bende severüm bezelyeyisenağlama ya benim iştah hala çok açık beee. ama hamilelk kaa değil neyseki
sagol gözümmmmlülülülülülülülülülülülühad geçmiş olsun gözünaydın canım baya boyluymuş nan :1shok:
bu kız uyumuyoooooooooooo yaa Allam nefes alısları bile degişiyo yaa
ay o iştah konusunu heç açma bacım o kaaa yemek yiyomki ne sen sor ben sölim allaha yemek yemekten yoruldum illallah geldi obur oldum resmen obur
ama bi kere öğün kaçırısam sütüm azalii kııı:1no2:
bu kız uyumuyoooooooooooo yaa Allam nefes alısları bile degişiyo yaa
ay o iştah konusunu heç açma bacım o kaaa yemek yiyomki ne sen sor ben sölim allaha yemek yemekten yoruldum illallah geldi obur oldum resmen obur
ya sorman ya ben de çok yiyomay o iştah konusunu heç açma bacım o kaaa yemek yiyomki ne sen sor ben sölim allaha yemek yemekten yoruldum illallah geldi obur oldum resmen obur
kucagıma alınca susuyo kız gaz deilde kac saattir uyumadı ondan huzursuzcanım gazı vardır ya. aç altını bi 5 10 dk öyle kalsın. ayaklarını hafifçe karnına bastır. kıyamam ya
hay allah kız kenya bak üzüldüm vallaha nazar mı ettik bebeyi yaaa uslu duran kıza ne oldu kıııı
okusana biraz bacım
ya sorman ya ben de çok yiyom
ha bire bişi yemekle meşgulüm çok çabuk acıkıyorum cokacimcoook
nan ben hec dogru duzgunyıyemıyom tekım babısede bakan yok
memedn baska yerde sızmıyo ustelık yemek saatlerınde uyanıo sagolsun anasını pek sewııı
ama sut yemekle degıl su we ıswı seylerle ılgılı bıdenem
yemegı azalt kılo wer ama sıwı seylere dayan
ben yoruldum hacı vallaha çenem ağrıdı çiğnemekten sürekli bişeyler kemiriyo beni:1no2:komik gacı. cokacimcoook yemekten yorulunur mu. off en büyük zevkim
aynen öle aynen öleeea.sya sorman ya ben de çok yiyom
ha bire bişi yemekle meşgulüm çok çabuk acıkıyorum cokacimcoook
kucagıma alınca susuyo kız gaz deilde kac saattir uyumadı ondan huzursuz
yok kız degmemiştir
okuyayım bide iç cekip duruyo
görüşürüz canım opuyorumnanaktanben kaçtım kızlar makarnayı yapacam kociş geldi herkese kolay gelsin görüşürük
benim hamilelikten bide huyum kaldı. dli gibi çokokrem yiyom. hemde ekmeğe sürüp sürüp akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?