2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız
dün bebek mevlüdümüz vardı
ay bi kalabalık oldu oturmaya yer yoktu oğlumada nazar değdi akşam hiç uyumadı şimdi uyuttumda size bi bakem dedim. sizler ne yapıyosunuz bu arada.
bide bebeklerdeki gaz problemi için ne yapmak lazım ya her yolu denedim ama bi çıkar yol bulamadım akşam olunca bi kıvranıyoki içim gidiyo

sana mahsus yapii bence işe başladın ya ondan kaydirigubbakcemile
slm kızlar nasılsınız bakalım melekler nasıl
slm cnm iyyiz şükür sen ve minyatürün nasıll?
slm milleeett
anamı yolladım zabaanan
şimdi kafaltı ediimm

slm gıı allah kavuştursun

slm çatırtıı falla ben eve heç ellemimm bekliim ki kaynanam gelsin o eccük oğluşa bakar bende evi bi kırklarım artık
bende yapabildiğim kadarını yapacam hacı yetiştiremim
slm kızlar nasılsınız bakalım melekler nasıl
melekmi gazman demek istemiştin galiba bunnar heç meleğe benzemiler ayol
slm milleeett
anamı yolladım zabaanan
şimdi kafaltı ediimm

sende ancamı yiin hacı

merhaba bayanlar nasılsınız bende benim veleti şimdi uyuttum bi bakim dedim buraya ama oğlum uyurken hemen yemek yapıcam şimdi yoksa bazen bi uyanıyo allah muhafaza aç kalırız akşama kucağa alışmış illi hoppala yaptırcan duruyorum basıyo çığlığı anca emdikten sonra bi 5 10 dk ana kucağında duruyo oyuncaklara gülüyo o kadar yoksa heeeep kucakta velet.

bu arada bişey sorcam burada kasımın ilk bebeği kim ben yeni geldim aranıza daha önce hamile kalmak isteyenlerdeydim sonra annemde kalmaya başlayınca bi süre giremedim kapanmış zaten doğumdan sonra anca gelebildim.

kimmiş bakalım kasımın ilk bebeği

ebiiş sağol bacım aaşama kocacım gelcek allan izniyleenn

fatoom yeni yapıom gıı daha kahvaltımıı

mervecim ilk bebişimiz karakızın nazlı kızı duru naz

anaaa fallaa gıı kim kasımın ilk bebesi?ben 38.haftada 27 ekimde doordumm

niye kasım anası o zaman diil demi ekim anası o

6 kasımda fenerbehçe galatasaray desem anlarsın heralde eşim gs li ben fb li ondan:içelim:

niye kasım anası o zaman diil demi ekim anası o

6 kasımda fenerbehçe galatasaray desem anlarsın heralde eşim gs li ben fb li ondan:içelim:
aslında kazım anası emmeee
duru erken gelmeyi tercih etti bacımm

6 kasım olayına da hiç girmeyelim akannehir
anaaaaammm kafam çok karıştı diyet topicinde bissürü formul var gııkafamçokkarıştı

delüüüüüüüüüü delikafadulden

benimkide 47 günlük oldu bizde mevlütümüzü yaptık aman oğlum bi tatlı oldu bi tatlı oldu o mevlüt takımlarının içinde korktum nazar değcek diye bi mevlüt şekeri yaptırdı teyzemin oğlu oğluma sormayın gitsin çok güzel olmuştu önce lohusa şerbeti dağıttık ben bardak süslemesi yaptım çok güzel olmuştu sonra dua okundu kucaklarda gezdi tektek sonra şekerler dağıtıldı pilavlar tavuklar ama mevlüt şekermizle lohusa şerbet takımımı sizinle yakında paylaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…