2009 Kasm Anneleri

bacım hayat gündüzleri yoğun geceleri uykusuz gidi ne kaaa iç açıcı değelmi kııı
ama olsun sağlıkları yerinde olsunda bana yetera.s
vallahi ben bazen evi bile toplayamıyorum rüzgar beyle ilgilenmekten
Allah sana kolaylık versin
bende uyumak istiyorum ama dediğin gibi yavrularımız iyi olsunlarda biz katlanırız

bugun hepsinde var bi tuhaflik demek. benimkide sabah beri toplam 1 saat uykuyla duruyo. bizde aksam yikiycaz ve benimkide banyodan sonra cin gibi oluyo. bakalim bizde nolucak bu gece?

vallahi ben bazen evi bile toplayamıyorum rüzgar beyle ilgilenmekten
Allah sana kolaylık versin
bende uyumak istiyorum ama dediğin gibi yavrularımız iyi olsunlarda biz katlanırız
cnm rüzgar ismini bende çok istedim koyiim die ama olmadı kısmet sanaymışş :) yaramazmı oğluş?

arkadaşlar sağolun cevapalrınız için. şu an öyle bile olsa dr.lar kesin birşey diyemez herhalde çok erken. inşallah yanılırım dediğiniz gibi:Saruboceq:

içini ferah tut canım senin stresin bebişi çok etkiliyo unutma.. bol bol konuş onunla.. nereye bakıyorsa orada durup gözlerine bak ve sevgi sözcükleri söyle gülmese bile çok hoşuna gidecektir. ben kızım bana bakmayınca o nereye bakıyorsa oraya geçiyorum ve göz teması kurmaya çalışıyorumyerimseniben

kızlar bu arada ben kızı slinge koydum emziriyomhihoyyyt şimdide gidip bu halde yemek yapmaya çalışcam

kız dilmuh bi ucundan sen çek bi ucundan ben getirelim şu üç ayı:roflol::roflol::roflol:

hade gıııııııı:))))

alcam canım çıkamadım dün
çıkınca alcam
karnına masaj yapıyoz dimi

cnm başınız sağolsun
oğluş için endişelenme bence inşallah çok dcaha iyi olacaktır :)
sağol canım

aa bebişler normalde banyo yapınca uyur seninki niye uyumuyoo
benim oğlumda sürekli yarım saate bi uyanıyo ve meme istiyo o yüzden işlerim aksıyoo
uyuduğunda da ne iş yapacağımı şaşıyom koştur koştur iş yapıyorumm
nazli kizim canimi okuyor. deli gibi uykusu var, inat ediyo uyumuyo.akannehir
ay canım benim oğluşda gögüsümde uyuyoo daldığında emziği ağzına verip yatırıyorum
inş. büyüdüklerinde yatırınca uyurlar

Bende öyle yapıyorum onun baktığı yere duruyorum .Ay biraz rahatladım bir tek benimki bana bakmıyor sanıyordum size de oluyorsa normal demektir hihoyyyt .

haaa birde bebişlere nasıl bakarsak o da bize öle bakarmış kızlar.yani görüntümüzü kopyalarlarmış... ben kızıma bakarken yada o bana bakarken iş yapıyor olsam bile hep gülümsemeye çalışıyoruma.s

mutlaka biliyor ve uyguluyorsunuzdur ama yinede söyliim dedim

zereeen geldimi slingiiinn

geldi geldiiiiiiikaydirigubbakcemile2 zilli kızım mızmızlık ettiği için dik olarak deneyemedim ama içine yatırıp emzirdim,bulaşık bile yıkadım .hihoyyyt çok rahat oldu valla ondan çıkarmadan emzirebülürüz yavru kuşlarıı ..

yaaaaa zornan bide sling aldırcanız haaaa laelaelaelaelae
naaann kartanesi kocan sağa almış nasılsa sendeki şimdi fazla olcuk bağa yolla gıı onu :roflol::roflol:

selam karular nasılsınız nediniz bebeler nedi benimki şimcik babasının kucağında uyiii bu gece telef edecek beni yine kerata geceyi gündüz gündüzü gece yapmış yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…