2009 Kasm Anneleri

benimde 3 kilo fazlam varrrr
hadi bakalım kim verecek öncee...
yaparımmmm tabeeee niye yapmaycağmışım.....
kaydirigubbakcemile:icecream:

ben kendime 1 sene müddet verim hacı bebemin sütü azalması deyüüüüü heç kalkışmıyom
1 sene sonra görüşürük

ay bide bi sene sonra senin göbiş yine pırtlamış ikinciye :roflol::roflol::roflol::roflol:

dert etsek ne yazar gııı ölede bölede o kilolar bizde:roflol::roflol:

haklısın
şimdi kış pek belli olmuyo
yaz gelsin o zaman bebişler büyür yürüyüşle gider
şimdi emziriyoruz mecbur yememizden kısamayız
benim avuntum büyük oğlumda daha fazla kilo almıştım
2. de 17 kiloyla kurtardım

kurtardınmı 17 kilo az değelki hacı
anam 1 cide kaç kilo aldın şimcik onu merak ettim :uhm::uhm:

nan ben 53 kilo olmuşum ama eski ölçülerimden eser yok nerden zayıfladım o zaman been akannehir

nan ben 53 kilo olmuşum ama eski ölçülerimden eser yok nerden zayıfladım o zaman been akannehir

bende ben devereliniortak
53 kilodayım
şu üçü sıfır yaptıkmı iş tamamdır zemuszemus
kızım kucağımdan inse memiş popo ve göbüşümü de ölçcem
ama hiç bir kotum olmuy bana
gerçi 48 kloyla hamiş kalmıştım ama ben 50 baz alıyom
hamile kalmadan önce zayıfladıydım çünkü:kedi:

:1shok:
o zaman boşver be hacıı koyver gitsin manken mi olacayükk kaydirigubbakcemile3
koyverdim zati hacı sadece 2 kilo verecem onuda 1 sene sonra hamile kaldığım kilom zaten 60 dı tekrar oraya düşsem bağa yeter fazla bişe değil yani
ben ilkinde 63ten 85 e çıktım
son zamanlarımda tartılmamıştım
90 a yaklaşmışımdır
bunda 63le başladım 80-81 gibi bitirdim

abaaaaoooovvvvvv:1shok::1shok::1shok:

bende içiyorum nerdeyse hergun 1 tane oluyo
BENİMDE GÖĞÜSLER PÖRTLEDİ GIII 97 OLMUŞ YAAA SÜTLER ŞİŞİRDİ YAAA :roflol::roflol::roflol:
benimde kıyafetlerin gogus kısımları sıkıyo ama hamileyken 95 olmustu neden küçüldüki sırtımdan mı gitti acep
zararı olmaz dimi direk vermenin
benimkide emiyo kenya hele karnı acıktığı zaman ben göğsümü vermeden onun eli hemen ağızda çop çup çup sırıl sıklam edi eldiveni
evet yaa sırılsıklam yapıyo walla emzirmeye calısıyorum bir iki cekip bırakıyo uyuyamıyo diyemi acaba yaa 2 gundur uykular mahfoldu valla yaaa 1 gunu bir gününe uymuyo

bende 60 kiloyum 58 le hamile kaldım ama ideal kilom 55 yani 5 kilo vermem lazım
aman simdi almıyımda yaza veririm artık

Anam herkes burdaymış :) ıyi akşamlar arkadaşlar... Bebeme bi haller oldu kırkı çıkınca iyi olur demişlerdi ama tam tersi oldu yaa ikide bir kuyruğuna basılmış gibi ağlıyo ortalığı yıkıyo o minicik vücuttan o ses nasıl çıkıyo anlamadım.. sesi bile kısılmak üzere sanki.. Ne olduğunu anlayamadım gitti gazı çıkartıyo ama kaka sabah akşama düştü ondan olabilir mi sizce?

walla delircem uyumuyo cilli gibi bakıyo bu kızz yaaa walla sırtım ve bel agrım olmasa uyanık kalsın ama kucak istediği için cok yoruluyorum Allahım yaaa nolur gecsin belim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…