gııı bi arkadaşımın saçını kocası boyuyo haaa hemide çok güzel boyuyo vallaaa.. nerde bizde öle kocaaa boyasa bile beceremez:umursamaz:
anam kızlar saç boyatmaya başladınızmı ay ben ne duruyorum öyleyse hemen bu hafta bende boyatıcam evde kendım boyarım ben ya bişi olmaz dimi
ay yok bana verseler şişe şişe içeyom kııı ama malesef 1,5 aydır içemeyom
kızlar ya Duru Naz artık AGUUUUUUUUU diyo gerçi ben o kadar çok uğraştımki aguuuuu demesi için oda sanırım aman be ana ne gıcıksın yeter al sana AGUUUUUUUUUUUUUU diye deyiverdi :lepi:
ay napım ya kızlar kızım gelişimini gec tamamlamasın ıstıyorum biliyosunuz erken doğan bebekler de gelişim düzeltilmiş yaşa göre takip ediliyo ama sanırım bızımkı benım yuzumden herşeyi erken yaşayacak kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: bende var canım o kocadan benim saçlarımı hep kocam boyar hatta dun kendi dedi bu hafta içi boya alayımda senın saçların boyayayım karıcım dedi :lepi:
maşallah Durumuzaopuyorumnanaktan.. karakızım ne kadar güzel kötü günlerin geride kalması.. çok seviniyorumvallaa.. o günlergitsin bi daa da gelmesin...
bu arada benim cadıyla oynaştık biraz,gülüştük falan, ben size yazaarken bi çığlık attı kafamı bi çevirdim ki gülüyo... kahkaha atıyo zilliiiiiopuyorumnanaktan
oyyy ne güzel vallaaaa.. bende kendimi riske atıp kocişe boyatmayı bi denesem mi acabaa? inceleye inceleye yapar kesin en az 3 saat sürer ve boya sonunda insan içine çıkabilirmiyim bilmiyom:1ninca:...
gııı bi arkadaşımın saçını kocası boyuyo haaa hemide çok güzel boyuyo vallaaa.. nerde bizde öle kocaaa boyasa bile beceremez:umursamaz:
kizlar ya, bebisleri nasil uyutuyorsunuz? Naz normalde memede emerken uyuyor ama bugunn dr. emzir yerine birak uyusun, gerekirse ana kucaginda yada kucaginda salla dedi. emzirdim 1 saattirde anakucaginda salliyorum, halak oldu cocuk aglamaktan. 1-2 gun belki denerim, sonra yine emzirir uyuturum ya.:sinifsinif:
evet canım kötü günler geride kaldı ben bile hatırlamak istemıyorum aklıma geldıkçe boğazım düğümleniyo kötü oluyorum.
ay ben yerım senın kızını maşallah kahkahada atarmış
sana sesleniyo belliki
boyat kıs kocana ince eleyip sık dokur ama güzel boyar emin ol kaydirigubbakcemile3
kizlar ya, bebisleri nasil uyutuyorsunuz? Naz normalde memede emerken uyuyor ama bugunn dr. emzir yerine birak uyusun, gerekirse ana kucaginda yada kucaginda salla dedi. emzirdim 1 saattirde anakucaginda salliyorum, halak oldu cocuk aglamaktan. 1-2 gun belki denerim, sonra yine emzirir uyuturum ya.:sinifsinif:
benimki kesin ''boşver gerek yok'' der :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
klasik cevap şu "sen sade halinle daha güzelsin" :roflol::roflol:
canım ben emzirirken mayışıyo anakucağında az bişe sallıyom yada kucağıma yatıfrıp sırtını sıvazlıyom,tıp tıplıyom uyuyo.. geceleri emzirirken uyuyo tabi... ama ben memeyi kendisi bırakana kadar emziriyom bacım sen kenin ayırdığın için uyuması zor olur belkim...
canım istersen kucağına al ama sallamadan poposuna vurarak uyutmayı dene yada yan yatır yine poposuna vurarak uyutmayı dene benım annem öyle yapıyo
slm gacılar bugün kızımla ilk evde yalnız kalışımız..şimdi uuyor sabahtan beri emzir altını degişitr biraz yatır sonra tekrar mama ver altını degiştir gazını alt üstüne kustu yelek önlük degişitr derken uyuttum şimdi oturma odasında yanımda uyuyor bende size yazıyom.
saç boyama girişimlerine başlanmış bende cuma günü röfle yaptırdım saçımı sarı civciv oldum kestridim seyrelttim saçlarımıda pek bi hafifledim düzleştirmeside kolay oluyor böyle isabetli karar oldu ben,im için bebkten sonra ancak böyle olurdu...eee sizler nasılsınız bakalım çoktandır giremiyordum rahat rahat..
slm gacılar bugün kızımla ilk evde yalnız kalışımız..şimdi uuyor sabahtan beri emzir altını degişitr biraz yatır sonra tekrar mama ver altını degiştir gazını alt üstüne kustu yelek önlük degişitr derken uyuttum şimdi oturma odasında yanımda uyuyor bende size yazıyom.
saç boyama girişimlerine başlanmış bende cuma günü röfle yaptırdım saçımı sarı civciv oldum kestridim seyrelttim saçlarımıda pek bi hafifledim düzleştirmeside kolay oluyor böyle isabetli karar oldu ben,im için bebkten sonra ancak böyle olurdu...eee sizler nasılsınız bakalım çoktandır giremiyordum rahat rahat..
ay ne güzel canım ya öp kokla benim yerıme kızınıda
canım valla çok iyi yapmışsın saçlarını kestırmekle benım saçlarım belime kadar gelmişti nerdeyse doğumdan sonra hemen kestırdım omuzlarıma kadar rahat ettım bu hafta içide boyayacam inşallah kısmet olursa kaydirigubbakcemile5
ay ne güzel canım ya öp kokla benim yerıme kızınıda
canım valla çok iyi yapmışsın saçlarını kestırmekle benım saçlarım belime kadar gelmişti nerdeyse doğumdan sonra hemen kestırdım omuzlarıma kadar rahat ettım bu hafta içide boyayacam inşallah kısmet olursa kaydirigubbakcemile5
anaam kestanede mi gaz yapiimiş yaa akannehir
hamileykenki yasaklarda ne varmış anam beee
emzirirkenki daha betermiş vallaa
kahve yok kola yok kestane yok allahtan çikolata yassaq deel
benimki kesin ''boşver gerek yok'' der :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy kız unii biz eltimiyik acaba gııı ne kaa benzi senin kocanın huyları benim herifeee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?