2009 Kasm Anneleri

benimkide memede uyumayınca nuh diyo peygamber demiyo:sm_confused:

kızlar saçını boyatan var mı ??

bi zararı olmaz heralde ben artık boyatim diyorum... belki biraz moralim düzelir.. iyice orman kaçkını gibi hissediyorum kendimi...

ben hamileyken boyattım bişe olmadı kııı
zaten tıbben bi zarraı olduğuna dair bi bulgu yokmuş
bazı kuaförle çok adi boyalar kullandığı için kansöröjen ieriyomuş ondan sakıncalıymış ama kaliteli boyalar kullanılınca bi sorun olmaz dedi arkadaşımın doktoru öle dedi bizde boyadık valla

yaaaa sendemi 3 kasımda anam ne bu 3 kasım bereketliymiş baya ondan önce doğuran yok galiba heee

heee gıı Kasım ayının en bereketli günü oldu herhall..

bana doktor tonimer vermişti burnu tıkanınca ondan sıkıyorum bikac dakşka sonra hapsuruyo ve burnu temizleniyo

benim cadının burnu tıkanmıyo ama dolu olduğu çıkan seslerden belli oluyo..bunu deneyelim bakalım nasıl olcak canım sağolasın.. reçeteye yazılıyomu yoksa öyle mi satılıyo

anaaa benim kayınvalidem de bunu dedi ama ben korkarım bacım yapamam vallaaa.. önce burnuna zeytinyağı damlat ,sıcak banyo yaptır ,sonra burnundn hafif üfle bırak.. o zaman çıkar dedi ama yapamam heralde gııı.. ya bişe olursaaaafisfisfis

bi zararı olmaz heralde ben artık boyatim diyorum... belki biraz moralim düzelir.. iyice orman kaçkını gibi hissediyorum kendimi...
ben 20 günlükken boyattım canım bugun yarın yine boyayacagım
hamileyken sabrettim
sanatcılar hep boyatıyolar :)

sagol canim.a.s.

nasil yani ya.:1shok:

valla diyorum ya ağzından üflüyodu burnundan sümük çıkmştı bi kere hatırlıyom hatta ben küçüktüm bi komşumuzun çocuğunun burnuna boncuk kaçmıştı annesine söyledi öyle yaptırdı boncukta çıktı kaydirigubbakcemile3

anaam kestanede mi gaz yapiimiş yaa akannehir
hamileykenki yasaklarda ne varmış anam beee
emzirirkenki daha betermiş vallaa
kahve yok kola yok kestane yok allahtan çikolata yassaq deel
o da zaralı cnm gaz yapiiii
gunaydina.s.

dun kirkimiz cikti.hihoyyyt

eeee, sihirli degnek nerde.delikafadulden
hayırlı olsun wannaammm

ben 20 günlükken boyattım canım bugun yarın yine boyayacagım
hamileyken sabrettim
sanatcılar hep boyatıyolar :)

ayy iyi bari bu hafta boyatim bari..

ebişim ardanın facedeki resmine öllldüümmm ölldüüümmm ... maşallahhh yaa nasıl tatlı karaböcekkkk

kıs o diyet listesini uygulayabiliyo musun sen ?? onları hazırlamaya bi adam lazım...ben bazen mutfağa adım bile atamıyom... yavv şu çikolatta ve bisküvi olayı benim sonum olucak valla... sen harbiden durabiliyo musun yemeden yaa ... bravo valla :hooray:

gözün aydın canım herşey yolundaymış... dene bakalım ama ben de yatır uyusun kısmına takıldımkaydirigubbakcemile3

uni bende boyatmak istiyomm gııı.. ama fırsat bulamıyorum ki:1no2:

uni bende boyatmak istiyomm gııı.. ama fırsat bulamıyorum ki:1no2:

ooff sorma canım yaa bakma ben de konuşuyorum ama nasıl fırsat bulucam bilmiyorum...24 ünde dr kontrolüm var...kuaförüm dr.uma çok yakın ama işin kötü tarafı eve çok uzak !! eşimle gitsem o orda beni bekleyemez...eşim olmadan gitsem hem dünyanın yolu hem bebişi evde bırakıp gitmeye cesaretim yok... nasıl yapıcam bilmiyorumm...CADIARZU

canımcım kasımın en erken doğuran anası benim daha doğrusu kasımı bekleyemem ben ana kusura bakma ben kasım bebelerinin ablası olacam diye tutturan benim zilli kızım Duru hanım kartanesinin de dediği gibi kaydirigubbakcemile3
29 haftalık dünyaya geldi ve sadece 1130 gr doğdu ama artık koskocaman kız oldu opuyorumnanaktan

anam kızlar saç boyatmaya başladınızmı ay ben ne duruyorum öyleyse hemen bu hafta bende boyatıcam evde kendım boyarım ben ya bişi olmaz dimi

ne edisiniz hatunlar
hergün geliyom selam weriyom kimse beni görmüyoo:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben görülmicek karı mıyım nansositososito

kızlar ya Duru Naz artık AGUUUUUUUUU diyo gerçi ben o kadar çok uğraştımki aguuuuu demesi için oda sanırım aman be ana ne gıcıksın yeter al sana AGUUUUUUUUUUUUUU diye deyiverdi :lepi:
ay napım ya kızlar kızım gelişimini gec tamamlamasın ıstıyorum biliyosunuz erken doğan bebekler de gelişim düzeltilmiş yaşa göre takip ediliyo ama sanırım bızımkı benım yuzumden herşeyi erken yaşayacak kaydirigubbakcemile3

ne edisiniz hatunlar
hergün geliyom selam weriyom kimse beni görmüyoo:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben görülmicek karı mıyım nansositososito

hoşgeldin tubişim
nedisin nasısın analık nasıl gidi gazı varmı gazı

haklısın sen görülmeyecek karu değelsinde işte herkes gaz derdine düştü beee
sen arada kaynadın bacım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne güzel o üzüntülü günler geride kaldı artık agular gülücükler yerini aldı
allah bağışlasın

benimkide gülücük atii bağa piş piş deyince ağız kulaklarında

gııı bi arkadaşımın saçını kocası boyuyo haaa hemide çok güzel boyuyo vallaaa.. nerde bizde öle kocaaa boyasa bile beceremez:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…