valla ekmek yemiim sabah çok az peynir haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı pekmez arada 1 elma yada 2 mandalina öğlen normal yemek ve çorba ama az yağlı ve küçük porsiyon arada meyve akşam öğlen gibi arada 1 meyve 3 adet ceviz aslında ara öğünlerde süt içebilsem çok daa ii oluyo ama gaz yapii ha tabi bu arada tüm gün ayva kompostosu şekersiz bunun dışında çikolata tatlı kek börek vs abur cubur yok 2 lt de suebiiiiiilş diyet nasıl yapıyonuz bacım
iyigeceler ebişim
dene bakalım
ay yavrum ardam denek oldu kız
valla ekmek yemiim sabah çok az peynir haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı pekmez arada 1 elma yada 2 mandalina öğlen normal yemek ve çorba ama az yağlı ve küçük porsiyon arada meyve akşam öğlen gibi arada 1 meyve 3 adet ceviz aslında ara öğünlerde süt içebilsem çok daa ii oluyo ama gaz yapii ha tabi bu arada tüm gün ayva kompostosu şekersiz bunun dışında çikolata tatlı kek börek vs abur cubur yok 2 lt de su
sorma gıı
cnm ayrıca yemeklerden önce dereotu yicem iştahı kesiomuş bi de çörek otu çiğnemek de yağları hızlı yaktırıyomuşş
ben aldım 3 gün kullandım ama oğlumun karnını ağrıttı 3 gün uyumadı yavrum o yüzden geri bıraktımarkadaslar bıcok kısıde gaz problemı var gordugum kadarıyla,benım kızımda cok gazlı bı bebektı dr bısuru degısık ılac verdı metsıl,zınco,debrıdat,bende kendımce muskat kımyon denedım ama hıcbırı ıse yaramamıstı en son olarak om x ısımlı gaz ılacı kullandım o kesınlıkle cok ıyı geldı hem rahatladı tamamen suan artık gaz problemımız yok mesela,ustelık prospektuse gore uykularıda duzene sokuyormus hakıkaten dun gece ıcırdım kızım kesıntısız 5 saat uyudu,sızlere tavsıyem dr unuza danısıp om x ısımlı surubu denemenız cok faydasını gorecegınıze ınanıyorum...
cnm günaydınn ben çörek otu yağını denedim parmağımın ucuyla 2 kez damağına sürdüm sonra parmağımı batırıp azıcıkta karnına sürüp masaj yaptım sıcak su torbasını da karnına koydum kucaama alıp sırtına vurdum sıvazladım ve çıkardı gazını kızz mucize gibi ama herkeste işe yararmı bilmioom bi de 1 çay kaşığı anason bi çay bardağı kaynar su ile demleyip 3 çay kaşığı bu çaydan ve humananın ii geceler uyku çayından 2 çay kaşığı 50 ml su ile hazırladım ikisini karıştırdım biraz içti vee çok uyku yapii gıı gözünü açamadı haaa dün saat 4 te uyudu 7,30 da uyandı 9 da uyudu ve tüm gece uyudu aralarda kah ben kalktım emzirdim kah o mızırdandı bilg.... ama anason bağımlılık yapabilir die çok zorlanmadıkça vermicem nan sarhoş gibi oldu oğlummaçıııııım uykum< vaaaaaar
oğluş tüm gece ıkındı durdu yapamadı kakasını
ıkınma yüzünden doğru düzgün uyuyamadı
uyuyo 5 dk sonra ıkınıp ağlıyo offfffff
cnm günaydınn ben çörek otu yağını denedim parmağımın ucuyla 2 kez damağına sürdüm sonra parmağımı batırıp azıcıkta karnına sürüp masaj yaptım sıcak su torbasını da karnına koydum kucaama alıp sırtına vurdum sıvazladım ve çıkardı gazını kızz mucize gibi ama herkeste işe yararmı bilmioom bi de 1 çay kaşığı anason bi çay bardağı kaynar su ile demleyip 3 çay kaşığı bu çaydan ve humananın ii geceler uyku çayından 2 çay kaşığı 50 ml su ile hazırladım ikisini karıştırdım biraz içti vee çok uyku yapii gıı gözünü açamadı haaa dün saat 4 te uyudu 7,30 da uyandı 9 da uyudu ve tüm gece uyudu aralarda kah ben kalktım emzirdim kah o mızırdandı bilg.... ama anason bağımlılık yapabilir die çok zorlanmadıkça vermicem nan sarhoş gibi oldu oğlumm
benimkide tüm gece ıkındı ağladı
hala ıkınıyo
sallıyom
ayy sinirlerim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?