normalde bende kendi birakana kadar bekliyorum. zaten o zaman uyumusda oluyo. dr. memede uyutma, 15 dk birinden, 5dk birinden emzirip yerine koy dedi ya, her duydugumuzu yapicaz. denerim 1-2 gun olmazsa uyuyuversin memede napim.
slm gacılar bugün kızımla ilk evde yalnız kalışımız..şimdi uuyor sabahtan beri emzir altını degişitr biraz yatır sonra tekrar mama ver altını degiştir gazını alt üstüne kustu yelek önlük degişitr derken uyuttum şimdi oturma odasında yanımda uyuyor bende size yazıyom..
wannacım benim kız hep kendi kendine uyuyo artık uykusu gelince kucaktaysa mızıldanmaya başlıyo yatağına yatmak istiyo biraz mırmır yapıp uyuyo ama bu tamamen emziğin marifeti
dalmadan emzik düştüyse uyanıyoo
bi de bu ara emziği ağzının kenarına düşünce almaya çalışıyo dilini falan uzatıyo öle komikkii kaydirigubbakcemile3
ben hiç abartmıyorum ne bulsam yiyom kaydirigubbakcemile2
ama mercimeğe tövbeliyim
bi de nescafe içmiyom yaa canım çok isttiii emmee
türk kahvesi de yasakmıı
onu da içmiyom
wannacım benim kız hep kendi kendine uyuyo artık uykusu gelince kucaktaysa mızıldanmaya başlıyo yatağına yatmak istiyo biraz mırmır yapıp uyuyo ama bu tamamen emziğin marifeti
dalmadan emzik düştüyse uyanıyoo
bi de bu ara emziği ağzının kenarına düşünce almaya çalışıyo dilini falan uzatıyo öle komikkii kaydirigubbakcemile3
recetesiz satılıyor canım bize doktor doğumdan hemen sonra verdi herkese veriyormus okyanus suyu zararı olmaz canım ilac deilbenim cadının burnu tıkanmıyo ama dolu olduğu çıkan seslerden belli oluyo..bunu deneyelim bakalım nasıl olcak canım sağolasın.. reçeteye yazılıyomu yoksa öyle mi satılıyo
benimkide memeyi cok seviyo ama favori uyuma yeri kucak :))kizlar ya, bebisleri nasil uyutuyorsunuz? Naz normalde memede emerken uyuyor ama bugunn dr. emzir yerine birak uyusun, gerekirse ana kucaginda yada kucaginda salla dedi. emzirdim 1 saattirde anakucaginda salliyorum, halak oldu cocuk aglamaktan. 1-2 gun belki denerim, sonra yine emzirir uyuturum ya.:sinifsinif:
badem yagı iyi gelir derlerdiselammmmm
kocayla bebegı yıkadık ortalıgı toplamaya calısıyom
accık uyudu uyandı şimdi kucagımda
esımde cıktı daha utu duriiii
bişe sorcam benım kırpiklrım cok dokuldu nedense bosluklar oldu arada ne yapsam ya moralım bozuluyo
ben hergun bir tane içiyorumben hiç abartmıyorum ne bulsam yiyom kaydirigubbakcemile2
ama mercimeğe tövbeliyim
bi de nescafe içmiyom yaa canım çok isttiii emmee
türk kahvesi de yasakmıı
onu da içmiyom
iç bacım gögsün şişer haaa... 1 fincandan bişe olmaz beee..
ben canım ne istese yiyom içiyom vallaa...yediklerim benim kızı etkilemiyo gazı falan hep aynııa.s
recetesiz satılıyor canım bize doktor doğumdan hemen sonra verdi herkese veriyormus okyanus suyu zararı olmaz canım ilac deil
sanslı anne :)
ayy kızlaar uni gittimii
uninin kaynanayla benim kaynana kardeş gaabaa
benim ilk günler sütüm gelmeyince ben şimdi emzirsem süt gelir dedi kadın yaaa
al anne emzir bebek aç kalmasın dememi bekledi heraldee
aayyy midem kalktı beee
öbür torunlar geliyodu annem görmeden emelim babanne diip emiyolardı demiş annemeee akannehir
allam bakmaya falan gelirse benden gizli emzirmeye kalkmasa baariii
aboo çok olmuş bee benim iki gün sonra geldiydii,tamam canım sağolasın:1hug:
kartanesiiiii gıı şu senin babyslingden sipariş ettim teee Çarşamba günü . halen kargo edilmesi bekleniyor diyo... seninki kaç günde geldi bacımCADIARZU
adama mesaj atıp sorsammı niye yollamadınız deyü
:ööööööğğğğ....ııııyyyyy ne iğreeeeennnç... manyak mı nan bu karıklava: bacım o kadına bebeği nasıl emanet edipte gitcen gııııı
aboo çok olmuş bee benim iki gün sonra geldiydii,
bi mesaj at sor
ay allahtan o bakmıcak kıız yoksa aklım kalırdı vallaaaa
midem bulanii aklıma geldikçee
anam gelcek ama arada gitmesi gerekirse 1 haftalığına çağırırız diyoduk ay bilmiim artık
ayyyy, sabahtan beri doktorun dedigini yapmaya calisiyorum. sonuc: sabahtan beri uyumayan bir bebek.akannehirakannehirkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?