2009 Kasm Anneleri

gııı bi arkadaşımın saçını kocası boyuyo haaa hemide çok güzel boyuyo vallaaa.. nerde bizde öle kocaaa boyasa bile beceremez:umursamaz:

:roflol: :roflol: :roflol: bende var canım o kocadan benim saçlarımı hep kocam boyar hatta dun kendi dedi bu hafta içi boya alayımda senın saçların boyayayım karıcım dedi :lepi:

anam kızlar saç boyatmaya başladınızmı ay ben ne duruyorum öyleyse hemen bu hafta bende boyatıcam evde kendım boyarım ben ya bişi olmaz dimi

ya ben eskiden upuzun saçımı kendim boyardım.. şimdi yapamıyom iyice hantallaştım :umursamaz:

ay yok bana verseler şişe şişe içeyom kııı ama malesef 1,5 aydır içemeyom

ben bi mailden sona içmemeye başladım kendimi tiksindirdim yaneee ondan içmiyom :1ninca:

maşallah Durumuzaopuyorumnanaktan.. karakızım ne kadar güzel kötü günlerin geride kalması.. çok seviniyorumvallaa.. o günlergitsin bi daa da gelmesin...

bu arada benim cadıyla oynaştık biraz,gülüştük falan, ben size yazaarken bi çığlık attı kafamı bi çevirdim ki gülüyo... kahkaha atıyo zilliiiiiopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: bende var canım o kocadan benim saçlarımı hep kocam boyar hatta dun kendi dedi bu hafta içi boya alayımda senın saçların boyayayım karıcım dedi :lepi:

oyyy ne güzel vallaaaa.. bende kendimi riske atıp kocişe boyatmayı bi denesem mi acabaa? inceleye inceleye yapar kesin en az 3 saat sürer ve boya sonunda insan içine çıkabilirmiyim bilmiyom:1ninca:...

kizlar ya, bebisleri nasil uyutuyorsunuz? Naz normalde memede emerken uyuyor ama bugunn dr. emzir yerine birak uyusun, gerekirse ana kucaginda yada kucaginda salla dedi. emzirdim 1 saattirde anakucaginda salliyorum, halak oldu cocuk aglamaktan. 1-2 gun belki denerim, sonra yine emzirir uyuturum ya.:sinifsinif:

evet canım kötü günler geride kaldı ben bile hatırlamak istemıyorum aklıma geldıkçe boğazım düğümleniyo kötü oluyorum.
ay ben yerım senın kızını maşallah kahkahada atarmış
sana sesleniyo belliki

oyyy ne güzel vallaaaa.. bende kendimi riske atıp kocişe boyatmayı bi denesem mi acabaa? inceleye inceleye yapar kesin en az 3 saat sürer ve boya sonunda insan içine çıkabilirmiyim bilmiyom:1ninca:...

boyat kıs kocana ince eleyip sık dokur ama güzel boyar emin ol kaydirigubbakcemile3

canım ben emzirirken mayışıyo anakucağında az bişe sallıyom yada kucağıma yatıfrıp sırtını sıvazlıyom,tıp tıplıyom uyuyo.. geceleri emzirirken uyuyo tabi... ama ben memeyi kendisi bırakana kadar emziriyom bacım sen kenin ayırdığın için uyuması zor olur belkim...

evet canım .. bebişlerin çıkardığı sesler gnerdeyse hergün farklılaşıyor sanki, bu günleri doya doya yaşamak lazım yaaaa:asigim:..

tamam kız bugün söyleyelim bakalım boyamayı kabul edecek mi?

canım istersen kucağına al ama sallamadan poposuna vurarak uyutmayı dene yada yan yatır yine poposuna vurarak uyutmayı dene benım annem öyle yapıyo

normalde bende kendi birakana kadar bekliyorum. zaten o zaman uyumusda oluyo. dr. memede uyutma, 15 dk birinden, 5dk birinden emzirip yerine koy dedi ya, her duydugumuzu yapicaz. denerim 1-2 gun olmazsa uyuyuversin memede napim.

canım istersen kucağına al ama sallamadan poposuna vurarak uyutmayı dene yada yan yatır yine poposuna vurarak uyutmayı dene benım annem öyle yapıyo

canim, genelde emzirirken poposuna vururum zaten, ozellikle geceleri.

ben oglumda kendi kendie uyuma cabalarina 5-6 aylikken baslamistim. simdi daha cok erken diye dusunuyorum ama dr.1-2 gun sonra alisir dedi.:sinifsinif:

slm gacılar bugün kızımla ilk evde yalnız kalışımız..şimdi uuyor sabahtan beri emzir altını degişitr biraz yatır sonra tekrar mama ver altını degiştir gazını alt üstüne kustu yelek önlük degişitr derken uyuttum şimdi oturma odasında yanımda uyuyor bende size yazıyom.

saç boyama girişimlerine başlanmış bende cuma günü röfle yaptırdım saçımı sarı civciv oldum kestridim seyrelttim saçlarımıda pek bi hafifledim düzleştirmeside kolay oluyor böyle isabetli karar oldu ben,im için bebkten sonra ancak böyle olurdu...eee sizler nasılsınız bakalım çoktandır giremiyordum rahat rahat..

ay ne güzel canım ya öp kokla benim yerıme kızınıda
canım valla çok iyi yapmışsın saçlarını kestırmekle benım saçlarım belime kadar gelmişti nerdeyse doğumdan sonra hemen kestırdım omuzlarıma kadar rahat ettım bu hafta içide boyayacam inşallah kısmet olursa kaydirigubbakcemile5

ay benim saçlarımda çok uzadı belime kadar çok zor oluo yaaaaaaaaaaaa

karakızım bencede ii yapmışsın kestirmekle benimde saçlar omuzlardan aşagıdaydı ama çok gür kalın telliydi yıkaması kurutmasıda ayrı bir dertti helede bebkten sonra ugraşılmaz saçımı byatmadan önce iyice azalt dedim kuaföre ii oldu valla..degişiklige iihtiyaç var arada..kızlar yarın ben smera testine gidiom aynı zmanda dogumdan sonra genel kontrol olacak...

wannacım benim kız hep kendi kendine uyuyo artık uykusu gelince kucaktaysa mızıldanmaya başlıyo yatağına yatmak istiyo biraz mırmır yapıp uyuyo ama bu tamamen emziğin marifeti
dalmadan emzik düştüyse uyanıyoo
bi de bu ara emziği ağzının kenarına düşünce almaya çalışıyo dilini falan uzatıyo öle komikkii kaydirigubbakcemile3

selammmmm
kocayla bebegı yıkadık ortalıgı toplamaya calısıyom
accık uyudu uyandı şimdi kucagımda
esımde cıktı daha utu duriiii
bişe sorcam benım kırpiklrım cok dokuldu nedense bosluklar oldu arada ne yapsam ya moralım bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…