2009 Kasm Anneleri

ayy ben çok aşırı abartmıyorum ama canımın istediginden de azda olsa yiyorum sonrada anne çaylarından içiyorum kimyon içiyorum..

berra uyanmadan gideyim bende birşeyler atıştırayım mırıldanmaya başlandı zaten ara ara..hadi kendinize ve bebişlerinizeiii bakın hee.

ben hiç abartmıyorum ne bulsam yiyom kaydirigubbakcemile2
ama mercimeğe tövbeliyim
bi de nescafe içmiyom yaa canım çok isttiii emmee
türk kahvesi de yasakmıı
onu da içmiyom

normalde bende kendi birakana kadar bekliyorum. zaten o zaman uyumusda oluyo. dr. memede uyutma, 15 dk birinden, 5dk birinden emzirip yerine koy dedi ya, her duydugumuzu yapicaz. denerim 1-2 gun olmazsa uyuyuversin memede napim.

bence de çok üstüne gitmemek gerek ama umarım bu sürede alışır canım.. kolay gelsin sana...

slm canım hoşgeldin.. ilk yalnız kalışınız hayırlı olsun kolay gelsin sana dakaydirigubbakcemile3

ooyyy dilini yesinler onun yaaaaaopuyorumnanaktan
anacım benim kız emziği ilk hafta aldı şimdi almıyo.. uğraşıyom uğraşıyom kabul etmiyo zilliiii:sinifsinif:
şimdi de sallamıyom kendi kendine uyumaya çalışıyo ama beceremiyoookaydirigubbakcemile3

ama mercimeğe tövbeliyim
türk kahvesi de yasakmıı
onu da içmiyom

iç bacım gögsün şişer haaa... 1 fincandan bişe olmaz beee..
ben canım ne istese yiyom içiyom vallaa...yediklerim benim kızı etkilemiyo gazı falan hep aynııa.s

bravo valla beray sultana.:lepi:

benim cadının burnu tıkanmıyo ama dolu olduğu çıkan seslerden belli oluyo..bunu deneyelim bakalım nasıl olcak canım sağolasın.. reçeteye yazılıyomu yoksa öyle mi satılıyo
recetesiz satılıyor canım bize doktor doğumdan hemen sonra verdi herkese veriyormus okyanus suyu zararı olmaz canım ilac deil
benimkide memeyi cok seviyo ama favori uyuma yeri kucak :))
kucakta uyutup yatagına atıyorum
ne ayakta sallamak ne ana kucagı sevmiyo
yalnız ben cok ugrastırırsa agladıgında almıyorum bi 5 dakika aglıyo sonra yoruluyo oyle uyuyo dene istersen gerci her bebek farklı yaa
badem yagı iyi gelir derlerdi
ama mercimeğe tövbeliyim
türk kahvesi de yasakmıı
onu da içmiyom
ben hergun bir tane içiyorum

ayy kızlaar uni gittimii
uninin kaynanayla benim kaynana kardeş gaabaa
benim ilk günler sütüm gelmeyince ben şimdi emzirsem süt gelir dedi kadın yaaa
al anne emzir bebek aç kalmasın dememi bekledi heraldee
aayyy midem kalktı beee
öbür torunlar geliyodu annem görmeden emelim babanne diip emiyolardı demiş annemeee akannehir
allam bakmaya falan gelirse benden gizli emzirmeye kalkmasa baariii

recetesiz satılıyor canım bize doktor doğumdan hemen sonra verdi herkese veriyormus okyanus suyu zararı olmaz canım ilac deil

tamam canım sağolasın:1hug:

kartanesiiiii gıı şu senin babyslingden sipariş ettim teee Çarşamba günü . halen kargo edilmesi bekleniyor diyo... seninki kaç günde geldi bacımCADIARZU
adama mesaj atıp sorsammı niye yollamadınız deyü

:teytey::sm_cool:

ööööööğğğğ....ııııyyyyy ne iğreeeeennnç... manyak mı nan bu karıklava: bacım o kadına bebeği nasıl emanet edipte gitcen gııııı

aboo çok olmuş bee benim iki gün sonra geldiydii,
bi mesaj at sor
:ööööööğğğğ....ııııyyyyy ne iğreeeeennnç... manyak mı nan bu karıklava: bacım o kadına bebeği nasıl emanet edipte gitcen gııııı

ay allahtan o bakmıcak kıız yoksa aklım kalırdı vallaaaa
midem bulanii aklıma geldikçee
anam gelcek ama arada gitmesi gerekirse 1 haftalığına çağırırız diyoduk ay bilmiim artık

aldım kenya ggden
siyah düzbişi 20 liralıktan aldım kullandım bi gün alışveriş merkezinde
gayet kullanışlı

attım şincik bakalımcevap gelcek mi...

inş çağırmak zorunda kalmazsınız canım... kadında alışkanlık olmuştur bu durum kesin verir bence:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

ayyyy, sabahtan beri doktorun dedigini yapmaya calisiyorum. sonuc: sabahtan beri uyumayan bir bebek.akannehirakannehirkafamçokkarıştı

ayyyy, sabahtan beri doktorun dedigini yapmaya calisiyorum. sonuc: sabahtan beri uyumayan bir bebek.akannehirakannehirkafamçokkarıştı

canım yaaaa kıyamam yavruşaa... canım mutlaka yorulup uyuyacak ama sabretmen gerekecek biraz...

kızlar "sabiha paktuna keskin" in sitesindeki videoları izleyin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…