sana mahsus yapii bence işe başladın ya ondan kaydirigubbakcemileselam millet anam benim Duru hanım gece hiç uyumadı tabi bende bu sabah işe geç kaldım
ben bütün gece uğraştım uyutamadım anam kollarına bir aldı nasıl uyuttu halen aklım ermiy bu kıs ananesini dahamı çok seviy kafamçokkarıştı
slm cnm iyyiz şükür sen ve minyatürün nasıll?slm kızlar nasılsınız bakalım melekler nasıl
slm milleeett
anamı yolladım zabaanan
şimdi kafaltı ediimm
bende yapabildiğim kadarını yapacam hacı yetiştiremimslm çatırtıı falla ben eve heç ellemimm bekliim ki kaynanam gelsin o eccük oğluşa bakar bende evi bi kırklarım artık
melekmi gazman demek istemiştin galiba bunnar heç meleğe benzemiler ayolslm kızlar nasılsınız bakalım melekler nasıl
slm milleeett
anamı yolladım zabaanan
şimdi kafaltı ediimm
anaaa fallaa gıı kim kasımın ilk bebesi?ben 38.haftada 27 ekimde doordummmerhaba bayanlar nasılsınız bende benim veleti şimdi uyuttum bi bakim dedim buraya ama oğlum uyurken hemen yemek yapıcam şimdi yoksa bazen bi uyanıyo allah muhafaza aç kalırız akşama kucağa alışmış illi hoppala yaptırcan duruyorum basıyo çığlığı anca emdikten sonra bi 5 10 dk ana kucağında duruyo oyuncaklara gülüyo o kadar yoksa heeeep kucakta velet.
bu arada bişey sorcam burada kasımın ilk bebeği kim ben yeni geldim aranıza daha önce hamile kalmak isteyenlerdeydim sonra annemde kalmaya başlayınca bi süre giremedim kapanmış zaten doğumdan sonra anca gelebildim.
kimmiş bakalım kasımın ilk bebeği
ebiiş sağol bacım aaşama kocacım gelcek allan izniyleenn
fatoom yeni yapıom gıı daha kahvaltımıı
mervecim ilk bebişimiz karakızın nazlı kızı duru naz
benimki 4 kasımda doğdu
keşke 6 kasımda doğsaydı:lepi:
aslında kazım anası emmeeeniye kasım anası o zaman diil demi ekim anası o
6 kasımda fenerbehçe galatasaray desem anlarsın heralde eşim gs li ben fb li ondan:içelim:
anaaaaammm kafam çok karıştı diyet topicinde bissürü formul var gııkafamçokkarıştı
aslında kazım anası emmeee
duru erken gelmeyi tercih etti bacımm
6 kasım olayına da hiç girmeyelim akannehir
anaaa fallaa gıı kim kasımın ilk bebesi?ben 38.haftada 27 ekimde doordumm
bebetoo naberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?