- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
off hamileyken hic görünmüyodu o catlaklar demi egilip bakamiyoduk simdi heryer inince belli oluyolar..bende de olmus meger 9 ay göbek deligimle memelerim haric hic catlagim yok diye geziniyodum popomda varmis birkac cizgi..dogum yapmadan 1 gün önce karnimda da olmustu allahtan dogurdumda daha fazla catlayasi olmaduii..
kirmiziyken gecmiyolar canimsonra o cizgiler beyazlayip kaliyolarmis..yani ne yaparsan yap onlar artik seninle
siftah yapmadik kanama bitti ama bende daha cesaret yokakannehir
hem derlerdi ki doguma giren adamlar karilarindan sogurmus diye külliyen yalan benimki daha 1 haftalik lohusayken geri saymaya baslamisti kirki cikinca hasret sona ericek diye:kedi:enson 23 haftalik hamileyken siftahimiz var gerisini varin siz düsününkafamçokkarıştı
cnm nette böle bişi gördüm ama işe yarar mı bilmiim Rejene Doğum Sonrası Çatlak Onarıcı Krem - Medikal Market Trkiye'nin Tek Kurumsal Medikal SitesiSelam kızlar.
Önerebileceğiniz bi çatlak kremi var mı karın için?
Göğüslerde de sarkma olmaması için ne yapmak lazım?Ya da hangi krem uygun olur?
Bi de korse kullanmak göbek için etkili mi?
Bana kayınvalidem bi korse verdi giyerken iyi de çıkarırken dikişlerim acıdı gibi bende kullanamadım.Göğüs altına kadar dı.....
cnm nette böle bişi gördüm ama işe yarar mı bilmiim http://www.medikalmarket.com.tr/Rejene-Dogum-Sonrasi-Catlak-Onarici-Krem,PR-608.htmlSelam kızlar.
Önerebileceğiniz bi çatlak kremi var mı karın için?
Göğüslerde de sarkma olmaması için ne yapmak lazım?Ya da hangi krem uygun olur?
Bi de korse kullanmak göbek için etkili mi?
Bana kayınvalidem bi korse verdi giyerken iyi de çıkarırken dikişlerim acıdı gibi bende kullanamadım.Göğüs altına kadar dı.....
kaynana beni deli etti düüüüüüüünnnnnnn
bebeşime elini emmeyi öğretti var mı böle bişe yaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook
çocuğun hiç öle bi huyu yoktu akşam marifetmiş gibi öretti şimdi bi bakıyom eldivenli elini sokmuş ağzına bıç bıç emioooooooooooooklava:
anaaamm kızlar kapı çaldı kim o dedim sağlık hizm dedi hani sağlık ocaandan geliiler ya öle sandım içeri buyur ettim ama özel bi medikal firmadanmış bana tens cihazı satmaya çalıştı hani şu elektrik verio ya neemişş 10 d çalıştırınca 90 mekik çekmiş oluyomuşuss eşimle konişiim dedim savdım ecmme ödüm de koptu hırlımıdır hırsızmıdır bilemedim hemn komşuu çardım
slm millet nabersiniz yeni bölüme geçmişiz ben gelmeyeli hayırlı olsun
önceden olsa azcık fırsat bulsam bile hemen kk ya geliyodum
ama bu oğluş beni öle bi hale getirdi ki heççbişeye vakit bulamıyomm
hepiniz iyisinizdir umarım hepinizi öpüyorum
bu arada gelemememin nedeni oğluşumun kilo almamasıydı
ayın 9 unda 20 kırkımız çıktığında annemler gelince demişti kilo almadığını ertesi gün dra gidincede onaylanmıştı 1 hafta oğlumu sürekli emzirdim felan dra gittik 200 gr almıştı ama burdaki dr çok içimize sinmedi adanaya gittik bu perşembe ve dr anne sütüne ek olarak mama verdi bu çocuğun kapasitesi fazla senin sütünle yetinmez dedi
perşembeden beri ilk önce emziriyorum sonra az bişe mama veriyorum ve işe yarıyo galiba oğluşumun kilo aldığını farketdiyordum ama dün sağlık ocağına gittik 2. hepatit aşısı için orda tartık oğlumu ve ayın 17 sinden bu yana 400 gr daha almış zaten dr teyzesi öbür aya 1.500 gr almış olarak istedi herhalde açığı kapatacağız çok mutluyum
oğluşum o haldeyken de malum gelemedim nete
bu arada perşembe adanaya dra gitmişken annemlerde kaldım hafta sonuna kadar ama annem ilgilenemedi bile benimle teyzemin eşi 6 aydır hastaydı yatıyordu son zamanlarda iyice ağırlaşmıştı yoğunbakımdaydı diğer teyzemler felan hep ordalardı annem sabah gidip akşam geliyordu abimin eşiyle beraber kaldık onunda 5 yaşında ve 3 aylık kızları var karşılıklı çocuk bakıyorduk ki cuma gecesi eniştem vefat etti pazar günüde tekrar eve geldim
bende iyiyim canım sağollhoşgeldin aseba... biz iyiyiz canım sizden ne haber.. senin oğluşun mu kilo sorunu vardı bacım yanlış mı hatırlıyom yoksaaCADIARZU
asebacım gözün aydın canım .. hiç merak etme kısa sürede arayı kapatacak ve tombik tombik olcak tatlı yavruş..opuyorumnanaktan
ayrıca başınız sağolsun canım
kızlar merhaba , birşey sorucam sizin yumurcaklar bilinçli gülücüklere başladımı benimki 56 günlük gülüyor ama taşa duvara yada uyurken falan daha bize gülmedi:sinifsinif: birde sesler çıkarıyorlar mı ? nolur cevap verin oğlum emzirirkende hiç yüzüme bakmıyor korkuyorum otistik olabilir mi diye:çok üzgünüm:
kızlar merhaba , birşey sorucam sizin yumurcaklar bilinçli gülücüklere başladımı benimki 56 günlük gülüyor ama taşa duvara yada uyurken falan daha bize gülmedi:sinifsinif: birde sesler çıkarıyorlar mı ? nolur cevap verin oğlum emzirirkende hiç yüzüme bakmıyor korkuyorum otistik olabilir mi diye:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?