2009 Kasm Anneleri

ebiiiiiilş diyet nasıl yapıyonuz bacım
valla ekmek yemiim sabah çok az peynir haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı pekmez arada 1 elma yada 2 mandalina öğlen normal yemek ve çorba ama az yağlı ve küçük porsiyon arada meyve akşam öğlen gibi arada 1 meyve 3 adet ceviz aslında ara öğünlerde süt içebilsem çok daa ii oluyo ama gaz yapii ha tabi bu arada tüm gün ayva kompostosu şekersiz bunun dışında çikolata tatlı kek börek vs abur cubur yok 2 lt de su

ben tatlı çikolata yiyom ya dayanamıyom
ohh vereriz inşallag kiloları

arkadaslar bıcok kısıde gaz problemı var gordugum kadarıyla,benım kızımda cok gazlı bı bebektı dr bısuru degısık ılac verdı metsıl,zınco,debrıdat,bende kendımce muskat kımyon denedım ama hıcbırı ıse yaramamıstı en son olarak om x ısımlı gaz ılacı kullandım o kesınlıkle cok ıyı geldı hem rahatladı tamamen suan artık gaz problemımız yok mesela,ustelık prospektuse gore uykularıda duzene sokuyormus hakıkaten dun gece ıcırdım kızım kesıntısız 5 saat uyudu,sızlere tavsıyem dr unuza danısıp om x ısımlı surubu denemenız cok faydasını gorecegınıze ınanıyorum...

ben aldım 3 gün kullandım ama oğlumun karnını ağrıttı 3 gün uyumadı yavrum o yüzden geri bıraktım

açıııııım uykum< vaaaaaar
oğluş tüm gece ıkındı durdu yapamadı kakasını
ıkınma yüzünden doğru düzgün uyuyamadı
uyuyo 5 dk sonra ıkınıp ağlıyo offfffff

açıııııım uykum< vaaaaaar
oğluş tüm gece ıkındı durdu yapamadı kakasını
ıkınma yüzünden doğru düzgün uyuyamadı
uyuyo 5 dk sonra ıkınıp ağlıyo offfffff
cnm günaydınn ben çörek otu yağını denedim parmağımın ucuyla 2 kez damağına sürdüm sonra parmağımı batırıp azıcıkta karnına sürüp masaj yaptım sıcak su torbasını da karnına koydum kucaama alıp sırtına vurdum sıvazladım ve çıkardı gazını kızz mucize gibi ama herkeste işe yararmı bilmioom bi de 1 çay kaşığı anason bi çay bardağı kaynar su ile demleyip 3 çay kaşığı bu çaydan ve humananın ii geceler uyku çayından 2 çay kaşığı 50 ml su ile hazırladım ikisini karıştırdım biraz içti vee çok uyku yapii gıı gözünü açamadı haaa dün saat 4 te uyudu 7,30 da uyandı 9 da uyudu ve tüm gece uyudu aralarda kah ben kalktım emzirdim kah o mızırdandı bilg.... ama anason bağımlılık yapabilir die çok zorlanmadıkça vermicem nan sarhoş gibi oldu oğlumm

diloşş bak ne buldum gıııı

--------------------------------------------------------------------------------

KAHVALTI:

1 su bardağı şekerli süt (200ml)(kalsiyumla zanginleştirilmiş)
1 yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar peynir
5 zeytin
1-2 ince dilim ekmek
1 yemek kaşığı pekmez veya bal veya reçel
1 adet meyve, 1 havuç veya domates

ARA ÖĞÜN:

1 porsiyon meyve

ÖĞLE:

1 porsiyon etli sebze yemeği(sebzeli köfte,tavuk,balık)
1 porsiyon pilav veya makarna
1 kase yoğurt veya ayran
1 ince dilim ekmek
1 meyve
mevsim salata

ARA ÖĞÜN:

1 kibrit kutusu kadar peynir
Taze sıkılmış meyve suyu
1 adet peynirli poğaça veya 1 bardak süt
Domates veya meyve

AKŞAM:

Çorba (tarhana,mercimek,sebze,yoğurtlu çorba)
Balık,tavuk veya kıymalı sebze yemeği
1 kase yoğurt veya sütlü tatlı
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
Mevsim salata, 1 adet meyve
1 dilim ekmek
YATARKEN:

1 bardak süt veye sütlü tatlılar veya yoğurt

NOT:Yemek aralarında ıhlamur, nane, papatya gibi bitki çayları, az şekerli limonata ve komposto içilebilir.

çörekotu yağını senmi yaptın hazırmı aldın
ben bugün humana iyigeceler çayı alayım
gece vereyim
uyutmadan hemen öncemi vercez bacım

kız o menü ne güzel öyle hem tatlıda var
bide baya rahat yapılır

bende bugün alayım deneyeyim inş işe yarar sağol bacım

diyet menüsü güzelmişte minicik bebekle yemek yemeye fırsat bulamıyom ben bunu tam olarak uygulamak zor sanki

günaydın ebiş diloş ya akşam deliye döndüm benim kıza fitilde yarami saat 10 da fitil verdim kz gece 2.30 uykuya geçti çok kötüyüm çok

benimkide tüm gece ıkındı ağladı
hala ıkınıyo
sallıyom
ayy sinirlerim bozuluyo

sinir sistemlerim alt üst oldu ay fitil yaramaz mı ya hiç bir şeyin faydası yok buna gece artık süt verdim gögsüme aldım öyle uyumuş bende uyumuşum bir kendime geldim ki çocuk kucağımda:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…