2009 Kasm Anneleri

ya bacılaa zayıflıyoz ama bi tuhaf ya. ben eski ben değilim artık. spor yapmak lazım ama ben çok tembelim ya. başka türlüde nasıl sıkılaşcaaz akannehir

ya benim bebek çok az emmeye başladı. her ağladığında meme verdiğimden midir ki. siz nasıl yapıyonuz. saatlimi emziriyosunuz. en fazla 3 4 dk emiyo

ay bide komedi
meme yada emzik vermeden önce yalıyo sonra emmeye başlıyo
dille ön kkontrol yapıyo
bşde toksa emmiyo sadece yalıyo

ay bide komedi
meme yada emzik vermeden önce yalıyo sonra emmeye başlıyo
dille ön kkontrol yapıyo
bşde toksa emmiyo sadece yalıyo

oyy annesii çok zeki ya bunlar. benimkide elini yumruk yapıp şapur şupur emiyo. bayılıyom ya deli oluyom ozamanopuyorumnanaktan

belki uyurken deneyebilirsin.çok hareketliler çünkü bende yanlış bi hareket yaparımda canını acıtırım diye korkuyom. ama kes çocuk rahat etsin. doktorlar çok karşı eldivene

ben eldiven takıyom oda eldiveni emiyo yaaa
bi cesaret edip tırnaklarnı kesebilsem çıkarcam şu eldivenleri

Benim bebemde aynı durumdaydı :) cok cok emiyodu eldivenini dün kestim tırnaklarını şimdide elini emiyo arkadaşım çok geç kalmadan sende kes elini keşfetsin beben uzmanlar eldiven giydirmeyin diyo soğuk olursa giydircekmişiz eldiveni çıkardıktan sonra hareketleri değişti sıpanın serçe parmak hep havada çok mu kibar olcak ne anlamadım yada bizi halaya davet ediyo kaydirigubbakcemile3 Allah bebelerimize uzun ömür versin..

şimdi bagırıp bagırıp kapadı gozlerini Allahım bir saat uyusa dinlenicek vucudu yaa kıyamıyorum kızz dudagını büke büke aglıyo :çok üzgünüm:

heeee bende o dudaklarını bükmelerine dayanamıyom gııı çok acıyom o zaman dudaklarından kapıyom onu içime giri yaaaa öpmesem çatlarım

ay eldivensiz eller bumbuz olii gıııııı
hep çizer kendini:1no2:

canım ev soğuksa bilmemde. bebekler elden pek üşümez. sıcaklığını ensesine dokunup anlayabilirsin üşüyüp üşümdiğini. bide bırak çizsin. elleriyle öğrenmeye başlıcak bebekler. kardeşim doktor ve çok kızar bebeği engelleyen şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…