2009 Kasm Anneleri

gaz ıcın yapacak hıc bısey cık yok anam
hoplat zıplat masaj yap ancak bu
cocuk cıkaramıyo ıste buyunce kendılıgınde cıkarıcak
daha bu dunyaya uyum saglayamadı kı bebeısler ya
yazık bu kuzulara

bende severüm bezelyeyisenağlama ya benim iştah hala çok açık beee. ama hamilelk kaa değil neyseki

ay o iştah konusunu heç açma bacım o kaaa yemek yiyomki ne sen sor ben sölim allaha yemek yemekten yoruldum illallah geldi obur oldum resmen obur
ama bi kere öğün kaçırısam sütüm azalii kııı:1no2:

ay o iştah konusunu heç açma bacım o kaaa yemek yiyomki ne sen sor ben sölim allaha yemek yemekten yoruldum illallah geldi obur oldum resmen obur

nan ben hec dogru duzgunyıyemıyom tekım babısede bakan yok
memedn baska yerde sızmıyo ustelık yemek saatlerınde uyanıo sagolsun anasını pek sewııı
ama sut yemekle degıl su we ıswı seylerle ılgılı bıdenem
yemegı azalt kılo wer ama sıwı seylere dayan

komik gacı. cokacimcoook yemekten yorulunur mu. off en büyük zevkim

ya sorman ya ben de çok yiyom
ha bire bişi yemekle meşgulüm çok çabuk acıkıyorum cokacimcoook

canım gazı vardır ya. aç altını bi 5 10 dk öyle kalsın. ayaklarını hafifçe karnına bastır. kıyamam ya
kucagıma alınca susuyo kız gaz deilde kac saattir uyumadı ondan huzursuz
hay allah kız kenya bak üzüldüm vallaha nazar mı ettik bebeyi yaaa uslu duran kıza ne oldu kıııı
okusana biraz bacım

yok kız degmemiştir
okuyayım bide iç cekip duruyo

kızlar zaten fazladan bi 750 kaloriye ihtiyacımız varmış. 500 ünü yiyerek 250 sinide hamilelikte depoladığımız yağlardan alcakmışız.. bebişler sağlıklı olsun. anne sütü gibi var mı

ay suyuda çok içim damacanalar yetmii kıı diiim ya tam bir obur oldum haaa :roflol:

komik gacı. cokacimcoook yemekten yorulunur mu. off en büyük zevkim
ben yoruldum hacı vallaha çenem ağrıdı çiğnemekten sürekli bişeyler kemiriyo beni:1no2:
aynen öle aynen öleeea.s
kucagıma alınca susuyo kız gaz deilde kac saattir uyumadı ondan huzursuz

yok kız degmemiştir
okuyayım bide iç cekip duruyo

değer kız değer niye değmesin okaa bebeği bakmaya gelen oliii değmez olurmu sen oku bakalım geçer belki:Saruboceq:

ben var ya eskiden yani bekarken yemek yemesemde oluyodu. yiyincede 3 kaşıkla doyardım. içimden bir canavar çıktı sanırsam :1ninca:

üfff kizlar amma yazmissiniz he?? oku oku bitmedi birazdanda kiz uyanir artik..

benim kizin kakasi degisti yaaa.. biraz sulu oldu bide sümüksü gibi.. ablam normaldir dedi ama korktum ben yaa önemli degildir insallah.. doktorda yok yeni yila kadar bundan sebep hastaneye acilede gitmek istemiyom..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…