sonra rondodan cekılır cay suzgecınden gecırılır toz halıne geln corek otu zeytın yağı ıle karıstırılır yarım cay kasığı bebısın agzına verılır.yada emzık batırılıp verılır.işe yarıo sanırım biraz.eeeee ne var ne yok benım oğlanlarında 40 ını yaptık cok sukur.facede resımlerımız var.altları cok pısık olmustu troysd surduk gectı sukur.gece uyanıolar sık sık.bi uyanmalarında sut diğerınde mama verıoss aptamil conformil.sutu sağıp verenınız varmı kac ml vermek gerekır acaba???bide rezene verenler bebekler ıcın olanlardanmı,yoksa bızım ıctıklerımızdenmı???
canım almanyada doğum kontrol yöntemi ne öneriyolar
benim doktorum 2 hap ismi verdi yurt dışında serbestmiş türkiyede yasak
eşim yurt dışına çıkınca bi bakıcak
gözün aydin canim sende kirklandin demek.. biz 39dakirladik nilayi bi gün eksik kirklaniyormus bizim orda.. buasida öyle soguk canim 21dereceyi gecmiyo evin ici.. kalin perdeleri hep cektim ben camdan soguk gelmesin diye ama banamisin demiyoo.. iyce sorustur eger gerekmiyosa yikama..
ahan da bakk böle vernmişşş
"merhaba canlarim ben 82 kilodan 59 kiloya düsmeyi basardim..4 ayda verdim bu kiloyu sabahlari 1 yemek kasigi zeytinyagi ve üstüne 2 bardak ilik su ictim.zeytinyagi hem bagirsaklar icin mükemmel,hemde kolesterolü düsürüyor.kahvaltida salatalik domates cok kücük bir parca peynir ve etimek.öglen ve aksamlari ise bol haslama sebzeler salata tabiki yagsiz, limonlu.aksam saat 6 dan sonra yemek yemedim hic.acikirsam ya havuc yada elma yedim.et olarak ben 4 ay boyunca kirmizi et yemedim ama balik ve tavugun beyaz kismini yedim.sekerli iceceklerin hicbirini icmedim.bu tür iceceklerde bol miktarda seker var.meyve olarakta muz,üzüm,incir,hic yemedim.ama digerlerini bol bol yedim ve tabikide bol su.gezmeye giderken bile diyet ekmegimi yanimda götürdüm ikramlardan hic yemedim ve sonunda basardim görenler tanimadi beni.bu arada 3 cocuk annesiyim ve bu kilolarin cogu dogumlardan kaldi.eger azim ederseniz verirsiniz önemli olan beyninize hükmetmeniz ben öyle yaptim..insallah bir yardimim olmusturr canlarimm.."
kartanesinin anası bu gün mü döniyodu izmir e ? yastadır o şincikk
bilmiim nan o köyleri emme olsun ben bu yaz gittim önce orduya eşimin köyüne gittik sora taşovaya erbaa dan da geçtik tgabee çok güzel gerçekten bence il olabilecek kadar da büyükkk
ben bi kat sıfır kollu çıtçıtlı badi üstüne uzun ollu çıtlı badi alta çorap patikli pant. tekrar çorfap bi patikli pantolon en üste de tulum giydiriom
maşallah bebişlere cnm ben de eşimi aktara yolladım çörekotu yağı alcekk kısmetsee sütü önceden sağıyodum da artık sağmıyom biz nerdeyse 2 aylık olduk biberonla veriyosam en az 50 ml. veriyorum gööğüs kalkanım var ona akıyo göğsümden süt orda birikiyo bende biberona koyup dolapta saklıyom günde 2 kez veryom oğluşuma
kız senin ev çok sıcakmış anam benim de sıcak oma o kadar diilkız ne ettin bebe nasıl duruyo o kadar kyafetle
anam benim bebe cırıl duruyomuş o zaman
ben giydirem bi kat daha ayy terliyo o zamanda aman yaaaaaaa ne etcem şaştım bacım
kız senin ev çok sıcakmış anam benim de sıcak oma o kadar diil
benim doktor bebeği çok sıkı giydirirsenin terler ve kilo kaybeder demişti
bir kat giyip üzerine 1 battaniye yeter dediydi
bizim evde aşa yukarı 22 derece falan oluyyy ben tulum içine bir çıtçıtlı badi altınada ya ayaklı ya ayaksız içlik giydiriyom ama içine her zaman 1 çorap giydiriyom
patiğe gerek kalmıyo zaten kullanması da zor
yetiyo çok şükür kızımı yataktan aldığımda terli olmuyo önemli olanda terlemesi
terlerse daha çok hasta olur üzerinde ıslak kalıyo çünkü
havlu falanda kullanmadım alıştırmadım yane
yalniz kendimi kirkladim valla nisa yi yikamadim hasta edemem minosumu varsin bikacgün sonra yikansin kirk niyetine der yikarim olur biterkaydirigubbakcemile3
canım sen daha iyi bilirsin ama bebeği yıkamak kırklamak önemlimiş keşke ikindi olmadan yıkasaydın ya benneyaptımki
videoyu yükledim sonunda bakabilirsiniz face de
kızlar siz bebeklerinizin altını pamuk ılık suylamı alıyorsunuz yoksa ıslak mendillemi.ben hep pamuk kullanıodum bugün ilk defa ıslak mendil kullandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?