2009 Kasm Anneleri

bacıom gazdan kıvrandı kıvrandı şimdi meme verdim açmı diye uyudu kaldı ama ıkınıyo hala

nasıl vermiş gııııı
ahan da bakk böle vernmişşş
"merhaba canlarim ben 82 kilodan 59 kiloya düsmeyi basardim..4 ayda verdim bu kiloyu sabahlari 1 yemek kasigi zeytinyagi ve üstüne 2 bardak ilik su ictim.zeytinyagi hem bagirsaklar icin mükemmel,hemde kolesterolü düsürüyor.kahvaltida salatalik domates cok kücük bir parca peynir ve etimek.öglen ve aksamlari ise bol haslama sebzeler salata tabiki yagsiz, limonlu.aksam saat 6 dan sonra yemek yemedim hic.acikirsam ya havuc yada elma yedim.et olarak ben 4 ay boyunca kirmizi et yemedim ama balik ve tavugun beyaz kismini yedim.sekerli iceceklerin hicbirini icmedim.bu tür iceceklerde bol miktarda seker var.meyve olarakta muz,üzüm,incir,hic yemedim.ama digerlerini bol bol yedim ve tabikide bol su.gezmeye giderken bile diyet ekmegimi yanimda götürdüm ikramlardan hic yemedim ve sonunda basardim görenler tanimadi beni.bu arada 3 cocuk annesiyim ve bu kilolarin cogu dogumlardan kaldi.eger azim ederseniz verirsiniz önemli olan beyninize hükmetmeniz ben öyle yaptim..insallah bir yardimim olmusturr canlarimm.."

kartanesi gelmedi bugün demi hic simetrik kizi durmuyo galiba onunda baksaniza döküldük iycene.. itekle krispi zaten out oldular iycene..
kartanesinin anası bu gün mü döniyodu izmir e ? yastadır o şincikk
bilmiim nan o köyleri emme olsun ben bu yaz gittim önce orduya eşimin köyüne gittik sora taşovaya erbaa dan da geçtik tgabee çok güzel gerçekten bence il olabilecek kadar da büyükkk
kızlar ben bebişime altta bi kat giydiriyom azmı sizce
ya bizim ev çok sıcak fazla giyince terliyo
mesela ben kısa kollu tişört giyom ter içinde kalıyom ne diyonuz ne etsem üşütürmi ki?
ben bi kat sıfır kollu çıtçıtlı badi üstüne uzun ollu çıtlı badi alta çorap patikli pant. tekrar çorfap bi patikli pantolon en üste de tulum giydiriom
maşallah bebişlere cnm ben de eşimi aktara yolladım çörekotu yağı alcekk kısmetsee sütü önceden sağıyodum da artık sağmıyom biz nerdeyse 2 aylık olduk biberonla veriyosam en az 50 ml. veriyorum gööğüs kalkanım var ona akıyo göğsümden süt orda birikiyo bende biberona koyup dolapta saklıyom günde 2 kez veryom oğluşuma

canım almanyada doğum kontrol yöntemi ne öneriyolar
benim doktorum 2 hap ismi verdi yurt dışında serbestmiş türkiyede yasak
eşim yurt dışına çıkınca bi bakıcak

vall acersu bilmiyorum bende gidince görcem hangi yöntemler var biz hic korunmadigimiz icin haplari bilmiyorum
ama tek bildigim doktor seni muayene edip kan tahlili yapmadan kesinlikle korunma hapi alamazsin eczanerler recete olmadan vermiyo haplari...
ben bikere denedim eczaci recete sordu recetesiz satis yok dedi...

yalniz kendimi kirkladim valla nisa yi yikamadim hasta edemem minosumu varsin bikacgün sonra yikansin kirk niyetine der yikarim olur biterkaydirigubbakcemile3

kız ne ettin bebe nasıl duruyo o kadar kyafetle
anam benim bebe cırıl duruyomuş o zaman
ben giydirem bi kat daha ayy terliyo o zamanda aman yaaaaaaa ne etcem şaştım bacım

benim doktor bebeği çok sıkı giydirirsenin terler ve kilo kaybeder demişti
bir kat giyip üzerine 1 battaniye yeter dediydi
bizim evde aşa yukarı 22 derece falan oluyyy ben tulum içine bir çıtçıtlı badi altınada ya ayaklı ya ayaksız içlik giydiriyom ama içine her zaman 1 çorap giydiriyom
patiğe gerek kalmıyo zaten kullanması da zor
yetiyo çok şükür kızımı yataktan aldığımda terli olmuyo önemli olanda terlemesi
terlerse daha çok hasta olur üzerinde ıslak kalıyo çünkü
havlu falanda kullanmadım alıştırmadım yane

evet videoyu elif yüklemişti sanırım ondan paylaşınca gözükmedi
ben şimdi kendim yüklüyom tekrar yayınlayacam
20 dk kaldı diyyyyy abowwwww

kıslar ya az önce kimyon suyu içtim iğrenççççççççççççççç:sinifsinif:
işe yararmı bu şekilde acaba
benden gaz almasında yavrucum her şeye katlanacam artıkın

bir de kestane gaz yaparmı acaba
ben çok severim de yiyodum
kociş de şincik yapıy kafama takıldıkafamçokkarıştı

kıslar ya az önce duru ablamızın annesiyle görüştüm
yeni topiğimiz varmış neden haberim yok bakimmmmm
dur bulmaya çalışayım merak ettüm

evet ya fazla giydirinced ıslak kalıyo o daha kötü
e ben tek kat giydiriyom bu bebe gene terliyo
bizim ev kocaman ama ısınıyo çok şükür
ay yazın çok korkmuştum ısınmaz diye

ben uzun kollu bady giydiriom içine bi kısa bi çorap bi patikli pantolon bunlar iç kıyafetler üstünede alt ust penye picama gibi oluy ya ondan ayakta patik sırtında da yelek oluyy

yalniz kendimi kirkladim valla nisa yi yikamadim hasta edemem minosumu varsin bikacgün sonra yikansin kirk niyetine der yikarim olur biterkaydirigubbakcemile3

canım sen daha iyi bilirsin ama bebeği yıkamak kırklamak önemlimiş keşke ikindi olmadan yıkasaydın ya benneyaptımki

canım sen daha iyi bilirsin ama bebeği yıkamak kırklamak önemlimiş keşke ikindi olmadan yıkasaydın ya benneyaptımki

aksama eger önemliyse yikasin daha aksama kalsada yikadigi suyu gündüz dökerse bisicik olmuyomus.. biz 40cikmadan yikadigimizda annem aksama kalirsaniz suyu sabah dökün diyodu.. ben haala öyle yapiyom..
havalar cok soguk bende kac gündür yikamadim kizi ama kirklamakta baska türlü olmuyo.. elif bidaha girermi bilmiyom ama yikasada iyce sarip sarmalasa.. anneme sordum az önce keske yikasaymis dedi oda.

kızlar siz bebeklerinizin altını pamuk ılık suylamı alıyorsunuz yoksa ıslak mendillemi.ben hep pamuk kullanıodum bugün ilk defa ıslak mendil kullandım...

videoyu yükledim sonunda bakabilirsiniz face de

baktim canim cok güzel olmus bayildim.. masallah kzina..

kızlar siz bebeklerinizin altını pamuk ılık suylamı alıyorsunuz yoksa ıslak mendillemi.ben hep pamuk kullanıodum bugün ilk defa ıslak mendil kullandım...

ben dogdugundan beri penatenin islak mendilini kullaniyorum cokta memnunum..

ben hep ıslak mendil kullandım ama yenidoğanlariçin
şimdi normal kullanabilirim
hugges iyi gibi ondan alabilirim

bircancım resim eklemeyi yazdıydım sana gördünmü
ne giydi topiğinde
bir dene istersen

ayşecim saol cnm
ya pantenmi hiç duymadım kız ıslak mendilini
parfümlü değildir umarım
parfümsüz kullanmak en iyisi
aslın da yapabilene pamuk en iyiside kışın zor olur beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…