2009 Kasm Anneleri

günaydın ebiş diloş ya akşam deliye döndüm benim kıza fitilde yarami saat 10 da fitil verdim kz gece 2.30 uykuya geçti çok kötüyüm çok
cnm aynen uygulaman çok zor bence sabah öğlen akşam yemek saatin belli olsun ıskalama aralarda da kıvırcık ve meyve ye kıvırcığ ve dereotunu yıka hazırla mutfak masana koy aralarda git gel ye mandalina ye elma ye bi de diet topicinde bi formul buldum emzirmeyi etkilemiomuşş 2 adet elma doğra bi lt suya koy içine 1 çubuk tarçın bi tatlı kaşığı karanfil ve 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 adet de limonu koy kaynat her yemekten önce bi bardak iç denemedim de deniicemm daha
kız ebiş berram adını yanlış yazmışsın ticker a
nie gı berra değil mi adı m den önce ayraç koyunca kabul etmiii kk

zor yaa aman dikkat et sende yaremcim

dikat ediyom ama ne biliyim ya3 ay geçmesini bekliyom gün sayıyom birde değişmezse yedim ayvayı gece bende rahatsızdım dikişlerim ağırıyordu dikiş diye bir şey kalmamıştır şşimdi ama çok kötü şekilde yanma var o bölgede

ilk yazdığım dilmuha idi emzirirken anca bu kaa yazabiliom gıı

anladım bacım
:)))))

kız senin dikişler niye geçmedi daha
doktora gittinmi

açımmmmmm kahvaltı kazırlayamıyom oğluş uyumadı daha
kocişte işten geldi uyuyo
olmadı bekliyimde adam kalkınca yiyelim
yapamıyom yalnız

diloşş al bebeyi git mutfağa koy ana kucaana konuşa konuşa hazırla kafaltıyı bi de radyo falan aç bi dene bakem

selam kızlar nediniz bakem ha şimdi kahvaltı yaptım bebeyi uyuttum geldim daha ev yerleşecek yemek olucak pöööfff nasıl olacaksa artık heç fikrim yok bebek her an uyanabülü

selam kızlar nediniz bakem ha şimdi kahvaltı yaptım bebeyi uyuttum geldim daha ev yerleşecek yemek olucak pöööfff nasıl olacaksa artık heç fikrim yok bebek her an uyanabülü
slm çatırtıı falla ben eve heç ellemimm bekliim ki kaynanam gelsin o eccük oğluşa bakar bende evi bi kırklarım artık

selam millet anam benim Duru hanım gece hiç uyumadı tabi bende bu sabah işe geç kaldım
ben bütün gece uğraştım uyutamadım anam kollarına bir aldı nasıl uyuttu halen aklım ermiy bu kıs ananesini dahamı çok seviy kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…