cnm aynen uygulaman çok zor bence sabah öğlen akşam yemek saatin belli olsun ıskalama aralarda da kıvırcık ve meyve ye kıvırcığ ve dereotunu yıka hazırla mutfak masana koy aralarda git gel ye mandalina ye elma ye bi de diet topicinde bi formul buldum emzirmeyi etkilemiomuşş 2 adet elma doğra bi lt suya koy içine 1 çubuk tarçın bi tatlı kaşığı karanfil ve 1 tatlı kaşığı tane karabiber 1 adet de limonu koy kaynat her yemekten önce bi bardak iç denemedim de deniicemm dahagünaydın ebiş diloş ya akşam deliye döndüm benim kıza fitilde yarami saat 10 da fitil verdim kz gece 2.30 uykuya geçti çok kötüyüm çok
nie gı berra değil mi adı m den önce ayraç koyunca kabul etmiii kkkız ebiş berram adını yanlış yazmışsın ticker a
zor yaa aman dikkat et sende yaremcim
ilk yazdığım dilmuha idi emzirirken anca bu kaa yazabiliom gıı
dikat ediyom ama ne biliyim ya3 ay geçmesini bekliyom gün sayıyom birde değişmezse yedim ayvayı gece bende rahatsızdım dikişlerim ağırıyordu dikiş diye bir şey kalmamıştır şşimdi ama çok kötü şekilde yanma var o bölgede
diloşş al bebeyi git mutfağa koy ana kucaana konuşa konuşa hazırla kafaltıyı bi de radyo falan aç bi dene bakem
cnm sabır 3 ay dan sora şeker gibi olcakk inşallahhbacım ıkınıyo kucağımda bile durmuyo
ıkındıkça deli oluyo
bacım ıkınıyo kucağımda bile durmuyo
ıkındıkça deli oluyo
slm çatırtıı falla ben eve heç ellemimm bekliim ki kaynanam gelsin o eccük oğluşa bakar bende evi bi kırklarım artıkselam kızlar nediniz bakem ha şimdi kahvaltı yaptım bebeyi uyuttum geldim daha ev yerleşecek yemek olucak pöööfff nasıl olacaksa artık heç fikrim yok bebek her an uyanabülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?