vallahi ben bazen evi bile toplayamıyorum rüzgar beyle ilgilenmektenbacım hayat gündüzleri yoğun geceleri uykusuz gidi ne kaaa iç açıcı değelmi kııı
ama olsun sağlıkları yerinde olsunda bana yetera.s
slm kızlar nasılsınız
simdi arkadasımı gecirdim birazdan annem gelicek bebişi yıkıcaz eyvah ki ne eyvah bizimki yıkanınca hiç uyumuyo yaaa napıcam bakalım
bugun bi tuhaf oldu cocugum yaa uyku düzeni gitti memeye saldırıyo resmen daha az once uyudu saat 11 den beri 5 dk uyuyup uyandı bakalım yıkanınca ne yapıcak
cnm gece mip uyii sabahda öle ama öğleden sora ayamda sallıyom öle uyii
cnm rüzgar ismini bende çok istedim koyiim die ama olmadı kısmet sanaymışş :) yaramazmı oğluş?vallahi ben bazen evi bile toplayamıyorum rüzgar beyle ilgilenmekten
Allah sana kolaylık versin
bende uyumak istiyorum ama dediğin gibi yavrularımız iyi olsunlarda biz katlanırız
emip demek istedim gıı :)bi yandan emziriyom anca bu kaa yazabişliommip ne kiz?
bugun hepsinde var bi tuhaflik demek. benimkide sabah beri toplam 1 saat uykuyla duruyo. bizde aksam yikiycaz ve benimkide banyodan sonra cin gibi oluyo. bakalim bizde nolucak bu gece?
arkadaşlar sağolun cevapalrınız için. şu an öyle bile olsa dr.lar kesin birşey diyemez herhalde çok erken. inşallah yanılırım dediğiniz gibi:Saruboceq:
kız dilmuh bi ucundan sen çek bi ucundan ben getirelim şu üç ayı:roflol::roflol::roflol:
cnm başınız sağolsun
oğluş için endişelenme bence inşallah çok dcaha iyi olacaktır :)
ayy allahh korusun kııss yok öle bişi daha anca başlıcak cnm tepki vermeye
slm çatırtıı anam senin işin de zor 2 veletle nan allah yardımcın olsun
çörek otu yağı çok ii geldi bize bilg...
cnm gece mip uyii sabahda öle ama öğleden sora ayamda sallıyom öle uyii
sağol canımcnm başınız sağolsun
oğluş için endişelenme bence inşallah çok dcaha iyi olacaktır :)
aa bebişler normalde banyo yapınca uyur seninki niye uyumuyooslm kızlar nasılsınız
simdi arkadasımı gecirdim birazdan annem gelicek bebişi yıkıcaz eyvah ki ne eyvah bizimki yıkanınca hiç uyumuyo yaaa napıcam bakalım
bugun bi tuhaf oldu cocugum yaa uyku düzeni gitti memeye saldırıyo resmen daha az once uyudu saat 11 den beri 5 dk uyuyup uyandı bakalım yıkanınca ne yapıcak
ay canım benim oğluşda gögüsümde uyuyoo daldığında emziği ağzına verip yatırıyorumnazli kizim canimi okuyor. deli gibi uykusu var, inat ediyo uyumuyo.akannehir
:lepi:ASEBA m üzmez mi oğluş gııı delii edii bazenn ama olsun bu günnere de şükürr
cnm rüzgar ismini bende çok istedim koyiim die ama olmadı kısmet sanaymışş :) yaramazmı oğluş?
içini ferah tut canım senin stresin bebişi çok etkiliyo unutma.. bol bol konuş onunla.. nereye bakıyorsa orada durup gözlerine bak ve sevgi sözcükleri söyle gülmese bile çok hoşuna gidecektir. ben kızım bana bakmayınca o nereye bakıyorsa oraya geçiyorum ve göz teması kurmaya çalışıyorumyerimseniben
Bende öyle yapıyorum onun baktığı yere duruyorum .Ay biraz rahatladım bir tek benimki bana bakmıyor sanıyordum size de oluyorsa normal demektir hihoyyyt .
Bende öyle yapıyorum onun baktığı yere duruyorum .Ay biraz rahatladım bir tek benimki bana bakmıyor sanıyordum size de oluyorsa normal demektir hihoyyyt .
zereeen geldimi slingiiinn
geldi geldiiiiiiikaydirigubbakcemile2 zilli kızım mızmızlık ettiği için dik olarak deneyemedim ama içine yatırıp emzirdim,bulaşık bile yıkadım .hihoyyyt çok rahat oldu valla ondan çıkarmadan emzirebülürüz yavru kuşlarıı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?