2009 Kasm Anneleri

huggis kulanıyom biraz bacaklarının kenarında iz oluyor 3-6 olanı alıyom acab küçük mü geliyor ama benim kız daha 4.500 olmuş 6 kilo olmadı ki
kız hagis hem pahalı hem çok kalın gııı nasıl kullanıyon onu ben prima kullanıypom çok ince ve kullanışlı
en iyisi aşıya gidice ateş düşürücü vermek o zaman yükselmez

aynen öle bacıma.sa.sa.s

nerdesin gıı sen
:
canım az açabiliyorum açınca geçmişe bi bakaıym diyoırum okuyorum byaağı bir, sonra yazıyorum bi kez bebek zırlıyor çıkıyorum gene bir haftadır da açmadıydım gçen cuma mevlit okundu memlekete gittik ordan geldik bebeğin huyu dğeişti resmen sürekli ağlıyor hep kucakta yoruldum yaaa
canim bizde de durum cok farkli degil. uykudan bayiliyor ama en fazla yarim saat uyuyup uyaniyor. sonra da mizir mizir. ama onumuzdeki aylarda daha da uykusuzlasabilirler. etrasi kesfettikce uyumak istemiyorlar.
abovvv desene yandıkkk
kizlar, aksamlari minikleri uyutunca sizde yatiyormusunuz hemen? Naz uyur uyumaz bende yatiyorum. zaten pilim iyice bitmis oluyor ama bu seferde kocisimle hic vakit geciremiyoruz.mafoldumben
valla ben kocamla vakit geçiremes oldum eskisi gibi o işten gelince uzanıyor ohh yemek sonrası bi güsek uyuyor annem d euyukluyor babamda bi ben ve bebek uyanık artık sinirlerim bozuluyor ya canım sıkılıyor koca akşm aman uzak dursun benden sabah gene parladı gitti gene ağlattı beni
kızlar muredanın bebeği gece ateşlenmiş 38 derece olmuş şurup vermiş hemen sonra geçmiş
hey allahım korktum vallaha bu aşılardan ben öööffffffffffffffffffffffff
ayy kızlar biz bu ayki aşısından yarım saat önce yarım kaşık calpol aşıdan yarım saat sonra da yarım kaşık daha calpol vercez doktor dedi haberiniz olsun siz de verin biz iki hafta sonra gitçez

bende veririm. oglumda da doktor verme dese bile verirdim ben. nolur nolmaz diye.
bence de ver canım

ben oglanin hic ateslenmesini beklemedim. asi oldumu verirdim fitil yada surup.

ben prima 2 numara kullaniyorum. o bitince 3 numara molfix ve yine 3 numara huggies var elimde onceden stoklardan.kaydirigubbakcemile3

ben şu verem aşısından korkim gııı o ateş yapi büyük ihtimalle
ama kızıma yapmadıydı
bide verm aşısından sora 2,3 gün yıkanmıycakmış bebek:1no2:

kimi doktor ateşi çıkmadan verme diyo kimi doktor verin diyo bu doktorlarıda anlamak mümkün değil haaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

kız anlıyorlar valla
biz bugün yıkadık mesela oğlanı, soymaya başladık bide küveti gördü mü yüzünü buruşturdu ağlamaya başladı az deiller heee

gece çok açmamak lazım ben de açmıyorum gece 12 gibi bi alıyorum emiyor yatıyoruz bazen dondymizde sallıyorum dondy benm yatakla yan yana aynı boyda bide çok rahatlık oldu bana beşiğinde yatmıyor hemen yanımda ya kusarsa filan hemen görüyorum mık dese yanımda gözümü açmam yeterli oluyor alması da rahat emzirirken de benim uykum da çok açılmıyor iyi ki almışım diyorum ama sabaha karşı uyandıuğında yatağımıza aramıza alıyoruz orda gerine gerine uyuyor:)

kızlar bana acıl yardım yaa.........benım ıkızlerden bırı 3 gecedır ınanılmaz bağırıo.denız ım sakın en gec ıkır mıkır 1 de uyuyo.ama rüzgar(adının hıkmetımı bılmem)gece 9 dan 2 ye kadar yırttı kendını.sesı kısıldı yavrumun.corek otları zıncolar yaglar kar etmıo.senkı bıyerı ağrıo.işin garıbi gunduz uyuyo.acaba kolık mi var cocukta.yaaa bırınızde kolık cd si vardi.ben balıkesırde oturuyorum ve burda bulamıorum.acaba bana kopyalayıp bırını allah rızası ıcın yollayabılırmı belkı o işe yarar.yada aklınızda baska bı cozum onerısı varsa onuda alyımmmmm...........bu aradaaa hepınız selamlar.ayy kendı derdımden selam sabah veremıedım...

benimkide arada oksuruyo ama ole cok oksuruk gibi deil sanırım tukurugunu yutuyor cunku hiç dısarı cıkarmadım
kizlar, aksamlari minikleri uyutunca sizde yatiyormusunuz hemen? Naz uyur uyumaz bende yatiyorum. zaten pilim iyice bitmis oluyor ama bu seferde kocisimle hic vakit geciremiyoruz.mafoldumben
yok ben kocamla vakit geciriyorum ama bazen gozum hiç bişi gormuyo dun mesela 2 ye kadar uyumadı dagıldı iyice uykusu benide ugrastırdı
kızlar muredanın bebeği gece ateşlenmiş 38 derece olmuş şurup vermiş hemen sonra geçmiş
hey allahım korktum vallaha bu aşılardan ben öööffffffffffffffffffffffff
ayy yandık yaaa
gece altini acmaya alistirma canim. actikca uykusu dagilir sana eziyet. alisinca da hep ister. ben ilk gunden beri kaka olmadigi surece acmiyorum. zaten bir sure sonra onlarda alisiyor ve geceleri pek kaka yapmiyorlar.
bende ilk dogdugundan beri acmıyorum geceleri cünkü hemen acılıyo gozler sonra sabaha kadar nobet tut dediğin gibi sabah actıgımda hiç kaka olmuyo bezinde aalıstı sanırım

ben uyutmuyorum kiz adami. eve gelir gelmez veriyorum kucagina kizi. ama bende bos oturmuyorum. mutfak, camasir, oglus vs.. derken daha beter yoruluyorum.kafamçokkarıştı

ben şu verem aşısından korkim gııı o ateş yapi büyük ihtimalle
ama kızıma yapmadıydı
bide verm aşısından sora 2,3 gün yıkanmıycakmış bebek:1no2:

ne bilim ya. bakalim gorcez nolucak ama hem oncesinde hemde sonrasinda verelim ates dusurucu. hem calpol uyku yapar.:lepi:

valla busecim bilmiyom ben dr verin didi ben vercem her ihtimale karşı bence vermek mantıklı bebek ateşi çekip de sıkıntı yaşarsa ki muhtemelen yaşıycak bu aşı baya ağır oluyomuş rahat edemicek uyuyamıcak en iyisi önlemini baştan almak

ya benim kızımın yüzünde böle minik kabartılar oldu
sivile gibi nsıl geçer bunlar yahuuuuu

canım bizde de oldu ve çok zor geçirdik tam da geçmedi aslında...sakın sütünü falan sürmeye kalkma..! zaten süt kalıntılarından kendi salyasından falan bile olabiliyomuşş... 99 diye bi markanın organik bebe şampuanını aldık onla her sabah akşam yüzünü yıkadık...cildinin hava alması gerekiyomuş... sonra da niveanın bi kremi var sensitive diye onu sürdük her aklımıza geldikçe... anca böyle geçti... ben de ilk zamanalr süt falan sürdüm hepten kötü oldu .. sonra dr.a götürdük işte... bepantenin kremini de sürebilirsin demişti ama merhemi diil kremi...

amanin bende bu sabah tartıldım62 yim hala ne alıyom ne veriyom standart bi şekilde kaldım kendimer 1 sene müsade veriyom süt olayından sonra 2 kilo fazlam var onu verecem

ben de 63 de kaldım hacı...kafayı yicemmmm !!!

huggis kulanıyom biraz bacaklarının kenarında iz oluyor 3-6 olanı alıyom acab küçük mü geliyor ama benim kız daha 4.500 olmuş 6 kilo olmadı ki

canım bezi küçülmüş... geç büyüğüne bakma üsütünde yazana... ben 4 kg ken primanın 3 nosuna geçtimm...

ayy benimki var ya 9 ay boyunca bana sezeryanın zararlarını normal doğumun faydalarını anlattı...normal yaparsan bir günde ayağa kalkarsın sezeryan yaparsan bi haftada anca... çok zorlanırsın falan filan ...neyse bunlar doğru bişey demiyorum...ama ben sezeryanı olup da bi günde ayaklanınca nasıl bozuldu anlatamam... eşim canım karım bi naz bile yapmadı dedi dönüp ne dese beğenirsiniz : eee normal doğurmadı da ondan sezeryan rahat tabi !!!!!!!!!!!!! ağzım açık kaldı yaa....

hastanede de tam beni sedyeye aldılar doğumhaneye inicez... eşim de benle asansöre biniyo...nasıl bağırıyooo oğlum sen nereye gidiyosun sakın doğuma falan girmeye kalkma dayanamazsın diye !!! annemle babam da orda bakakaldılar... hiç bana hadi kızım allah yardımcın olsun falan demek yok...kadın oğlunun derdinde sanki onu kesicekler....

ayy daha neler neler ama konuştukça daralıyorum !!!

cnm öksürüyo bizimki, resmen ay her öksürdüğünde hep nerden biliyon öğrendin öksürmeyi diyorum ama böyle giderse götürcem dr.a biz de bi tek dr a aşıya gidiyoruz ama geçen hafta memlekete gittik yolda da araba sıcaktı ya üşümemiştir ki
cnm valla bizimki bi seviyo ay may sonra uzanıyo koltuğa yok yani kaçıyo
cnm ya gaz sancısıdır karnı ağrıyordur nurse harveys verdin mi ben ondan verdm rahtladı bide çok ağlaınca fitil vermiştim o da rahatlattı uyudu rahat rahat bi dene istersen ama ben kolik cd sini bilmiyorum ama sen rezene iç o iyi gelir

slmmmmm kızlarrr....
yaaa aşıyaa gitmeden öncee ateş düşürücü vermek iyi değilmiş diye biliyorummm
bence doktorlarınızaa danışmadan vermeyinnn derim...
bu 3 numaralı beze geçen varmı ben 4-5 gündür 3 numarayı kullanıyorum
2 numara sıkıyodu kızımı ve dışarıyaa çiş taşıyodu sürekli....1.ay kontrolünde 5 kiloydu benim tombul,demek 6 kiloya yaklaşmış kiii artık olmuyodu bezi...
şimdi çok rahatız...primanın koku olayından bende çok rahatsızım inşallah bi zararı yokturrr...

kimi doktor ateşi çıkmadan verme diyo kimi doktor verin diyo bu doktorlarıda anlamak mümkün değil haaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

bosver ya, kafana gore takil. onlar doktorsa bizde anneyiz.zemuszemus

yok ben kocamla vakit geciriyorum ama bazen gozum hiç bişi gormuyo dun mesela 2 ye kadar uyumadı dagıldı iyice uykusu benide ugrastırdı

cok ugrastirdigi geceler zaten gozum birsey gormuyor. genelde beraber sizmis oluyoruz. ama diger zamanlarda uyuturken uykum geliyor zaten. uyanana kadar ne uyusam kar diyorum. yoksa butun gun nasil durcam ayakta.mafoldumben

ay ben doğumdan sonra hemen oı hafta 8 kilo verdiydim bi daha öyle kaldı sabit 60 ki,loyum yane ama verme derdim yok da hiçbi kıyafetim olmuyo ona bozuluyorum bi dünya kıyafet almak lazım hala hamişlik pant. giyiyorum bıktım ayol

benimkide günlerce normal doğumuövdü durdu.bende sezeryandan sonra hemen ayaklanınca bukez de kimseye söyleme nazar değmesin diyo. konuyu hemen kapatmaya çalışıyo sanırsam

benimkide günlerce normal doğumuövdü durdu.bende sezeryandan sonra hemen ayaklanınca bukez de kimseye söyleme nazar değmesin diyo. konuyu hemen kapatmaya çalışıyo sanırsam

seninki gene iyi alışılmadık bişey olduğunun farkında ... nazar değmesin falan demiş maşallahhh :)) benimki genelde bende nazar değecek bi meleke bulamaz...zira nazara gelecek bi kişi var dünyada o da kendisi :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…