kız hagis hem pahalı hem çok kalın gııı nasıl kullanıyon onu ben prima kullanıypom çok ince ve kullanışlıhuggis kulanıyom biraz bacaklarının kenarında iz oluyor 3-6 olanı alıyom acab küçük mü geliyor ama benim kız daha 4.500 olmuş 6 kilo olmadı ki
en iyisi aşıya gidice ateş düşürücü vermek o zaman yükselmez
canım az açabiliyorum açınca geçmişe bi bakaıym diyoırum okuyorum byaağı bir, sonra yazıyorum bi kez bebek zırlıyor çıkıyorum genenerdesin gıı sen
:
abovvv desene yandıkkkcanim bizde de durum cok farkli degil. uykudan bayiliyor ama en fazla yarim saat uyuyup uyaniyor. sonra da mizir mizir. ama onumuzdeki aylarda daha da uykusuzlasabilirler. etrasi kesfettikce uyumak istemiyorlar.
valla ben kocamla vakit geçiremes oldum eskisi gibi o işten gelince uzanıyor ohh yemek sonrası bi güsek uyuyor annem d euyukluyor babamda bi ben ve bebek uyanık artık sinirlerim bozuluyor ya canım sıkılıyor koca akşm aman uzak dursun benden sabah gene parladı gitti gene ağlattı benikizlar, aksamlari minikleri uyutunca sizde yatiyormusunuz hemen? Naz uyur uyumaz bende yatiyorum. zaten pilim iyice bitmis oluyor ama bu seferde kocisimle hic vakit geciremiyoruz.mafoldumben
ayy kızlar biz bu ayki aşısından yarım saat önce yarım kaşık calpol aşıdan yarım saat sonra da yarım kaşık daha calpol vercez doktor dedi haberiniz olsun siz de verin biz iki hafta sonra gitçezkızlar muredanın bebeği gece ateşlenmiş 38 derece olmuş şurup vermiş hemen sonra geçmiş
hey allahım korktum vallaha bu aşılardan ben öööffffffffffffffffffffffff
bence de ver canımbende veririm. oglumda da doktor verme dese bile verirdim ben. nolur nolmaz diye.
ben oglanin hic ateslenmesini beklemedim. asi oldumu verirdim fitil yada surup.
ben prima 2 numara kullaniyorum. o bitince 3 numara molfix ve yine 3 numara huggies var elimde onceden stoklardan.kaydirigubbakcemile3
kimi doktor ateşi çıkmadan verme diyo kimi doktor verin diyo bu doktorlarıda anlamak mümkün değil haaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldencanım az açabiliyorum açınca geçmişe bi bakaıym diyoırum okuyorum byaağı bir, sonra yazıyorum bi kez bebek zırlıyor çıkıyorum genebir haftadır da açmadıydım gçen cuma mevlit okundu memlekete gittik ordan geldik bebeğin huyu dğeişti resmen sürekli ağlıyor hep kucakta yoruldum yaaa
abovvv desene yandıkkk
valla ben kocamla vakit geçiremes oldum eskisi gibi o işten gelince uzanıyor ohh yemek sonrası bi güsek uyuyor annem d euyukluyor babamda bi ben ve bebek uyanık artık sinirlerim bozuluyor ya canım sıkılıyor koca akşm aman uzak dursun benden sabah gene parladı gitti gene ağlattı beni
ayy kızlar biz bu ayki aşısından yarım saat önce yarım kaşık calpol aşıdan yarım saat sonra da yarım kaşık daha calpol vercez doktor dedi haberiniz olsun siz de verin biz iki hafta sonra gitçez
bence de ver canım
anaammm bu şimdi mi sölenir bee...alıştı bile zilli... çişini yaptığı anda kıyamet koparıyo bezi değiştirdim mi benden iyisi yok...bi kahkaha bi neşe :roflol: ben de diyom bizim bezler niye bu kadar çabuk bitiyo :roflol: altını hep aynı yerde değiştiriyorum daha oraya yatırır yatırmaz gülmeye başlıyo.. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benimkide arada oksuruyo ama ole cok oksuruk gibi deil sanırım tukurugunu yutuyor cunku hiç dısarı cıkarmadımkızlar ya bizimki tam uyuyamyor nedense tam dalıyor gibi oluyor ama gözler açık hafiften, sonra 5 dk geçiyor hop uyanıyor başlıyor ağlamya bikaç gündür böyle anlamadım valla.
bide arada öksürüyor dışarı da çıksa bari nasıl üşüdü bilmem göğsüne ve sırtına z.yağ sürüp peçete koyduk bakalım nolcak;;?
yok ben kocamla vakit geciriyorum ama bazen gozum hiç bişi gormuyo dun mesela 2 ye kadar uyumadı dagıldı iyice uykusu benide ugrastırdıkizlar, aksamlari minikleri uyutunca sizde yatiyormusunuz hemen? Naz uyur uyumaz bende yatiyorum. zaten pilim iyice bitmis oluyor ama bu seferde kocisimle hic vakit geciremiyoruz.mafoldumben
ayy yandık yaaakızlar muredanın bebeği gece ateşlenmiş 38 derece olmuş şurup vermiş hemen sonra geçmiş
hey allahım korktum vallaha bu aşılardan ben öööffffffffffffffffffffffff
bende ilk dogdugundan beri acmıyorum geceleri cünkü hemen acılıyo gozler sonra sabaha kadar nobet tut dediğin gibi sabah actıgımda hiç kaka olmuyo bezinde aalıstı sanırımgece altini acmaya alistirma canim. actikca uykusu dagilir sana eziyet. alisinca da hep ister. ben ilk gunden beri kaka olmadigi surece acmiyorum. zaten bir sure sonra onlarda alisiyor ve geceleri pek kaka yapmiyorlar.
valla ben kocamla vakit geçiremes oldum eskisi gibi o işten gelince uzanıyor ohh yemek sonrası bi güsek uyuyor annem d euyukluyor babamda bi ben ve bebek uyanık artık sinirlerim bozuluyor ya canım sıkılıyor koca akşm aman uzak dursun benden sabah gene parladı gitti gene ağlattı beni
ben şu verem aşısından korkim gııı o ateş yapi büyük ihtimalle
ama kızıma yapmadıydı
bide verm aşısından sora 2,3 gün yıkanmıycakmış bebek:1no2:
ya benim kızımın yüzünde böle minik kabartılar oldu
sivile gibi nsıl geçer bunlar yahuuuuu
amanin bende bu sabah tartıldım62 yim hala ne alıyom ne veriyom standart bi şekilde kaldım kendimer 1 sene müsade veriyom süt olayından sonra 2 kilo fazlam var onu verecem
huggis kulanıyom biraz bacaklarının kenarında iz oluyor 3-6 olanı alıyom acab küçük mü geliyor ama benim kız daha 4.500 olmuş 6 kilo olmadı ki
yahu hastanede anneme demişki ben ameliyattan geç çıktım
önce bebeğimiz kurtulsun demiş yaaaaa
eşime gelinin anası beni itti demiş
eşim evde temizlik yapıo anneme demişki
kalk kıını kaldır yardım etsin benimde hastaneden çıkışımın 1. günü
artık hesap et canım
ay bi hayalperest bi kadınki hastanede ve evde burnumdan getirdi
annemin yanında ne hakaretler etti yaaa
eşime dedimki eğer annen gitmezse biletini almazsan ben otele yerleşiyorum
bu kadarda olmaz peeeeeeeeeeees hangi insan evladı yapar bunu yaaaa
cnm öksürüyo bizimki, resmen ay her öksürdüğünde hep nerden biliyon öğrendin öksürmeyi diyorum ama böyle giderse götürcem dr.a biz de bi tek dr a aşıya gidiyoruz ama geçen hafta memlekete gittik yolda da araba sıcaktı ya üşümemiştir kibenimkide arada oksuruyo ama ole cok oksuruk gibi deil sanırım tukurugunu yutuyor cunku hiç dısarı cıkarmadım
yok ben kocamla vakit geciriyorum ama bazen gozum hiç bişi gormuyo dun mesela 2 ye kadar uyumadı dagıldı iyice uykusu benide ugrastırdı
ayy yandık yaaa
bende ilk dogdugundan beri acmıyorum geceleri cünkü hemen acılıyo gozler sonra sabaha kadar nobet tut dediğin gibi sabah actıgımda hiç kaka olmuyo bezinde aalıstı sanırım
cnm valla bizimki bi seviyo ay may sonra uzanıyo koltuğa yok yani kaçıyoben uyutmuyorum kiz adami. eve gelir gelmez veriyorum kucagina kizi. ama bende bos oturmuyorum. mutfak, camasir, oglus vs.. derken daha beter yoruluyorum.kafamçokkarıştı
ne bilim ya. bakalim gorcez nolucak ama hem oncesinde hemde sonrasinda verelim ates dusurucu. hem calpol uyku yapar.:lepi:
cnm ya gaz sancısıdır karnı ağrıyordur nurse harveys verdin mi ben ondan verdm rahtladı bide çok ağlaınca fitil vermiştim o da rahatlattı uyudu rahat rahat bi dene istersen ama ben kolik cd sini bilmiyorum ama sen rezene iç o iyi gelirkızlar bana acıl yardım yaa.........benım ıkızlerden bırı 3 gecedır ınanılmaz bağırıo.denız ım sakın en gec ıkır mıkır 1 de uyuyo.ama rüzgar(adının hıkmetımı bılmem)gece 9 dan 2 ye kadar yırttı kendını.sesı kısıldı yavrumun.corek otları zıncolar yaglar kar etmıo.senkı bıyerı ağrıo.işin garıbi gunduz uyuyo.acaba kolık mi var cocukta.yaaa bırınızde kolık cd si vardi.ben balıkesırde oturuyorum ve burda bulamıorum.acaba bana kopyalayıp bırını allah rızası ıcın yollayabılırmı belkı o işe yarar.yada aklınızda baska bı cozum onerısı varsa onuda alyımmmmm...........bu aradaaa hepınız selamlar.ayy kendı derdımden selam sabah veremıedım...
kimi doktor ateşi çıkmadan verme diyo kimi doktor verin diyo bu doktorlarıda anlamak mümkün değil haaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
yok ben kocamla vakit geciriyorum ama bazen gozum hiç bişi gormuyo dun mesela 2 ye kadar uyumadı dagıldı iyice uykusu benide ugrastırdı
ayy benimki var ya 9 ay boyunca bana sezeryanın zararlarını normal doğumun faydalarını anlattı...normal yaparsan bir günde ayağa kalkarsın sezeryan yaparsan bi haftada anca... çok zorlanırsın falan filan ...neyse bunlar doğru bişey demiyorum...ama ben sezeryanı olup da bi günde ayaklanınca nasıl bozuldu anlatamam... eşim canım karım bi naz bile yapmadı dedi dönüp ne dese beğenirsiniz : eee normal doğurmadı da ondan sezeryan rahat tabi !!!!!!!!!!!!! ağzım açık kaldı yaa....
hastanede de tam beni sedyeye aldılar doğumhaneye inicez... eşim de benle asansöre biniyo...nasıl bağırıyooo oğlum sen nereye gidiyosun sakın doğuma falan girmeye kalkma dayanamazsın diye !!! annemle babam da orda bakakaldılar... hiç bana hadi kızım allah yardımcın olsun falan demek yok...kadın oğlunun derdinde sanki onu kesicekler....
ayy daha neler neler ama konuştukça daralıyorum !!!
benimkide günlerce normal doğumuövdü durdu.bende sezeryandan sonra hemen ayaklanınca bukez de kimseye söyleme nazar değmesin diyo. konuyu hemen kapatmaya çalışıyo sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?