nihayet kontrole doktora gittik. gelisimimiz iyi cok sukur. doktor amca habire siraladi, bunu yap sunu yapma diye. ozellikle memede uyuma isi icin, 15dk bir gogusden, 5dk digerinden emzir, yatir uyusun dedi. nerde bulduysa oyle bebeyi.akannehir birkac gun deniycem bakalim, olmadi mecbur memede uyuycak bu cocuk napalim.
kızlar saçını boyatan var mı ??
bi zararı olmaz heralde ben artık boyatim diyorum... belki biraz moralim düzelir.. iyice orman kaçkını gibi hissediyorum kendimi...
yaaaa sendemi 3 kasımda anam ne bu 3 kasım bereketliymiş baya ondan önce doğuran yok galiba heee
bana doktor tonimer vermişti burnu tıkanınca ondan sıkıyorum bikac dakşka sonra hapsuruyo ve burnu temizleniyo
valla bacım benim annem kardeşimin ağzından üfler burnundan çıkarırdı böyle bi yöntemi varmı hakkatende rahatlardı kocamanda çıkardı fisfisfisşimdilik bizim bi problemimiz yok ama olursada yaptırabilirmiyim bilmiyorum
ben 20 günlükken boyattım canım bugun yarın yine boyayacagımkızlar saçını boyatan var mı ??
bi zararı olmaz heralde ben artık boyatim diyorum... belki biraz moralim düzelir.. iyice orman kaçkını gibi hissediyorum kendimi...
sagol canim.a.s.
nasil yani ya.:1shok:
o da zaralı cnm gaz yapiiiianaam kestanede mi gaz yapiimiş yaa akannehir
hamileykenki yasaklarda ne varmış anam beee
emzirirkenki daha betermiş vallaa
kahve yok kola yok kestane yok allahtan çikolata yassaq deel
hayırlı olsun wannaammmgunaydina.s.
dun kirkimiz cikti.hihoyyyt
eeee, sihirli degnek nerde.delikafadulden
ben hamileyken boyattım bişe olmadı kııı
zaten tıbben bi zarraı olduğuna dair bi bulgu yokmuş
bazı kuaförle çok adi boyalar kullandığı için kansöröjen ieriyomuş ondan sakıncalıymış ama kaliteli boyalar kullanılınca bi sorun olmaz dedi arkadaşımın doktoru öle dedi bizde boyadık valla
ben 20 günlükken boyattım canım bugun yarın yine boyayacagım
hamileyken sabrettim
sanatcılar hep boyatıyolar :)
hayırlı olsun wannaammm
nihayet kontrole doktora gittik. gelisimimiz iyi cok sukur. doktor amca habire siraladi, bunu yap sunu yapma diye. ozellikle memede uyuma isi icin, 15dk bir gogusden, 5dk digerinden emzir, yatir uyusun dedi. nerde bulduysa oyle bebeyi.akannehir birkac gun deniycem bakalim, olmadi mecbur memede uyuycak bu cocuk napalim.
kızlar saçını boyatan var mı ??
uni bende boyatmak istiyomm gııı.. ama fırsat bulamıyorum ki:1no2:
ben çiğ köfte ve kolayı çok özledim burnumda tütiler yaaaaaaa
merhaba bayanlar nasılsınız bende benim veleti şimdi uyuttum bi bakim dedim buraya ama oğlum uyurken hemen yemek yapıcam şimdi yoksa bazen bi uyanıyo allah muhafaza aç kalırız akşama kucağa alışmış illi hoppala yaptırcan duruyorum basıyo çığlığı anca emdikten sonra bi 5 10 dk ana kucağında duruyo oyuncaklara gülüyo o kadar yoksa heeeep kucakta velet.
bu arada bişey sorcam burada kasımın ilk bebeği kim ben yeni geldim aranıza daha önce hamile kalmak isteyenlerdeydim sonra annemde kalmaya başlayınca bi süre giremedim kapanmış zaten doğumdan sonra anca gelebildim.
kimmiş bakalım kasımın ilk bebeği
ben hamiş kaldığımdan beri kola içmiyorum ve içerken midem bulanıyo.. bundan sonra hiç içmema.s
ne edisiniz hatunlar
hergün geliyom selam weriyom kimse beni görmüyoo:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben görülmicek karı mıyım nansositososito
kızlar ya Duru Naz artık AGUUUUUUUUU diyo gerçi ben o kadar çok uğraştımki aguuuuu demesi için oda sanırım aman be ana ne gıcıksın yeter al sana AGUUUUUUUUUUUUUU diye deyiverdi :lepi:
ay napım ya kızlar kızım gelişimini gec tamamlamasın ıstıyorum biliyosunuz erken doğan bebekler de gelişim düzeltilmiş yaşa göre takip ediliyo ama sanırım bızımkı benım yuzumden herşeyi erken yaşayacak kaydirigubbakcemile3
ooff sorma canım yaa bakma ben de konuşuyorum ama nasıl fırsat bulucam bilmiyorum...24 ünde dr kontrolüm var...kuaförüm dr.uma çok yakın ama işin kötü tarafı eve çok uzak !! eşimle gitsem o orda beni bekleyemez...eşim olmadan gitsem hem dünyanın yolu hem bebişi evde bırakıp gitmeye cesaretim yok... nasıl yapıcam bilmiyorumm...CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?