2009 Kasm Anneleri

merhaba canım benim kızım şu an 49 günlük ama yaklaşık 1 haftadır özellikle sabahları bana ve babasına gülücük atıyor, değişik sesler çıkarıyor... benim kızımda emzirirken gözlerime bakmıyor çoğunlukla... ama şöyle bir durum var her çocuğun gelişimi aynı olmazkimisi erken tepki verir kimisi geç... o yüzden endişe etme ama eğer gerçekten öyle bir şüphe duyuyorsan bir an önce doktora götürmelisin bence...

umarım endişelerin boşa çıkar canım:Saruboceq:

inş. kilosu normal düzeyde olsun da ben fazla tombiklik istemiyorumm razıyım normal değerlere :Saruboceq:
sağol canım

sen napıyosun minik kızınla herşey yolundadır inş opuyorumnanaktan

görürsün annesi normal değerleri bile geçecek yakışıklı oğlun

bizde cimcimeyle uğraıyoruz canım....herşey yolunda çok şükür:Saruboceq:

arkadaşlar sağolun cevapalrınız için. şu an öyle bile olsa dr.lar kesin birşey diyemez herhalde çok erken. inşallah yanılırım dediğiniz gibi:Saruboceq:

yavv bu kerata gündüz uyiii akşam 10,30 sabah 6 yaa kadar hiç uyumiii busede sabah 8,5 da uyaniii ee ben 2,5saat uyuyabilim ben bu performansa daha ne kadar katlana bilirim bilmiyom yani bünye nasıl dayanacak öööfffffffffffffffffffffff

kulliyen yalan. benim esim iki dogumumada girdi. ilkinde bir hafta sonra yanimdaydi. simdide pazar kirkimiz cikti ya, cumartesi gece 1 de gelmis hadi lohusalik bitti diyo.kaydirigubbakcemile3

anaaaam oğluşu uyutuyom azcık uyuyo sonra ıkınıp uyanıyo
gaz ilacıı falan fdayda etmiyo yaa
ilk günler iyi spnra etkisini kaybediyo sanki

ayyy, benimkide oyle canim. uyuyor en fazla yarim saat sonra kalkiyo. oylede uykusu var, surekli mizirdiyo. yat uyu di mi?

canim gozunuz aydin, oglus kilo almis.

ayrica basiniz sagolsun.

slm cnm biz iyyiz senden naber?nesi var oğluşun cnm?

anam sank9ı benı anlatıyosun sana katılıyom sıddetle aynı aynı aynı
kostura kostura yemek yapıyom anam su kesık mısafır mısafır userıne ew daramadagın cocuk durmuyo aklımı yıycem

ooofff dilmum heç bi ilaç fsayda etmi bacım bunun kendi kendine geçmesini beklemekten başka çaresi yok bacım :çok üzgünüm:
off bekliycez artı ne yapalım bacım
gel 3,ay geeeeeeel hayırlısıyla

evet ya bende öyle diyom
gözler kapanoıyo zorla açıyo

anam sank9ı benı anlatıyosun sana katılıyom sıddetle aynı aynı aynı
kostura kostura yemek yapıyom anam su kesık mısafır mısafır userıne ew daramadagın cocuk durmuyo aklımı yıycem

abaaaooooovvv allah kolaylık versin bacılar kaynanam haftada bşr gelir bir iki saat oturur gider görümemde yok zati çok şükür
ama kaynanamın kaynanası var alt katta o sağolsun günde dört beş kez gelir kafamı ütüler gider akıl verir gider bebeğinağlamasını dyuyormuş neden ağlıyomuş öte yandan karının kulaklar sağır bi lafı ona duyurana kaaaa canımız çıkar nasıl duyuyorsa bebeğin sesini ordan poraya buraya gelmik için bahaneye bakın

görürsün annesi normal değerleri bile geçecek yakışıklı oğlun

bizde cimcimeyle uğraıyoruz canım....herşey yolunda çok şükür:Saruboceq:
inş canım
her zaman yolunda gider inş. canım

canim gozunuz aydin, oglus kilo almis.

ayrica basiniz sagolsun.
sağol canım
senin nazlı kızın napıyor

slm cnm biz iyyiz senden naber?nesi var oğluşun cnm?
kilo almıyodu canım yaa neyse ki başladı artık almaya
oğluşun nasıl annesini çok üzmüyodur umarım

asebacım başın sağolsun canım

oğluşunda çarçabuk toparlamaya başlamış bak maşşallak kuzucuğa
sağol canım teşekkür ederim
buseyle ve furkan hayat nasıl gidiyo

bacım hayat gündüzleri yoğun geceleri uykusuz gidi ne kaaa iç açıcı değelmi kııı
ama olsun sağlıkları yerinde olsunda bana yetera.s

slm kızlar nasılsınız
simdi arkadasımı gecirdim birazdan annem gelicek bebişi yıkıcaz eyvah ki ne eyvah bizimki yıkanınca hiç uyumuyo yaaa napıcam bakalım
bugun bi tuhaf oldu cocugum yaa uyku düzeni gitti memeye saldırıyo resmen daha az once uyudu saat 11 den beri 5 dk uyuyup uyandı bakalım yıkanınca ne yapıcak

cnm başınız sağolsun
oğluş için endişelenme bence inşallah çok dcaha iyi olacaktır :)
ayy allahh korusun kııss yok öle bişi daha anca başlıcak cnm tepki vermeye
selam karulaaaaarrrrrrrr
nediniz bakem
slm çatırtıı anam senin işin de zor 2 veletle nan allah yardımcın olsun
anaaaam oğluşu uyutuyom azcık uyuyo sonra ıkınıp uyanıyo
gaz ilacıı falan fdayda etmiyo yaa
ilk günler iyi spnra etkisini kaybediyo sanki
çörek otu yağı çok ii geldi bize bilg...
ebisss, sen oglusu nasil uyutuyorsun?
cnm gece mip uyii sabahda öle ama öğleden sora ayamda sallıyom öle uyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…