kızlar merhaba , birşey sorucam sizin yumurcaklar bilinçli gülücüklere başladımı benimki 56 günlük gülüyor ama taşa duvara yada uyurken falan daha bize gülmedi:sinifsinif: birde sesler çıkarıyorlar mı ? nolur cevap verin oğlum emzirirkende hiç yüzüme bakmıyor korkuyorum otistik olabilir mi diye:çok üzgünüm:
inş. kilosu normal düzeyde olsun da ben fazla tombiklik istemiyorumm razıyım normal değerlere :Saruboceq:
sağol canım
sen napıyosun minik kızınla herşey yolundadır inş opuyorumnanaktan
anaaaam oğluşu uyutuyom azcık uyuyo sonra ıkınıp uyanıyo
gaz ilacıı falan fdayda etmiyo yaa
ilk günler iyi spnra etkisini kaybediyo sanki
siftah yapmadik kanama bitti ama bende daha cesaret yokakannehir
hem derlerdi ki doguma giren adamlar karilarindan sogurmus diye külliyen yalan benimki daha 1 haftalik lohusayken geri saymaya baslamisti kirki cikinca hasret sona ericek diye:kedi:enson 23 haftalik hamileyken siftahimiz var gerisini varin siz düsününkafamçokkarıştı
anaaaam oğluşu uyutuyom azcık uyuyo sonra ıkınıp uyanıyo
bu arada gelemememin nedeni oğluşumun kilo almamasıydı
ayın 9 unda 20 kırkımız çıktığında annemler gelince demişti kilo almadığını ertesi gün dra gidincede onaylanmıştı 1 hafta oğlumu sürekli emzirdim felan dra gittik 200 gr almıştı ama burdaki dr çok içimize sinmedi adanaya gittik bu perşembe ve dr anne sütüne ek olarak mama verdi bu çocuğun kapasitesi fazla senin sütünle yetinmez dedi
perşembeden beri ilk önce emziriyorum sonra az bişe mama veriyorum ve işe yarıyo galiba oğluşumun kilo aldığını farketdiyordum ama dün sağlık ocağına gittik 2. hepatit aşısı için orda tartık oğlumu ve ayın 17 sinden bu yana 400 gr daha almış zaten dr teyzesi öbür aya 1.500 gr almış olarak istedi herhalde açığı kapatacağız çok mutluyum
oğluşum o haldeyken de malum gelemedim nete
bu arada perşembe adanaya dra gitmişken annemlerde kaldım hafta sonuna kadar ama annem ilgilenemedi bile benimle teyzemin eşi 6 aydır hastaydı yatıyordu son zamanlarda iyice ağırlaşmıştı yoğunbakımdaydı diğer teyzemler felan hep ordalardı annem sabah gidip akşam geliyordu abimin eşiyle beraber kaldık onunda 5 yaşında ve 3 aylık kızları var karşılıklı çocuk bakıyorduk ki cuma gecesi eniştem vefat etti pazar günüde tekrar eve geldim
slm cnm biz iyyiz senden naber?nesi var oğluşun cnm?slm millet nabersiniz yeni bölüme geçmişiz ben gelmeyeli hayırlı olsun
önceden olsa azcık fırsat bulsam bile hemen kk ya geliyodum
ama bu oğluş beni öle bi hale getirdi ki heççbişeye vakit bulamıyomm
hepiniz iyisinizdir umarım hepinizi öpüyorum
ayy ben annem ve esimden baska kimseye bebegimi vermek istemiyorum tutamıyolar yaa hele kayınvaldem dikiyo cocugu boynunu tutmuyo ööööööööö yaa kadın geldimi diken ustunde oluyorum kucagımdan indiremiyorum
eşimide o büyütmüş ama sonra hastalık gecirmiş hem eskiden bebekleri kundak yaptıkları için tutmak problem olmuyormus off ya haftada bir gelseler razıyım bi biri bi biri geliyo gorumcemle ikisi bir gun gelseler olmaz sanki her cumartesi pazar kalmaya hazırlanıyo hanfendi resmen tatil yapcak bende basımdan savmam lazım
off bekliycez artı ne yapalım bacımooofff dilmum heç bi ilaç fsayda etmi bacım bunun kendi kendine geçmesini beklemekten başka çaresi yok bacım :çok üzgünüm:
kulliyen yalan. benim esim iki dogumumada girdi. ilkinde bir hafta sonra yanimdaydi. simdide pazar kirkimiz cikti ya, cumartesi gece 1 de gelmis hadi lohusalik bitti diyo.kaydirigubbakcemile3
ayyy, benimkide oyle canim. uyuyor en fazla yarim saat sonra kalkiyo. oylede uykusu var, surekli mizirdiyo. yat uyu di mi?
anam sank9ı benı anlatıyosun sana katılıyom sıddetle aynı aynı aynı
kostura kostura yemek yapıyom anam su kesık mısafır mısafır userıne ew daramadagın cocuk durmuyo aklımı yıycem
off bekliycez artı ne yapalım bacım
gel 3,ay geeeeeeel hayırlısıyla
evet ya bende öyle diyom
gözler kapanoıyo zorla açıyo
inş canımgörürsün annesi normal değerleri bile geçecek yakışıklı oğlun
bizde cimcimeyle uğraıyoruz canım....herşey yolunda çok şükür:Saruboceq:
sağol canımcanim gozunuz aydin, oglus kilo almis.
ayrica basiniz sagolsun.
kilo almıyodu canım yaa neyse ki başladı artık almayaslm cnm biz iyyiz senden naber?nesi var oğluşun cnm?
sağol canım teşekkür ederimasebacım başın sağolsun canım
oğluşunda çarçabuk toparlamaya başlamış bak maşşallak kuzucuğa
inş canım
her zaman yolunda gider inş. canım
sağol canım
senin nazlı kızın napıyor
kilo almıyodu canım yaa neyse ki başladı artık almaya
oğluşun nasıl annesini çok üzmüyodur umarım
sağol canım teşekkür ederim
buseyle ve furkan hayat nasıl gidiyo
cnm başınız sağolsunbu arada gelemememin nedeni oğluşumun kilo almamasıydı
ayın 9 unda 20 kırkımız çıktığında annemler gelince demişti kilo almadığını ertesi gün dra gidincede onaylanmıştı 1 hafta oğlumu sürekli emzirdim felan dra gittik 200 gr almıştı ama burdaki dr çok içimize sinmedi adanaya gittik bu perşembe ve dr anne sütüne ek olarak mama verdi bu çocuğun kapasitesi fazla senin sütünle yetinmez dedi
perşembeden beri ilk önce emziriyorum sonra az bişe mama veriyorum ve işe yarıyo galiba oğluşumun kilo aldığını farketdiyordum ama dün sağlık ocağına gittik 2. hepatit aşısı için orda tartık oğlumu ve ayın 17 sinden bu yana 400 gr daha almış zaten dr teyzesi öbür aya 1.500 gr almış olarak istedi herhalde açığı kapatacağız çok mutluyum
oğluşum o haldeyken de malum gelemedim nete
bu arada perşembe adanaya dra gitmişken annemlerde kaldım hafta sonuna kadar ama annem ilgilenemedi bile benimle teyzemin eşi 6 aydır hastaydı yatıyordu son zamanlarda iyice ağırlaşmıştı yoğunbakımdaydı diğer teyzemler felan hep ordalardı annem sabah gidip akşam geliyordu abimin eşiyle beraber kaldık onunda 5 yaşında ve 3 aylık kızları var karşılıklı çocuk bakıyorduk ki cuma gecesi eniştem vefat etti pazar günüde tekrar eve geldim
ayy allahh korusun kııss yok öle bişi daha anca başlıcak cnm tepki vermeyekızlar merhaba , birşey sorucam sizin yumurcaklar bilinçli gülücüklere başladımı benimki 56 günlük gülüyor ama taşa duvara yada uyurken falan daha bize gülmedi:sinifsinif: birde sesler çıkarıyorlar mı ? nolur cevap verin oğlum emzirirkende hiç yüzüme bakmıyor korkuyorum otistik olabilir mi diye:çok üzgünüm:
slm çatırtıı anam senin işin de zor 2 veletle nan allah yardımcın olsunselam karulaaaaarrrrrrrr
nediniz bakem
çörek otu yağı çok ii geldi bize bilg...anaaaam oğluşu uyutuyom azcık uyuyo sonra ıkınıp uyanıyo
cnm gece mip uyii sabahda öle ama öğleden sora ayamda sallıyom öle uyiiebisss, sen oglusu nasil uyutuyorsun?
sağol canım
senin nazlı kızın napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?