heeee bende o dudaklarını bükmelerine dayanamıyom gııı çok acıyom o zaman dudaklarından kapıyom onu içime giri yaaaa öpmesem çatlarım
canım ev soğuksa bilmemde. bebekler elden pek üşümez. sıcaklığını ensesine dokunup anlayabilirsin üşüyüp üşümdiğini. bide bırak çizsin. elleriyle öğrenmeye başlıcak bebekler. kardeşim doktor ve çok kızar bebeği engelleyen şeylere
bende öpüyom kızzzkaydirigubbakcemile2
en tatlı yeri zati dudakları ve boğazının altındaki kokusu ooohhhhhhhhhhhhhhhh mmiiisss miisssa.sa.sa.s
ay kestim şimdiiiiiiiii hemde uyanıkkenbelki uyurken deneyebilirsin.çok hareketliler çünkü bende yanlış bi hareket yaparımda canını acıtırım diye korkuyom. ama kes çocuk rahat etsin. doktorlar çok karşı eldivene
hehehe kestim gıı şimdidaha tırnaklarını kesmedinmi gıııı kes bişe olmaz bacım tam dibinden kesmede accık yukardan kesa.s
canım en son 48 günlükken 5400 kilosudilmuh oğlun şimdi kaç kilo boyu kaç cm
Benim bebemde aynı durumdaydı :) cok cok emiyodu eldivenini dün kestim tırnaklarını şimdide elini emiyo arkadaşım çok geç kalmadan sende kes elini keşfetsin beben uzmanlar eldiven giydirmeyin diyo soğuk olursa giydircekmişiz eldiveni çıkardıktan sonra hareketleri değişti sıpanın serçe parmak hep havada çok mu kibar olcak ne anlamadım yada bizi halaya davet ediyo kaydirigubbakcemile3 Allah bebelerimize uzun ömür versin..
hımmmmm elleri mahkum ona bişe diyemezleryook çok yardımcı oli sağolsun. yoksam kocakarılar inanmileer benim internetten araştırdıklarıma. oda diyince e mecbur kabul ediyolaar.
bebeğin göbeği düşsün de öyle yıkayalım dedimde annem çıldırdı. o deyince e tamam peki dedikaydirigubbakcemile3
ben gıdısını da öpmeye bayılıyorum yaa sıcacık
bu koku ne kadar devam ederki bu kadar güzel koktugunu tahmin bile edememiştim
ay kestim şimdiiiiiiiii hemde uyanıkken
gülüyo bide ne anlıosa ellerimi rahatladı eldivensiz ne
hehehe kestim gıı şimdi
canım en son 48 günlükken 5400 kilosu
56 cm boyuydu
şimi hiç bilmiyom valla
ayy canım kestim şimdi çok cesurum haaa
dur bakalım benimki neler yapcak
ev soğuk değil bizim takmnam daha
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin bu arada
öpün gı. boşunamı doğurduk. ama kimseye öptürmeyek. koklasınlar yeter :1ninca:
tebrik ederim vereliniortak şimdi daha rahat oynasın bakalım yumurcak. canım tam normal kiloda 3.5 kio doğdu diye okumuştum da maş.iyi kilo almış annesiay kestim şimdiiiiiiiii hemde uyanıkken
gülüyo bide ne anlıosa ellerimi rahatladı eldivensiz ne
canım en son 48 günlükken 5400 kilosu
56 cm boyuydu
şimi hiç bilmiyom valla
öpün gı. boşunamı doğurduk. ama kimseye öptürmeyek. koklasınlar yeter :1ninca:
bravoooooooooooooo
bravoooooooooooooo
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız tak eldivenlerini bak çizerse yüzünü üzülürsün
ayyyy ben çok fena bi anne oldum haa
kociş ve benden başka biri öpünce bebemi içim gidiyo
onlar gidince hemen yüzünü gözünü siliyom
ayy bide içim acıyo niyeyse
hımmmmm elleri mahkum ona bişe diyemezler
ne doktoru gııı kardeşin:uhm:
canım epey bi devam ediyo hemen hemen 1 yaşına kaaa aynı sonrada güzel kokuyo ama şimdiki gibi değela.s
tebrik ederim vereliniortak şimdi daha rahat oynasın bakalım yumurcak. canım tam normal kiloda 3.5 kio doğdu diye okumuştum da maş.iyi kilo almış annesi
bacım eldivenler ıslanmış
zaten bikaç tane var onlarıda 1 günde halletti yıkayamda takarım olmadı
benim oğlanı şu ana kaa ben eşim kızım ve annem dışında kimse öpmedia.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?